adam014 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ale bieda z tematem :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Kurde idę spać... :) Wiedziałem że będę musiał się z nim przespać ale nie myślałem że od razu na początku nic mi na myśl nie przyjdzie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 [Tura 1] Boad vs I am Vader Temat: Skradanka Czas rozpoczęcia: 2015-03-02 19:00 Czas końca: 2015-03-04 19:00 Gry wrzućcie na zippyshare.com przed końcem czasu. Po opublikowaniu gry zróbcie temat dla swojej gry. Temat może być już zrobiony trochę po czasie, ale bez przesady. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Temat: Skradanka Jackpot! Uwielbiam skradanki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Macie świetny temat nie spaprajcie swoich gierek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Mam nadzieję, że wybaczycie mi, że gra będzie zrobiona na 8.1, bo studio odmawia mi posłuszeństwa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Nie, to nie problem. Kazda wersja GMa jest wporzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Update: -Zaktualizowano drabinkę -Zaktualizowano status pojedynków tury 1 -Zaktualizowano listę dostępnych tematów -Zaktualizowano zasady [sekcja "zasady bycia głosującym"]: Użytkownik nie może głosować we własnym pojedynku, nawet na przeciwnika. (Dosyć oczywiste ale przypadkiem skasowałem przy edycji w fazie planowania zawodów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 [Tura 1] Cysior vs Explosivo Temat: Wszystko da się zniszczyć Czas rozpoczęcia: 2015-03-06 17:00 Czas końca: 2015-03-08 17:00 Threef vs Chell Temat: Genetyka Czas rozpoczęcia: 2015-03-06 17:00 Czas końca: 2015-03-08 17:00 Gry wrzućcie na zippyshare.com przed końcem czasu. Po opublikowaniu gry zróbcie temat dla swojej gry. Temat może być już zrobiony trochę po czasie, ale bez przesady. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Kurcze... Najnormalniej nie chce mi się robić. Wyrzuciłem do kosza 5 pomysłów, a nr 6 do dupy. Temat jest straszny i nie pamiętam czy przypadkiem sam go nie dodałem. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Mam dokładnie to samo :x Niby temat dający tyle możliwości, ale tak jakoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 nie dodałeś, jest mój, podobnie jak jakieś 40 z dostępnych :D temat spoko, tylko mam ######ście mało czasu, czyli czuję że szanse wyrównane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja już przestałem robić. Może rano przyjdzie mi do głowy lepszy pomysł. Edit: Noo... po ~11 pomysłach mam coś co może się udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Update Zasad: Dział: Zasasdy bycia głosującym Zmiana: Dodano nową zasadę, standaryzującą remisy w pojedynkach: -Jeżeli pod koniec głosowania dojdzie do remisu, uczestnicy powinni uzgodnić czy chcą dogrywki 24-godzinnej czy rzut monetą o to kto przechodzi dalej. Jeżeli wersja nie zostanie uzgodniona, bądź uczestnicy będą mieli podzielone zdanie na to, którą opcję wybrać, podstawowo zostanie wybrana dogrywka 24-godzinna. Jeżeli dogrywka zakończy się remisem, wykonany zostanie rzut monetą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Podoba mi się jak każdy pisze o tym że słabo (albo wcale) nie nawiązałem do tematu. :D Nie mam zamiaru się bronić, ale temat był cholernie trudny. Chell skończył grę za co bardzo mu dziękuję. Ja prawie nie skończyłem. Wśród moich pomysłów były między innymi ten sam co jego, 3 Tower Defence, Match-3 i Idle game o rozmnażających się królikach. Rano obudziłem się z pomysłem klona Liero (coraz dalej od tematu), aż w końcu zdecydowałem się na ten pomysł. Teraz mogę stwierdzić że jedyny oryginalny pomysł jaki miałem to Puzzle/Tower Defence gdzie mutujemy i wysyłamy wirusy licząc na to że któraś mutacja będzie dostatecznie dobra aby pokonać białe krwinki. Ale pomysł jest nudny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Wygląda na to, że Cysior zapomniał się wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Z czystej formalności zaczekamy trochę aż założy temat. Kto wie, może zrobił i uploadował na czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam. Nie wyrobiłem się na czas( plany na weekend zmieniły mi się w ostatniej chwili ). Przepraszam, ale muszę dać w/o w tej turze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 trochę szkoda, bo mam teraz uczucie zmarnowanej pracy :C ale życie jest no belon wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Praca nigdy nie jest zmarnowana. Niemniej szkoda, że ten całkiem ciekawy temat nie mógł osiągnąć swojego pełnego potencjału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 trochę szkoda, bo mam teraz uczucie zmarnowanej pracy :C ale życie jest no belon wiadomo A ja na twoim miejscu bym rozwinął pomysł i zrobił z tego mini-gierkę już poza XYX ;) Miło mi się grało, to coś co mogłoby mnie pochłonąć na dłużej niż 2 minuty ;p Niby mała giereczka, a cieszy. Jedyne przez co przestałem grać, to ten głupi laserek w pewnym momencie, którego nie potrafiłem zniszczyć/ominąć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 swoją drogą nie wiem, czy nie przesadzam, ale turniej troszkę ożywił GMclan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 pewnie że tak, nawet nie wiedziałem że jeszcze tu siedzi tyle userów, a tu się okazuje że oni po prostu nie mają co pisać bo nikt ciekawych tematów nie zakłada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 jak patrzę na listę tematów to aż strach, co się trafi dalej :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Marca 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Trochę mamy problem z MaxGamingiem, bo mi wypadła przeprowadzka w tym tygodniu i przez ostatnie 5 dni nie miałem nawet neta (podłączyli mi dzisiaj), a teraz mam priorytetowo do przygotowania 7 godzin zajęć lekcyjnych w szkole na czwartek i sobotę, więc do godziny 15 w sobotę na GM nie mam czasu :( Z kolei MaxGaming w tygodniu też nie ma czasu i mamy problem nawet na 24h się nałożyć... co proponuje regulamin ? :P Ew. jeśli nie znajdziemy rozwiązania, to ja poddam walkower i może jako ten gorszy jednak w kolejnych tygodniach znajdę czas, żeby wyjść z twarzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 ja to samo, już do szmala pw pisałem, że czasu zupełnie nie będę miał ani w tygodniu ani w weekend niestety, także poddaję walkover :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 no to podobnie jak phariseus, przyszły tydzień też jest jeszcze spoko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 no to podobnie jak phariseus, przyszły tydzień też jest jeszcze spoko ;p Mnie najpierw wypadł urlop (który notabene kończę dopiero jutro), a przeprowadzka, jak sądzę, dzień lub dwa przed terminem. Chyba już o tym wspominałem komu trzeba :P Ale akurat ja miałem to szczęście w nieszczęściu, że wiedziałem wcześniej, i jestem wdzięczny Organizatorowi za elastyczny termin 1. tury. Jak nie skończę swojej interpretacji tematu w Niedzielę, to dokończę w pracy, tunelując sobie zdalny pulpit do mojego dekstopa :D Innymi słowy, zesram się, a nie dam się. Pod warunkiem, że BT przepnie mi ADSLa na czas pod nowy adres... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 [Tura 1] Kriso99 vs Czołg Krymski Temat: Droga Ninja [Współczuję] Czas rozpoczęcia: 2015-03-13 21:00 Czas końca: 2015-03-15 21:00 Gry wrzućcie na zippyshare.com przed końcem czasu. Po opublikowaniu gry zróbcie temat dla swojej gry. Temat może być już zrobiony trochę po czasie, ale bez przesady. Edit: Gnysek vs MaxGaming Temat: Pixele wielkości płyt chodnikowych Czas rozpoczęcia: 2015-03-13 24:00 Czas końca: 2015-03-15 24:00 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 BORZE BŁAGAM NIE ps czy można trochę owinąć w bawełnę z tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi