Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 postacie są słabo widoczne i wyraźne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 NIE, NIE NATCHNĄŁ MNIE ANI TROCHĘ SLENDER. Tak naprawdę kiedyś z moim kolegą ( z pół roku temu) graliśmy razem na serverze w Gmoda na mapce z ciemnym mrocznym lasem. I rozpoczęliśmy naszą zabawę, tzn. on wziął sobie model spalonego gościa (taki prosto z pieca) i szukał mnie po tym lesie. Naprawdę, wrażenia niezapomniane, więc uznałem, że mógłbym zrobić z tego oddzielną grę. Mapa na 100% Slender Forest też grałem z bratem ale za pomacą skryptowania sam stworzyłem slender man'a A co do gry : - lubię horrorki więc czekam , - głowy tych NPC (czy potworków) fajnie wyglądają (przypominają tytułowe Worms'y ale tak troszkę) - mam mały pomysł na tytuł gry ale to już najwyżej na priva ci wyślę ;) Narazie tyle bo niegrałem ale gra zapowiada się ZAJE*****CIE (Koniec kropka ->). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Czas urozmaicić florę Fajne, krzaczków brakuje :( E: A nie, są jakieś chwasty, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Mapa na 100% Slender Forest też grałem z bratem ale za pomacą skryptowania sam stworzyłem slender man'a A co do gry : - lubię horrorki więc czekam , - głowy tych NPC (czy potworków) fajnie wyglądają (przypominają tytułowe Worms'y ale tak troszkę) - mam mały pomysł na tytuł gry ale to już najwyżej na priva ci wyślę ;) Narazie tyle bo niegrałem ale gra zapowiada się ZAJE*****CIE (Koniec kropka ->). Stary, minęły 2 lata od pierwszego postu, trochę się nazmieniało, a właściwie cała fabuła się wywróciła do góry nogami, cały zamysł, całe wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Więc czas z edytować post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 nie sądziłem, że komuś się będzie tam chciało zaglądać. Prawdę mówiąc zapomniałem w ogóle o pierwszych stronach edit: a mapa rp_apocalypse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 nie sądziłem, że komuś się będzie tam chciało zaglądać. Prawdę mówiąc zapomniałem w ogóle o pierwszych stronach edit: a mapa rp_apocalypse Ale wiesz że jak ktoś przegląda pierwszy raz ten temat to na pewno przeczyta pierwszy post :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ok, pierwszy post poprawiony :) edit: wowow, elder veteran, to zaszczyt, miło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Tak sobie myślę że ta studzienka też mogła by być 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Tak sobie myślę że ta studzienka też mogła by być 3D. Tzn bardziej widzi mi się, by obiekty o dość ograniczonych bryłach robić w pełnym trójwymiarze i budynki. Jeżeli studzienkę ograniczyłbym do samego wydrążonego walca to no problemo, ale marzyło mi się jeszcze zadaszenie, które może nie tak trudno zrobić w 3D, ale mimo wszystko mam też wrażenie, że przeniesienie takich obiektów w trójwymiar trochę zabierze smaczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 zazdroszczę umiejętności w Blenderze. Nie pomyślałem by to robić prostopadłościanami w sumie, racja. Już robię w 3D :) edit: better? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 A po zastosowaniu walców? No i słup ogłoszeniowy też poddałem drobnym operacjom jak widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nooo, ładniutkie teraz :D Albo nawet dach studni zrób trójkątny, mniej poly i lepiej będzie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 no nie wiem, zobaczę jak to będzie wyglądać, ale nie jestem przekonany. Zaraz zedytuję ze zdjęciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Dymek i wykrzyknik sa zbyt okragle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 To zależy, jak gui ma być nowoczesne to raczej będzie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Łoooo, kiedy ja przegapiłem tę gierę? To ma szanse się ludziom spodobać na większą skalę, o ile będzie chociaż jakaś namiastka fabuły która wciągnie i dobry pacing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 No jak się uwinie szybko to zdobędzie dodatkowy fejm że zrobił to 15 latek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Według mnie trochę za krągłe te studnia i słup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Urodziny 31 października, więc watpliwe. Mimo wszystko dzięki za te ciepłe komentarze. Zawsze jakoś bardziej motywuja do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Według mnie trochę za krągłe te studnia i słup. Fajnie wygląda tylko te chmurki i wykrzyknik troszke nie pasuje do gry ! A drzewa , flora itp to modele 3d czy obracają się do postaci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 To billboardy. A co do tego dymku, to wlasnie jak wspomniał wyżej Huder, czesc GUI ktore mialo w zamysle byc minimalistyczne, gladkie i niepixelowate. Dodam, ze jego wymiary sa uzaleznione od point direction od gracza, wiec jakbym blisko nie podszedl bedzie takich samych rozmiarow na ekranie. To bardzo popularny ostatnio niuans w grach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 point distance* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 W takiej grze wystarczy jakichś parę animacji w cut scence, żeby gracz sobie sam dopowiedzial fabułę i już go pcha do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Fabuła będzie prowadzona w trakcie grania, bez jakiś wstępnych słów. Cutscenki wolałbym by były prowadzone mimo wszystko bez zmian kamery bądź blokowania gracza. Pod tym względem chcę by było podobnie do Half Lifa. Swoją drogą napisy po części podpatrzyłem z HL2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorsis Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Piksele w 3D mi trochę zbrzydły m.in przez minecrafta, ale w tym przypadku jestem ciekaw efektu końcowego, więc życzę wytrwałości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Fabuła będzie prowadzona w trakcie grania, bez jakiś wstępnych słów. Cutscenki wolałbym by były prowadzone mimo wszystko bez zmian kamery bądź blokowania gracza. Pod tym względem chcę by było podobnie do Half Lifa. Swoją drogą napisy po części podpatrzyłem z HL2 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Sorka, komputer był chory. Tutaj kolejna krótka melodyjka https://gmclan.org/up7193_8_cock_2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasztet Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Sorka, komputer był chory. Tutaj kolejna krótka melodyjka https://gmclan.org/up7193_8_cock_2.html Fajna nazwa, huh dobry żartowniś z Ciebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi