Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Głosujemy! Głosowanie trwa do: 13.01.16 do 23.59 Piszcie na którego użytkownika głosowaliście, najlepiej z uzasadnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Można oddać więcej głosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Vader bo pamiętam, jak wyglądało to forum przed YXY, a poza tym, turniej sam w sobie był fajnym przedsięwzięciem i na pewno zmotywował wiele osób do tworzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 No to jak na jednego to oddaję głos na Kiełbasę zbyt bardzo mi się podoba to co tworzy. Kiełbasa liczę na to że coś ukończysz niech cię to jakoś zmotywuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Led odwalił sporo roboty na początku roku z YXY, ale chyba wszystko co mogło się posypało. I tak należy mu się nagroda w tym roku, bo udało mu się rozruszać forum na jakiś czas. Ale ja głos oddaję na kt1117. Wcześniej nominując go napisałem już ale powtórzę. W momencie gdy mi już puszczały nerwy w bezsensownej dyskusji w którą sam się wpakowałem (mogłem dać warny za off topic ale sam go zacząłem) to przyszedł z bardzo prostym rozwiązaniem które okazało się najefektywniejsze i najważniejsze nie drążył tematu. Dał mi rewelacyjny argument który wykorzystałem do zamknięcia dyskusji. No co prawda dopiero dwa późniejsze warny i blokada konta ją skończyły, ale kt dał mi argument "Rozwiązanie już padło, drążysz na siłę temat powodując off topic i irytując innych. Odpocznij od forum." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ja oddaję głos na Chella, z powodu tego że jako jedyny pamiętał o kontynuacji tradycji CA rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Threef, za pomaganie ludzikom na forum c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Posypało się bo za bardzo się ciągnęło, ale żalu nie mam. Było fajnie jak działało, a uczestnikom jeszcze raz dziękuję :D Głos na lew_leo, tak jak mówiłem za okazanie wytrwałości, jakiej ostatnimi laty brakuje na gmclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 tomaszWozniakowski vel Czołg Krymski za muzykę. No niestety nie za barabara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Glos na 4tka, bo go lubie. aka Chell. Chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 chciałbym zaznaczyć że nie kupiłem powyższego głosu głos na Vadera, wszyscy chcieli mu dać w zeszlym roku bo YXY ale nie załapało się na 2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Głos na Vadera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Threef za pomaganie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Czołg Krymski - świetny styl graficzny i ciekawe projekty. Większość jego prac wygląda jakby tworzył je z 20 lat temu ( co jest niesamowitym plusem ) + jest w stanie zrobić grę w całości ( programowanie , grafika , muzyka ). Szanuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Threef - zawsze pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi