Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 @Bedziom masz bardzo wymagający temat. Na tyle że chciałem wam dać więcej czasu, do końca tygodnia. Tak czy inaczej, dzisiejsze pojedynki: Chell vs Elevator - Kończycie 02-11 o 00:00. OK? Cysior vs Huderlord - Kończycie w niedzielę o 00:00. Macie ciężki temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jeśli to nie będzie "kot na sankach" albo "niesamowite historie trzech kotów w kapciach", myślę, że powinno mi mniej lub bardziej przypasować. Takie coś może byłoby dobre na pojedynczą grę, ale nie na temat, IMHO. >.< (przy okazji, mam nadzieję, że Boad odezwie się dość szybko! ^^') A, no i przypominam, że najchętniej bym kończyła nie o północy, a o drugiej; zwykle wtedy zachodzą różne szlify (czasami) lub powodowanie, że gra w ogóle może działać (znacznie częściej). ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 @Bedziom masz bardzo wymagający temat. Na tyle że chciałem wam dać więcej czasu, do końca tygodnia. Tak czy inaczej, dzisiejsze pojedynki: Chell vs Elevator - Kończycie 02-11 o 00:00. OK? Cysior vs Huderlord - Kończycie w niedzielę o 00:00. Macie ciężki temat. A nie 03-11 o 00:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 W sumie to może najlepiej podawać takie godziny jak 23:59 / 0:01, co by nie było problemów z granicą pomiędzy datami? ^^' Albo... już wiem! Druga w nocy!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ja moge zaczac w kazdy piatek do niedzieli, czyli w weekendy ale teraz jest dlugi weekend wiec jestem gotowy od jutra xD co na to uzjel :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 A nie 03-11 o 00:00? 48h, macie temat na 2h ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 btw mam szanse takie jak Deportivo Alaves z Barceloną :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 To stypa, bo jutro kodzic moge zaczac dopiero od powiedzmy 14 a pojutrze DO 15. Ale co tam, pozyjemy, zobaczymy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 btw mam szanse takie jak Deportivo Alaves z Barceloną :x To zagrasz z przegranym z pojedynku karolo320 vs kacperski1. To stypa, bo jutro kodzic moge zaczac dopiero od powiedzmy 14 a pojutrze DO 15. Ale co tam, pozyjemy, zobaczymy ;p No to kiedy będzie wam obu pasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Mówisz że temat na 2h to ci wierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Mam pytanie, kto to kacperski1? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 kacperski1 jest użytkownikiem GMClanu. Jeżeli się nie zgłosi to zostanie zdyskwalifikowany! Spojler! 10 minut wcześniej bo nie mogę się doczekać! Chell vs Elevator - Catch the clown - Koniec 02-11-2012 23:59 Cysior vs Huderlord - Wspomnienia - Koniec 04-11-2012 23:59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 TAK! Jeden z ciekawszych tematów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 o lol, kto wybrał catch the clowna? :o btw, kiedy beda znane tematy innych pojedynkow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 O fak odpadłem już xD XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Szczerze mówiąc to połowę tematów, w tym CTC i wspomnienia dodałem ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 btw, kiedy beda znane tematy innych pojedynkow? Gdy się zaczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Gdy się zaczną. Właśnie testuję czy na stronie automatycznie się pokażą tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Szczerze mówiąc to połowę tematów, w tym CTC i wspomnienia dodałem ja... ja dodałem drugą połowę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja dodałem PREPARE YOUR ANUS. xD A gry będą oddawane do specjalnego działu w Arenie, tylko gnysek musi go założyć! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Challenge accepted ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 A nasze pojedynki kiedy się zaczną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Adriann: czy to nie zależy od tego, jak ustalisz z Bedziomem? O.o' (ja sama czekam na odzew Boada >.<) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 a ja czekam na uzjela bbo chcę zacząć jak najzybciej bo potem mam szkołę i dupa tylko w weekendy bede mogl a teraz jest dlugi weekend wiec mam luz\ UZJEL GDZIE JESTES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Najprędzej mogę zacząć w piątek o 18.00, ale nie wykluczone, że przesunie się to o 6 godzin w jedną czy drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Bedziom i Adriann pasuje wam od dziś 00:00 do końca tygodnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Tak,napisałem ci przecież;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Proszę kacperski1 o napisanie mi PW z terminem jaki mu odpowiada i dogadamy to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Od 00:00 z dziś na jutro? Spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jakby Pietrzm się zgodził, mogę zacząć o północy z czwartku (dzisiaj) na piątek. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi