exp Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 A co jest do szpanowania w graniu? Bo ludzie z klasą grają w Vice City, a San Andreas jest dla murzynów i gimnazjalistów którzy boją się wyjść na ulicę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 GTA VC rox! -- A wracając do tematu - pulpit mojego taty : fajna tapetka, co? :D ps. toribasz i gugul chrom są moje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Programy do nagrywania płyt, konwertowania filmów, uploadu plików na chomika czy kod do domofonu... no ciekawe ciekawe. I te nazwiska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 pierwszy raz widzę jak ktoś używa opcji paska exploratora pokazującego w górze skróty z mojego komputera D: Po co kod do domofonu zapisywać na kompie? On się raczej przyda gdy chcesz wejść do budynku, a gdy chce się wejść to zazwyczaj tego kompa ze sobą się nie ma i tym samym kodu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ikonka przy pliku "Free YouTube..." przeczytałem jako "Free RedTube" ... Po kolorze się skojarzyło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ,,Glodnemu chleb na myśli'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ,,Glodnemu chleb na myśli'' Indeed, +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 to dalej win xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Czemu masz jabłko w lewym dolnym rogu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Bo chce miec wyglad systemu pedalskiego i możliwości systemu zawieszającego się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 bo chce miec wyglad systemu bajeranckiego i mozliwosci systemu popularnego. @karolo: wpisz macintosh w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Programy do nagrywania płyt, konwertowania filmów, uploadu plików na chomika czy kod do domofonu... no ciekawe ciekawe. I te nazwiska... no co? kopii nie można robić? -,- a co masz do nazwisk i kodu na domofon? -,- pierwszy raz widzę jak ktoś używa opcji paska exploratora pokazującego w górze skróty z mojego komputera D: w sumie też nigdzie indziej tego nie widziałem D: Po co kod do domofonu zapisywać na kompie? On się raczej przyda gdy chcesz wejść do budynku, a gdy chce się wejść to zazwyczaj tego kompa ze sobą się nie ma i tym samym kodu :/ echhh... po prostu mam ten kod, bo go nie pamiętam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 bo chce miec wyglad systemu bajeranckiego i mozliwosci systemu popularnego. Wygląd systemu bajeranckiego? Narazie na twoim screenie widzę syf i skórkę od MacOS X -> co prawda wygląda kijowo w tym połączeniu, ale cóż (Nawet to na Maca nie wygląda) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 bo chce miec wyglad systemu bajeranckiego i mozliwosci systemu popularnego. @karolo: wpisz macintosh w google Widziałeś w życiu chociaż raz UI OS X? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Eee tam, Kofel, przesadzasz :D Liczy się, że jest "ugryzione jabłko", w Polsce taka bieda, że ten system jest rzadko spotykany, a jak jest rzadko spotykany - to mało osób go widziało, więc szpanić można :D http://images.appleinsider.com/leopard-launch-gal-1.png Jak coś TheMarcq Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 doctorku... https://gmclan.org/up6357_5_Untitled2e184.html ja tam myśle że mój xp jednak przypomina leoparda. Tylko wywaliłem przezroczystość explorer'a, bo głupio to wyglądało jak okno tam włazi i miesza litery na odsyłaczach do aplikacji uruchomionych. III... Zwaliły mi się ikony akcji okna, po 10minutach użytkowania nagle przeskakują z lewej na prawą stronę :/ I to jedyne co mogłem zrobić, by umilić użytkowanie tego śmiecia. Normalnie wolę xubuntu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Według Ciebie to co dałeś wyżej przypomina OS X? Haha... http://dl.dropbox.com/u/231529/leo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wow!11 Macie program RocketDock!11 Och, po prostu rzaaaadkooość!11 Też mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 w sumie też nigdzie indziej tego nie widziałem D: u mnie na każdym screenie z moich pulpitów były, tyle ze pionowe a nie poziome :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Wow!11 Macie program RocketDock!11 Och, po prostu rzaaaadkooość!11 Też mam :P Tylko on ma rocketdocka, ja mu akurat pokazałem OS X trollu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Wreszcie odsyfiony pulpit :) A wygląda on tak: Pulpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Napisze tyle ile wiem... Za tym białym box'ie stoją dwie osoby, mężczyzna i kobieta. Kobieta stoi po prawej stronie a mężczyzna po lewej, jego lewa strona ciała (od połowy klatki piersiowej) jest zasłonięta, prawdopodobnie dlatego że "przytula" kobitę stojącą obok niego. A teraz chciałbym wiedzieć ile z tego jest prawdą... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Napisze tyle ile wiem... Za tym białym box'ie stoją dwie osoby, mężczyzna i kobieta. Jeśli jedną z tych osób jest bagno to ta kobieta to jego rodzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Hehe, optymista co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Bagno nie chce sie chwalić nową fryzurka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Mi się wydaje, że raczej mało kogo obchodzi co jest za białym kwadratem. Nie pokazuje, to nie. Dawać następne pulpity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Macie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Wyczyszczę pulpit i też wkleję, maślaczki ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Mój pulpit tak na prawdę wygląda. Pewnie dla tego że z miesiąc temu instalowałem win 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi