Ignatus Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Super graficzka! Ale ten jego "czar" chyba powinien jednak trochę się odróżniać kolorystycznie od reszty (wiem że to krew/magia krwii - ale teraz wygląda jakby sobie własne flaki wyciągał;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Zapraszam wszystkich serdecznie do oficjalnego Ignisowego serwera Discordowego:https://discord.gg/eFY4ha2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Maja 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 wow, jak z lola! Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Tego typu discordy zyskują dużo z kanału do chatowania o tematach niezwiązanych z grą. Jak przekonasz paru znajomych, albo gości ze środowiska którzy chcą wspomóc projekt, żeby codziennie chatowali o byle gównienkach na takim kanale, inni użytkownicy dołączą się do rozmów i zaczną traktować discord projektu jako jeden ze swoich "domowych" chatów. A to już duża pomoc dla marketingu, bo nikt nie lubi @everyone z martwych chatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Dnia 5/10/2018 o 23:19, I am vader napisał: Tego typu discordy zyskują dużo z kanału do chatowania o tematach niezwiązanych z grą. Jak przekonasz paru znajomych, albo gości ze środowiska którzy chcą wspomóc projekt, żeby codziennie chatowali o byle gównienkach na takim kanale, inni użytkownicy dołączą się do rozmów i zaczną traktować discord projektu jako jeden ze swoich "domowych" chatów. A to już duża pomoc dla marketingu, bo nikt nie lubi @everyone z martwych chatów. Yep, racja. Postaramy się trochę ożywić tego Discorda Wreszcie udało mi się zmontować nowy gameplay Ignisa. Teraz można zobaczyć jak to aktualnie wygląda Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Wrzucam rzeczy na Discorda i w sumie zapomniałem tu zapostować Oto szaman Pretre, co uważacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 wygląda świetnie i pełna profeska w odróżnieniu od wielu gier indie z krzywymi mordami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Czerwca 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 znam gry AAA które mają gorsze artworki. Tak o 90% gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Nie podoba mi się tylko jeden szczegół. Demon obrywa a on stoi sobie jak słup albo jak posąg. Naturalnym bodźcem była by jakaś próba uniku czy chociaż pokazanie że go zabolało, brak tego psuje imersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Listopada 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Co się dzieje z tą grą? Matrix_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Grudnia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 A właśnie, na PGA jej nie widziałem w tym roku, a wcześniej pamiętam, że ekipa była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal333 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Patrząc na video mam aż chęć w to zagrać :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Dnia 29.11.2019 o 12:56, ANtY napisał: Co się dzieje z tą grą? Produkcja została niestety chwilowo wstrzymana z uwagi na brak wydawcy i inne priorytety w firmie Dnia 9.12.2019 o 12:25, gnysek napisał: A właśnie, na PGA jej nie widziałem w tym roku, a wcześniej pamiętam, że ekipa była Nie byliśmy z grą w 2019 na PGA właśnie w z powyższego względu. Dnia 14.12.2019 o 10:43, Temporal333 napisał: Patrząc na video mam aż chęć w to zagrać :). Cieszę się, że się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Stycznia 2020 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 A nie możesz tego jak prawdziwy indyk dokończyć sam po godzinach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 6 godzin temu, gnysek napisał: A nie możesz tego jak prawdziwy indyk dokończyć sam po godzinach ? Tak się dzieje, tylko wolno mi idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi