Nikas Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Harówa? Te gry to się przecież tak łatwo robić, coś tam kliknąć, coś ustawić... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Na razie jest dość ponura, ale kto wie - może jednak wynajdę sposób, żeby się sklonować i przerobić tę gierkę na coś grywalnego :). A co to tam się napsuło? W którąś tam wersję, którą miałem mieć okazję w łapach, młóciło się bardzo przyjemnie. Wpadłeś w ślepy zaułek w designie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Września 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ej, patrząc na te chujowe rzeczy co wychodzą w ramach PS+ na PS4, to Bonfire jest dużo bardziej grywalne. Z tą różnicą, że w Bonfire na PS4 nie pogram, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Gra się niby fajnie, ale totalnie nie chwyciło. To moja największa komercyjna klapa do tej pory - sprzedało się mniej kopii niż Magi. Powoli ogarniam dlaczego i korci mnie, żeby wrócić do tematu, wprowadzić poprawki i puszczać jeszcze raz. Ostatecznie zaletą premiery bez echa jest to, że można udawać, że jej nie było i zrobić kolejną ;). Ogólnym problemem tej gry nie jest jakaś zła mechanika czy brak funu, ale to, że teraz wychodzi sporo roguelike-podobnych cholerenie wysokiej jakości i Bonfire się na ich tle nie wybija. Prasa nie ma po co o nas pisać, kiedy za rogiem jest Darkest Dungeon czy Crawl. Do tego brakuje nam więcej różnorodności, żeby gra wyglądała na serio pełną produkcję a nie prototyp systemu walki. Nowa grafika też swoje robi :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 teraz wychodzi sporo roguelike-podobnych cholerenie wysokiej jakości i Bonfire się na ich tle nie wybija Tró, sam jestem overhypenięty na punkcie The Binding of Isaac: Rebirth. Niby ludzie zarzucają że się płaci za to samo ale w gorszej oprawie, ale prawda jest taka ze powiekszyli te gre ponad dwukrotnie i mnie to pasi za taką cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Reakcja rycerki na najechanie myszką + trochę nowych efektów w lesie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 też mam takie snopy światła i partikle kurzu w nich latające w łorlokach, przypadeg?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 To szczegół ale to nakładanie się dwóch cieni robi dziwne wrażenie i brzydko wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Tia, próbuję ogarnąć co z tym zrobić, choć w grze tego prawie nie widać (gif ma lekki zoom i jednak inny framerate). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Gif na jutrzejsze screenshot saturday, ale Wy macie go już dziś! EXCLUSIVE! Bo levelup musi mieć pierdyknięcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Oj, zrobiłbym to inaczej: Pojawiają się kulki. Zaczynają krążyć wokół postaci i z impetem wpadają w nią powodując BAM. No i font taki jakiś. :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 exclusive a tigsorsom też dałeś ;___; teegee zraniłeś, i nie wiem, czy kiedyś będzie ci to wybaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Września 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Font nie jest ten sam co już w grze był? Wtedy jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Pojawiają się kulki. Zaczynają krążyć wokół postaci i z impetem wpadają w nią powodując BAM. Pic w tym, że cała sekwencja musi się zamknąć w sekundzie, bo level up może złapać postać np. w czasie ataku albo odskoku. Nie powinien też zatrzymywać gry. Więc musi być szybkie BAM i już. Font jest po prostu ten, co był. Nie ruszałem tego jeszcze. Może go zmienię, może będzie inny kolor, może zostanie jak jest - muszę najpierw mieć ogarniętą resztę stylówy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 NIE TŁUMACZ SIĘ WCALE SIĘ NIE ZNASZ JEST PO PROSTU SŁABO... Nie no, jarando jak zwykle. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jeśli się puści gifa, od tyłu wygląda lepiej ;p Kulki wlatują w postać i BAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Animacja level upa może nie zmieniać animacji postaci samej w sobie i może trwać więcej niż 1 sekundę nie zatrzymując postaci, jeśli Ci się tylko będzie chciało to zrobić, więc nie ma wymówek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Nie no, móc to można wszystko ;). Ale słabo to wygląda jak postać dostaje levela np. podczas skoku i albo ciągnie za sobą ten promień, albo zostawia go w tyle. Plus levelupy pojawiają się dość często. To musi być możliwe krótka sekwencja, ale taka, żeby się jej nie przegapiło. Imho jest spoko, choć koncepcja odwrócona - że, to z postaci strzela ten promień po przyjęciu kulek, też ma swój urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 To co pokazałeś wydaje mi się do przegapienia. Nagłe bum i zastanawiam się co się stało. Nie widzę tego ładnego efektu tylko jego pozostałości. Gdyby było na odwrót, jak ja napisałem, to kuleczki przyciągnęłyby wzrok na moment przed pięknym bum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Są te ściągające się promienie, których za bardzo na gifie nie widać. Może potem wrzucę zwolnioną wersję, żeby mi się tak klatki nie gubiły przy zgrywaniu i ocenicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Kaptur czy afro dla nowego mnicha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Zdecydowanie kaptur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ja bym wybrał tego z Afro. Jest taki trochę "ziomalski". Jak mnich co uciekł z zakonu i teraz prowadzi szalone życie :D Drugi, dziwki, kradzieże, walki :) Jest oryginalny i sympatyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jeśli to ma być mnich, to ten z kapturem w teorii powinien być. Ale bez kaptura wygląda lepiej. Wybrałbym tego z kapturem gdyby, się tak nie zlewało z twarzą. Więc afro lepszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Już myślałem, że dodałeś możliwość customizacji stroju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 W sumie to by fajne było, ale i tak się zrobiło tych grafik całkiem dużo jak na jedną osobę. Zwłaszcza odkąd dodaliśmy te proste animacje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Znowu macie exclusive przed jutrzejszym screenshot saturday ;). Złożyłem do kupy wszystkie nowe grafy i gra wygląda teraz tak: Chyba warto było, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Pewnie, świetnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 teraz interfejs odstaje, za słaby :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nowy ekran obozowiska. Powoli to chyba zaczyna dawać radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi