Amaterasu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Oczy w drugim rzędzie odstraszają, poza tym 2a z mieczem z 2b mógłby być OK. W obecnym stanie najlepiej rzeczywiście wygląda 1b. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Super, dzięki wszystkim za głosy. Pewnie teraz zrobimy jakieś mockupy z 1 i 3, żeby zobaczyć jak to wygląda całościowo, i poddamy kolejnemu głosowaniu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 No nie wiem, czy po tym co widziałem na Facebooku będziesz pracował nad Bonfire ;) #RobW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 3 B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 No nie wiem, czy po tym co widziałem na Facebooku będziesz pracował nad Bonfire ;) #RobW Akurat jedno na drugie za bardzo nie wpływa. Zresztą, choć gest Roba jest super, to problemem w ArcMagi jest grafika a nie muzyka :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Gracjana da radę, Kasia porobi jej szkice fajne, animacje proste we flashu zrobicie to ona z takich gotowych poz postaci już wyrysuje. Owszem to nie robota na 5 minut, ale wierzę w was. Na próbę mozna istniejący jakiś asset przerysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No właśnie plan jest taki, że Gracjana machnie coś testowego i zobaczymy jak to idzie. Jak będzie git, to bardzo mocno rozważymy wskrzeszenie ArcMagi, bo to fajny projekt, sporo ludu czeka, a do tego mamy ochote na coś, co możemy zrobić sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Kasia wreszcie miała czas zabrać się znowu do Bonfire i przygotowała kilka opcji na nowy styl graficzny: Któryś Wam bardziej siada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 1 i 4 są w pytę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechyarachidowe Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 2 i 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 ziemia i tło z 1 + krzaczki pierwszoplanowe z 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lipca 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 4. albo tak jak pisał ANtY, czyli 4, z krzaczkami z 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 a ja mam dylemat bo tak jak pisałem na fejsie, dużo bardziej podoba mi się tło z 1, ale postacie za to zdecydowanie fajniejsze w 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Propa dobrze gada, polać mu. Ja proponuję postacie i potwory z 2 i tło 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Postacie mi się na 2 dużo bardziej podobają, ale to już od dawna mówiłem, ale potworki z 1 są lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Sporo ludzi sugeruje coś w tę mańkę, więc rozważymy taki miks. Dzięki wszystkim za opinie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nowa grafa w akcji: Jeszcze można dopracować, ale ogólnie chyba fajnie robi, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasztet Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nowa grafa w akcji: Jeszcze można dopracować, ale ogólnie chyba fajnie robi, nie? Oręże za wolno Ci opada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Miecz ma uderzać w tego kretoszczura(czy co to tam jest) trochę później niż postać wyląduje? Bo leciutko śmiesznie to wygląda, jak wojownik naskoczy na to coś (które jest odrzucane do tyłu) a dopiero potem uderza bronią. Poza tym co napisałem wyżej, wszystko jest fajne. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Yhmm, mi też się podoba. A ten atak to właśnie bardziej uderzenie butem niż tym mieczem ;p Albo przygniecenie tarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dzięki. Pokombinuję z timingiem ataku :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ten zamach mógłby być nawet już w połowie skoku. A particle jak zwykle boskie. Krople krwi które lądują na ziemi! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Września 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Zdecydowanie machnięcie mieczem jest za późno. Powinno być praktycznie w momencie lądowania, albo własnie już w trakcie lotu (tak w 2/3). Albo nawet mogło by być tak, że w połowie drogi miecz jest w 1/2 drogi do ataku, a jak się ląduje to ta klatka co teraz, ale to wymaga jeszcze dodania kolejnego sprite'a, więc więcej roboty. Graficznie fajnie, ale timing jeszcze lekko kuleje i na pewno da się go na kilka fajnych sposobów poprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mhm. Co zabawne - mam już taki cross-fade w trakcie skoku w sekwencji skok->lądowanie, ale o ataku jakoś nie pomyślałem i też dopiero na powtórzonym milion razy gifie zauważyłem, że to nie daje rady :). Tak czy inaczej - dzięki wielkie za feedback. Poprawię i dam Wam nowego gifa do oceny. W ogóle, kurde, jak mi się miło wraca do tej gry! Przynajmniej faktycznie mam jakieś fajne rzeczy do rozkminki, zamiast robienia za koretkto-redakcję :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A tymczasem: Pani Rycerz zastanawia się nad przyszłością Bonfire. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Na pewno będzie świetlana. (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Na razie jest dość ponura, ale kto wie - może jednak wynajdę sposób, żeby się sklonować i przerobić tę gierkę na coś grywalnego :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Na razie jest dość ponura, ale kto wie - może jednak wynajdę sposób, żeby się sklonować i przerobić tę gierkę na coś grywalnego :). Zawsze możesz znaleźć jakiegoś speca od koretkto-redakcji w Visual Novel, a sam zająć się Bonfire. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Do samej redakcji to faktycznie kogoś po prostu zatrudnimy, ale na razie jestem niestety potrzebny, żeby sprawdzać strukturę scenek, robić poprawki, wstawiać customowe efekty/animki i takie tam. Ogólnie straszna harówa całe to Solstice :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi