Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 http://www.chcedobrychgier.pl/ nie wiem czy wam bliżej znane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 omg.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 zawsze przycinało mi tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pakło all over again...... "Polski Steve jobs"- śmiechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 To niechybnie Grażyna Żarko polskiego gamedevu. Innej opcji nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Czym jest to doświadczenie o którym Pakło ciągle mówi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kradzież i oszustwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Chyba rozumiem przenośnie polskiego Steve Jobs'a. Chodzi o to, że on ma tak naprawdę być reklamą a na niego ktoś inny pracuje... z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Tak patrząc na jego twarz... czy jego mamą (tatą?) nie jest anna grodzka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Grażyna Żarko Wątpię, jeśli to jakiś prank, to zdecydowanie za długo trwa, żeby niósł jakiś przekaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Może wszedł na ten etap, gdzie trolling staje się sztuką, życiowym performancem - z tej sytuacji nie ma już odwrotu :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ja tez mialem dziwny sen otoz byla sobie czerwona kreska na czarnym tle.Po tej kresce 5 razy przejechala zolta kulka i jak to sie skonczylo to to wybuchalo bylo pelno krwi i miesa.Nie moglem sie obudzic to sie powtazalo a jak sie obudzilem to by,lem juz caly spocony.Lecz juzdawno tego snu nie mialem i nie mam ochoty... EDIT: Pewnie już było, bo to stary temat, teraz sobie znowu czytałem, więc wstawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 To ze gry ktore robilem z Taxim wygrywaly Konkursy to zasluga tego ze byly najlepsze, a nie dlatego ze sami na nie glosowalismy. Proste? :wub: :wub: :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Oooo tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Października 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Sprzedaję ostrzeżenia, cena: złamanie regulaminu, wysyłka moderatorem bezpośrednio do adresata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Dlaczego to jest w formacie gif? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Bo "gif' brzmi ładniej niż "jpg". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Bo "gif' brzmi ładniej niż "jpg". Nie miałeś na myśli "png"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Racja, pomyłka. Miałem na myśli "tiff". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Mój kuzyn mówi: 50MB to nie piractwo :D (a tyle ma około MC) Fervi Musisz kiedyś założyć bloga jak to jest żyć z rakiem mózgu :thumbsup: Śmiechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Władca linuxa nie umie robić chodzenia? Huh Władca Windowsa ma Windowsa? Huh, to gorsze niż być zgwałconym przez skorpiona Fervi wait what Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dlaczego to jest w formacie gif? Bo zajmuje mniej miejsca? Paleta jest ograniczona do bodaj 16 kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 A nie przypadkiem do 256 kolorów? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Mnie to nie boli Ale wyobraź sobie, że chcesz konkurować z Androidem, w takim razie wydajesz system z kaflami, na którym prawdopodobnie najlepszą grą jest Angry Birds, bo reszta programistów jakoś niespecjalnie go chce? Problem nie jest w tym, czy udaje Androida, czy nie - ale system Smartfonowy MUSI mieć aplikacje, mniejsze systemy nie mają góry programów, więc przepisują maszynę Dalvika na swój system. Microsoft zamiast zapłacić programistom np. miliard dolców za zrobienie aplikacji (i zostania poważną konkurencją) modli się aż ktoś napisze odpowiednie apki. Ten system muszą PRZEDE WSZYSTKIM polubić programiści, a jak tego nie zrobią, bo się nie opłaca, to dalej będzie głęboko ... Fervi Miło, że wyciągasz wnioski analogiczne do tego czemu Linuks nie ma szans z Windowsem na dekstopach. Tego bym się po Tobie nie spodziewał. :) najlepszy tekst z gmclanu ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Oh god. Yes. Hipokryzja ferviego ujęta w 2 postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Och nie, tak mnie obrażacie, chyba się załamię, plx don't Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ja nie odebrałem tego jako obrazę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jak jesteś początkujący to kod zostaw, pobaw się klockami. Vardi nie tak ostro! Chłopak musi sie nauczyc tworzyc gry, a ty odrazu wylatujesz z tekstem : Jak jestes początkujący to daj sobie spokuj z GMem i idz sie pobawić klockami lego. No tak ja to odczułem, jesli sie myle to sory. Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 best troll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi