Moho Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Kto pamięta ten wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 odnowiomy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Haha moje toy factory xDD dafaq jak to wygląda. Mogli byśmy zacząć od nowa coś takiego zrobić. O ta pagoda na samym dole jest cudowna, ciekawe kto robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Kiedyś ludzie byli Kreatywni... Dzisiaj by takie coś w minecrafcie zrobili :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 W Minecraft GMCLANowo też całkiem fajne rzeczy robiliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Pałac Psika!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Jeszcze chyba były puzzle. Ja bym mógł w takim czymś uczestniczyć ale to niech ktoś narysuje pierw plansze itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A mógłby ktoś przypomnieć? Ale według mnie wygląda epicko. (jeśli to jest 8-bitówka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Była plansza i gmclanowicze rysowali własne budynki i tworzyli miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 To są 24 bity? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Jedyną wytyczną był rzut. Mieliśmy siatkę na której rysowaliśmy domki. Paleta była dowolna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 I miało pasować do reszty. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie koniecznie ;p Była wolna ręka. Aczkolwiek miał to być typowy pixelart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Chyba ktoś nawet chciał apkę napisać, aby w przeglądarce był podgląd na bierząco. Tymon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Do puzzli była na bank apka. Ale czy tutaj to nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Yup, ja, jeszcze ją gdzieś mam. Firemark też pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Yes! I remeber. tak swoją drogą kiedyś majnkraft był śmieszny, teraz te wszystkie survivale dziwy nie wiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 nostalgłem ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 remember, remember, the fifth of November Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 mojego antykwariatu nie ma ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 mojego antykwariatu nie ma ;/ Cóż, taką wersję znalazłem na swoim uploaderze ;p Zajrzyjcie czasem do swoich, można znaleźć ciekawe rzeczy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Cóż, taką wersję znalazłem na swoim uploaderze ;p Zajrzyjcie czasem do swoich, można znaleźć ciekawe rzeczy xd Ano, ciekawe rzeczy są czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 <--- odnosnie rzeczy w uploaderach a nie bylo tak ze antyk wariat mial kontury kolorowe? no i marmot musiales byc bardzo dumny z tego posta ze az screena zrobiles :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 no i marmot musiales byc bardzo dumny z tego posta ze az screena zrobiles :D Wątpię, pewnie prędzej o sygnaturki chodziło (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 a patrz, nawet nie zwróciłem uwagi, dwa Bogusławy Lindy jeden pod drugim to faktycznie coś edit: teraz zauwazylem ze jakbys dolaczyl 4 dni pozniej to byloby to 40 lat od operacji Overlord (wiecie, Omaha i te sprawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 a patrz, nawet nie zwróciłem uwagi, dwa Bogusławy Lindy jeden pod drugim to faktycznie coś edit: teraz zauwazylem ze jakbys dolaczyl 4 dni pozniej to byloby to 40 lat od operacji Overlord (wiecie, Omaha i te sprawy) Przecież Marmot na pewno chciał tak, razem służyliśmy wtedy. (ah ten czas leci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 NAPRAWDĘ CIEKAWE RZECZY MOŻNA ZNALEŹĆ :DDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 XD Borka aliensy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 :D kurde, pox, to bylo juz prawie rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 coś takiego znalazłem, profesjonalny web design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi