Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 A jak wydajność? Trochę za wcześnie, żeby o tym mówić, ale mi na lapku działa normalnie @will: tak, to już w sumie zmieniliśmy zaraz po wrzuceniu screena @wojzax: chodzi o skały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 No tak, skały są mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Kupione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Nie wiem dlaczego ale vista albo mój komputer nie radzi sobie z unity. Strasznie słabą wydajność mam w grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Kupione na jakiej zasadzie, ktoś to robi na zlecenie czy z biblioteki? roślinność zarąbista, ale to drzewo jedno z pierwszego planu za często imho się powtarza, w sensie do takiego kopiuj-wkleja bym wybrał jakieś bardziej standardowe mniej charakterystyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Teren kupiony z biblioteki, anyway zmieniliśmy trochę klimat, co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Wszystko super tylko.. ta mgła.. Poprawić tak żeby góry wyglądały tak jak powinny a będzie już na prawdę wysoki poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Bardziej podobało mi się z niebieskim niebem. Większy kontrast i poczucie rozdzielenia pomiędzy pierwszym planem a horyzontem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 @Teegee Hmm, ale tutaj jest inne oświetlenie dlatego inny sky niż na poprzednim screenie(a przynajmniej tak podejrzewam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Tak, sky inny bo oswietlenie inne. Myslimy nad bardziej "brudnym" klimatem - gearsy/dark souls? Ale w sumie na roznych mapach moze byc roznie. Co do gor to w sumie nie mam pomyslu, bo taki zwykly terrain to brzydko wyglada jak wylacze mgle :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Jak widzę macie cienie czyli wersja pro? jeśli tak użyj global fog, posprocessing i będzie to wyglądać świetnie. Jeśli nie to zabawa z fog density/fog mode, da się uzyskać w miarę dobre efekty + kolor mgły zawsze pod konkretna scenę i oświetlenie np dla jasnego nieba mgła powinna być delikatnie błękitna, wtedy można uzyskać jakiś tam poziom niby scatteringu. Na pewno nie może to zostać jak teraz, musicie ukryć fakt, że same góry z takiej odległości wyglądają "słabo" ale nie można ich całkowicie zakrywać. Można tam dorzucić jakiś dof ale dobrze ustawiona mgła zasłoni szczegóły i zostawi ogólny "obrazek", kwestia kombinacji i testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Imo, brudny kilmat tutaj akurat nie pasuje - zbyt uboga kolorystyka niszczy trochę piękno tego wielkiego świata z poprzednich screenów. Brąz za bardzo przeważa i wychodzi sepia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Dwie jednostki z rasy Scarrów W końcu znaleźliśmy modelarza 3d także jesteśmy na dobrej drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Hymm....gdzieś ich już widziałem... Chyba TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Hymm....gdzieś ich już widziałem... Chyba TU lol, pierwszy raz to widzę btw pierwsze koncepty tej rasy pojawiły się pod koniec 2011 także o plagiat nie masz się co martwić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Glorious: Companions explained – Army Management polecam artykuł, coś więcej o grze można się dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 zarzuć jakimś gameplayem konkrety panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 przykro mi to mówić ale do czasu closed alphy żadnych videosów nie będzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Warlord nie pasuje zupełnie, zamień na jakiegoś leadera czy coś mniej kojarzącego się z barbarzyńcami i genghis khanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 nawet nie wiesz ile dzisiaj nerdzenia nad tym slowem bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 szkoda, że commandera zajęliście - idealne określenie. Warlord zbyt prymitywne IMO. Może jakiś captain jak leader zbyt neutralne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zmieniliśmy na Captain ;) http://spiffygoats.com/glorious-companions...hout-the-years/ nostalgiczny blog post o historii projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzięki takim postom jak ten nie jest mi już smutno po tym co zrobiłem ze swoją grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 nie powinno być arschrecken? Swoją drogą, ładna mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 powinno być Assekrem ale literówka się wykradła :/ @Saus: w jakim sensie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 W sensie totalny remake, bo "coś było nie tak". Ale widzę że nie tylko ja klepię jedną gre 4 lata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Hej, ja też klepię tę jedną samą grę (po przerwie) już cztery lata! Jest za to jakiś achievement? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 moge Dac Wam jakis special podpis, jesli to Was uszczesliwi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi