Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 moge Dac Wam jakis special podpis, jesli to Was uszczesliwi biggrin.gif poprosz :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie zaglądałem do tematu, bo mnie nie było, a akurat dużo postów, to zostawiłem na teraz i... żałuję, że nie czytałem wcześniej. Muszę tylko wytrzasnąć działający komputer i macie przyszłego gracza. :) Zaje***ta robota, panowie. Gra musi być na prawdę dobra, jeśli ja - kulturalny człowiek - używam niecenzuralnych słów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Miło mi to czytać, dzięki :) http://spiffygoats.com/everything-you-need...companions-faq/ Krótkie faq objaśniające kiedy, co i jak, najważniejsze rzeczy i czego się spodziewać w najbliższym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ale spam leci, no ale nic: kończymy właśnie podstawowe funkcjonalności klienta na placeholderach, dziś udało się dodać podgląd 3d do battlecrew wybranego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 fajne depth of fields :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Na czym GUI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Z tym depthoffieldem to grafika docelowa? Czy taki render? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 to nie render, normalnie tam się ruszają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Na czym GUI? tyle sie bawilem ezgui ngui innymi pierdolami ze w koncu ze zwyklego jade :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 to nie render, normalnie tam się ruszają A to jeszcze lepiej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Radzę to dobrze przemyśleć, sam robię teraz w wbudowanym ale tylko małe menu i.. wbudowane menu jest bardzo wkur.. ngui mam teraz w bardzo dużym projekcie przy, którym pracuje i cudów też nie ma ale wbudowane jest znacznie bardziej ograniczone : ) Lepiej sobie sprawdź jakieś bardziej skomplikowane elementy menu czy dasz radę tym zrobić bo sam kiedyś tego nie sprawdziłem i musiałem robotę wykonywać dwa razy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Jasne, nie rzucilem tego ngui w cholere bez pomyslenia. W razie czego GUI.DrawTexture i skodzi sie wlasne "kontrolki" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Właśnie tak mniej więcej skończyłem + masa custom styli dla kontrolek ale cholernie żmudna praca, jedno z najgorszych gui z jakimi pracowałem. Wszyscy narzekają, mogliby dorzucić jakiś fajny edytor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja też robię GUI w NGUI i wolę takie rozwiązanie niż na wbudowanym, tylko szkoda że to kosztuje żeby wydać z tym grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ostatnio podobno była na ngui jakaś mega promocja, zerknij może jeszcze trwa i kupisz za parę dolców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 tako o wojbax to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Każda jednostka ma swoje imię, doświadczenie itd, itp? <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tak :) Dodatkowo każda ma własne eq, na level-up dodajesz do czego chcesz, skilli uczysz jakich chcesz, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 To dobrze, bo bardzo podobała mi się taka opcja w grach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Sam mam aktualnie projekt, nie ma to być jakaś ogromna gra. Mimo to chcę to sprzedawać, tanio, ale sprzedawać... ... a to jest za free... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 hehe :P Pierwszy custom model już gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Chyba trochę za bardzo nasycony. No i czapka... Ale to alpha render. Ale ogólnie podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Lol czapka , zrób kopyta albo popraw to po prostu, bo wygląda jakby stopy były odcięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 faktycznie czapka :D ciemniejszy hełm + więcej blasku na nim a mniej na jaszczurce imo. No i te stópki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 wydawało mi się, że od razu widać, że czapka nieskończona ale jeśli to niejasne to zapewniam, że tak jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Przeca czapka jest żywcem wyjęta z pierwszych rysunków ANtY'ego. Bardzo fajnie się ruszają, i to w dodatku w menu, jestem zachwycony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Pięta (czy kolano) mu przebija udo!!!!! :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 ŁOOOOO : D Tyle mam do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi