Threef Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 pliczek, w którym będę zapisywał co zrobiłem w dni w które pracuję.Tak działa mój vlog. xD Taka czcionka. Nie znalazłem żadnej retro czcionki z polskimi znakami. :/To se zrób! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No myślałem nad zrobieniem, musiałbym tylko polurkować internety w celu znalezienia poradnika jak to zrobić, podobno trochę roboty jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Screen z 6 etapu gry. Przyszły studia, przyszły wykłady, przyszły i concepty, bo przecież nie notatki... :P Aktualnie pracujemy z Jakimem nad naprawą krytycznego błędu, który zawiesza ( chociaż nie u mnie, ee ) grę na początku tego etapu, ale jesteśmy na dobrej ( hie hie ) drodze, żeby go naprawić. Czymajcie kciuki. Albo nie, bo to podobno nie pomaga. To jest przekozackie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No myślałem nad zrobieniem, musiałbym tylko polurkować internety w celu znalezienia poradnika jak to zrobić, podobno trochę roboty jest. THIS: http://www.pentacom.jp/pentacom/bitfontmaker2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 O uj, dzięki, jutro robię. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ale chyba w starym gm jest coś jak create_font_from_sprite? Borek do Aliensów i Almory tego używał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Taka czcionka. Nie znalazłem żadnej retro czcionki z polskimi znakami. :/ Prześlij mi czcionkę na PW to ci zrobię polskie znaki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 nikas: dafont.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zrobiłem własną czcionkę już. Wszystko picuś glancuś. Dzięki Threef za ten link! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Creditsy albo wywalam cię z friendów na FB. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ale chyba w starym gm jest coś jak create_font_from_sprite? Borek do Aliensów i Almory tego używał. Jest użyłem tego do zrobienia swojej czcionki do Maze strategy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Erm, są problemy jednak z tymi polskimi znakami, ale pobawię się z tym. ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Erm, są problemy jednak z tymi polskimi znakami, ale pobawię się z tym. ;_; A jakie bo w GM jeszcze zakres czcionki musisz ustawić, ale to pewnie wiesz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nowe bugtesty, jak ktoś wysłał wcześniej maila to dostanie nową wersję, a jak nie wysłał to pisaaaaacz. n94games@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 NAJNOWSZY GAMEPLAY Z TOBHAD [COOL]Mam nadzieję, że się spodoba, a jak nie to walcie uwagi swoje. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 LVL 21 ? Lubię to:) Pamiętam jak lata temu musiałem Cię przekonywać że godzina na przejście gry to za mało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Po obejrzeniu gameplaya stwierdzam, że przestałem być chrześcijaninem, od teraz jestem Nikodemistą. Znikas, jesteś moim Bogiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 NAJNOWSZY GAMEPLAY Z TOBHAD [COOL] Mam nadzieję, że się spodoba, a jak nie to walcie uwagi swoje. :D Wszystko fajnie i wgl. Ale ogień który wydaje pocisk to chyba standardowy efekt GMa, może coś bardziej "rozpixelowanego" tam wstawić można? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 To nie jest standardowy efekt gma ( to kolorowany sprite ustawiający się w losową stronę i powoli znikający xD ). Also, propa: Leveli jest jeszcze więcej bo od 4 etapu każdy dzieli się na 2 części, więc w sumie wychodzi po 6 leveli na etap ( musiałem dodać checkpointy bo szło się usrać xD ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jak już wydasz oficiala to weś dodaj na steam greenlight. Może dostasz się na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Do tego czasu steam greenlight przestanie istnieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Huder: Moja gra czy greenlight? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 no greenlight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ta produkcja jest niewyobrażalnie dobra ! Kurczę , aż miło popatrzeć , że coś tak sensownego , z takim klimatem powstaje na warsztacie naszego clanu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Huder: No to przegram w życie i chuj. xD Pablo: Jeju, naprawdę mi miło. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ale to śliczne! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 "Myślałem, że w platformówkach widziałem już wszystko. Byłem w błędzie." - 10/10 ~Phoenix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 "Wykurwiste w przestrzeń albo dalej " Paolo Cohello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 a i jeszcze jako że z jakimem działasz to wykminilibyście jakiś takipoziom jeden: :D albo bossa co atakuje muzyką :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi