dobry hosting Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 okres próbny 4 miesiące, później staż i zatrudnienie na stałe wykonujemy strony www, pozycjonowanie, piszemy programy, zajmujemy się grafiką komputerową potrzebuje konkretnej osoby, w przyszłości będziemy robić głównie gry komputerowe w tej chwili jest jeden projekt gry do ukończenia i należy pomagać mi w bieżących zleceniach ciecie html/css, projekty stron photoshop, api facebook, male programy, wtyczki i poprawki szukam fanatyka gier komputerowych, a nie osoby nastawionej tylko na kasę Lubelskie, Chełm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Korzystając z możliwości że przybyłeś tu znowu,mógłbyś proszę odnieść się do tych informacji: http://www.dodajoszusta.pl/historia/3278-p...jonowanie.html/ Ile w nich jest prawdy,czy jest to może zwykła nagonka na twoją postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 CICHO! . . . . . . . . Ile płacisz? :greedy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Paqoosiu, wystawiłem ci komentarz na profilu. Pokaż go potencjalnym klientom. :) Ja nie umiem rysować, ale jestem całkiem niezły z matmy. Tylko płać 1500 zł/miesiąc, bo za mniej to mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Możliwość otrzymania faktury VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ile płacisz za tworzenie gier? :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Taka podpowiedź jego pierwszy temat. Także został zhejtowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Photel każdy wie jaki jest paqo idź stad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 szukam fanatyka gier komputerowych, a nie osoby nastawionej tylko na kasę ale fanatyzm to zuo. pakło, weź skończ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Cicho, bedziom. Typ ma dobre ceny dla klientów bo oszczędza na pracownikach szukając zapaleńców robiących za darmo! Nie codzień ma się okazje na taki szacunek, będzie co wpisać do CV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ... Czy choć raz ktoś z tego forum nawiązał z nim współpracę..? (Nie wspominajmy o trollingach IamtheLaw'a czy czyichś tam jeszcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 YXE z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Tak? Nie słyszałem. I jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 To może usuniemy temat? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ... Czy choć raz ktoś z tego forum nawiązał z nim współpracę..? (Nie wspominajmy o trollingach IamtheLaw'a czy czyichś tam jeszcze) https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=304988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Wow. Paqoo kiedyś nie był tak nielubiany jak teraz ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 ... Czy choć raz ktoś z tego forum nawiązał z nim współpracę..? (Nie wspominajmy o trollingach IamtheLaw'a czy czyichś tam jeszcze) Ja i Psiks z nim kiedyś nawiązaliśmy współpracę. Robiliśmy strategię, mój wkład był mały, parę grafik. Psyś coś tam przy silniku dłubał. Mieliśmy forum i konferencje gg na których wyzywaliśmy Pakło od najgorszych jak tylko wyszedł z niej :D Około 6 osób wtedy nawiązało z nim współpracę ale wtedy jeszcze o nim nikt nie słyszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi