Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 kręcenie Kickstarterowego video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechyarachidowe Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A ja zawsze myślałem, że te filmiki powstają na spontanie przy pomocy aparatu w ajfonie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 GhostWriter: nie wiem, jeszcze nie jesteśmy na Steamie :P ruchome platformy, piekielne ognie, upadłe anioły, eksplozje to wszystko w dzisiejszym odcinku Warlocks! Ogień chyba na szybko machnięty, bo nie bardzo fajnie to wygląda z tym ogniem ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lipca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ogień jest spoko, tylko tak szybko się wszystko rusza, że nie widać animacji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 to wipowy ogień był sneak peak na drugiego bossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 podgląd trzeciego świata w Czarownikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Super, chyba mój ulubiony. :) Przed drzewem jest rzucona jakaś ruchoma mgiełka, czy to taki stały efekt na sprajcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 będzie ruchoma mgiełka, na razie to mock-up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Przewidziana jest jakaś data premiery/demo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Demko - raczej wątpię Data premiery: pełny release - 4 kwartał 2014 "early access" - coś pomiędzy teraz a 4 kwartałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 to wipowy ogień był sneak peak na drugiego bossa Ciekawe jak te tryby zrobiliście. Bardzo dobre,to ręcznie robione tak??? Ciężko uwierzyć :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Trzy klatki na zewnętrzną część trybu, 5 na wewnętrzną. Nie musiało to być robione ręcznie, taki efekt można w pół godziny zrobić np. w Blenderze. Dla mnie dużo bardziej niesamowity jest background. -sneak peek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Gra będzie płatna? Jak tak, to za ile? I dla kogo będzie early acces? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Gra będzie płatna? Jak tak, to za ile? Tak. $15 pewnie. I dla kogo będzie early acces? Dla tych co kupio na Kickstarterze albo na Steamie early access :P @Amaretsu: jezusie, tyle razy źle to pisałem, ale wstyd To było wyrenderowane w 3d, tak jak mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 A w ogóle co ja gadam, będzie demko jak Kickstarter ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Będzie jakaś zniżka dla osób które kupią w Early Access? W ogóle to ostatnio słyszałem o grze MMO która w EA będzie droższa niż w dniu premiery, nie dość że mają testerów (którzy kupują zbugowaną grę żeby nimi zostać) to jeszcze musisz za to zapłacić, a sama idea Early Access się popsuła taka formuła świetnie nadaje się na gry z sandboxem albo na gry takie jak ta gdzie będziemy mogli sobie włączyć gierkę pograć godzinę ponaparzać w potworki itd. A ostatnio słyszę o grach fabularnych które są we wczesnym dostępie przecież to się mija z celem, bo nikt nie będzie przechodził 2 razy tego samego fragmentu gry poza tym gry fabularne są liniowe i oskryptowane, na wczesnym etapie widać to jeszcze bardziej bo takie rzeczy maskuje się w post produkcji, dlatego gra raczej zniechęca. Tak bym mógł gadać i gadać co mi się w tej branży nie podoba ale odkładam już Early Access na bok mam nadzieję że zbiórka wam wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nie wiem jeszcze jak to będzie z EA wyglądało i czy w ogóle będzie. gameplay video z Warlocków na Gamescom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ulotek nie ma. To dobrze czy źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 i pewnie w ogóle nie było, to tylko video na tym stoisku finansowanym przez polski rząd i tam tysiąc innych gierkowych trailerów też puszczali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wiem, łatwo się domyślić, ale i tak nie ma ulotek w miejscu na nie przeznaczonym. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 piękna grafika dwuwymiarowa a tu nagle na dole jeb retro hipster indie czcionka mnie jakoś to gryzie ale może jest okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Popieram Jakluba. Jak już mówiłem pixele nie muszą oznaczać całkowitego powrotu do lat 90, a leciutko zdobiona czcionka rodem z XIX wieku wyglądałaby tu naprawdę znamienicie. No i gratuluję, a poza tym wszystko wygląda niedorzecznie niewąsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 "Dimenstion" - Trochę klasy Panowie, do poprawki! Chyba że o czymś nie wiem... A poza tym bardzo ładnie się prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Trochę klasy Panowie, do poprawki! proszę o wybaczenie za typo, o wielki panie vader :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 No stop całować, że wam mistype'y wytykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Piękne,... czcionka na mocne 5/5. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 jest postęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi