Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Maja 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,138...or_wlasnie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ja czasami nie wierzę w to co się dzieje, myślę, że po prostu... wszyscy piszą tak specjalnie, żeby mi tylko było miło. Kuhwa, jestem taki szczęśliwy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 pierwsza produkcja Nikodema heheszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 oni piszą, bo jesteś fajny i w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 heheszki mógłbym napisać, że nie pierwsza, ale lepiej się nie przyznawać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Kurde ktoś gdzieś wspomniał o dźwiękach i teraz zacząłem na nie zwracać uwagę to faktycznie wkurzają. Nie podoba mi się że dźwięk strzału jest tak często powtarzany. W pewnym momencie słychać też jak 2 takie same dźwięki się na siebie nałożyły tworząc głośny nieprzyjemny efekt. Musiał byś coś pokombinować z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Już niedługo dźwięki oraz muzyka będą tylko made by Jakim :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 No tak tylko pamiętaj że nie chodzi tylko o dźwięk sam w sobie. Po prostu zbyt często powtarzasz to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Wiem, że spamuję ostatnio, ale... spróbowałem również na reddicie, chociaż tam to nie ma szans. Tylko czemu by nie spróbować? http://www.reddit.com/r/IndieGaming/commen...tformer_newest/ Jakby ktoś chciał pomóc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Łap plusa. :) O-o, jak będę duży, to też będę sławny, jak ty. Udzielasz wywiadów już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nikas, duma rozpiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wiem, że spamuję ostatnio, ale... spróbowałem również na reddicie, chociaż tam to nie ma szans. Tylko czemu by nie spróbować? http://www.reddit.com/r/IndieGaming/commen...tformer_newest/ Jakby ktoś chciał pomóc :P le reddit spróbuj na 4chanie http://spiderchan.com/vd/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Sam jesteś le >:o Gdzie ty wgl. na reddicie widzisz le? (oprócz lereddit.com) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Sam jesteś le >:o Gdzie ty wgl. na reddicie widzisz le? (oprócz lereddit.com) http://www.reddit.com/r/fffffffuuuuuuuuuuuu/new/ http://www.reddit.com/r/adviceanimals/new/ Witaj w piekle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dwie sprawy: 1. To są tylko dwa fora. 2. "Le" jest na pierwszym zakazane od 9/10 miesięcy, a na AdviceAnimals w życiu się nie spotkałem z "Le". BTW. Lepiej się pokłóćmy na PW, nie chcę za bardzo zaśmiecać takiego dobrego topicu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Powiem wam prawdę - Wszystko z czasem staje się głupie. Żeby nie było offtopu to fajna gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Stasiu to ma łeb :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Fajne. Tylko promień nieco bardziej mi przypomina jakby z karabinu na wodę. Masz zamiar dodać noktowizor albo co do tej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Noktowizor? Po co? :x Nie wiem no, ogólnie może być coś fajnego z tym ale o tym nie myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Okulary wykrywające duchy, zrób :D Może jakiś level gdzie większość przeciwników będą cały czas nie widzialni i trzeba będzie używać takiego czegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Na pewno będzie taki "ze zgaszonym światłem" - klasyka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Daję tylko taki concept 5 etapu, screenów nie dam bo Jakim by mnie zatłukł :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Z tymi grzybkami to zapożyczenia z mario? czy coś innego miałeś na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Z mario, pieniążki też z mario i skakanie też xD To są inne grzybki... magiczne takie ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 pewnie pan w kapeluszu znalazł jakieś ciekawe grzyby w tym egipcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Spontanicznie podjęliśmy decyzję, że Top Hat będzie dubbingowany, na pewno w wersji dla polaczków ;). Poniżej próbka głosów. http://soundcloud.com/jakim/top-hat-dubbing-pl-sample Na razie jedynie moje. INB4 Zawsze będzie można dialogi wyłączyć ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dźwięki z naćpanego etapu :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ej, kluseczki, mam mikrofony studyjne, interfejsy audio i inne pierdoły, głos wcale nie taki gimbusiarski (a z resztą mam pod ręką okazałego brachola) :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Coś z alkoholem musi przeniknąć do Top Hat :P Also, Jakim dowala takie rzeczy do gry, że cegły wysrane :D #achievments Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Będziecie implementować jakieś shadery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi