taxi_driver Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Szynszyle sa wszedzie! Chwile mnie tu nie bylo, ale teraz gdy wszedlem jestem przerazony!! Szynszyle sa wszedzie! Okocily sie na forum? https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=682 https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=6021 https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=7618 https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=348 https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=7221 https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=3900 ... czy Shil wam cos zadala ? czy moze was zaczarowala-oczarowala( jak biednego t-800), bo nie wierze ze nagle wszyscy na forum polubili szczury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 waxx nie ma szynszyla w sygnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 waxx nie ma szynszyla w sygnie. Ma!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Czasami zastanawiam się czy ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ja nie mam szynszyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Szlachta nie bawi się w szynszyle Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Szynszyle śmierdzą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 jestem dumny ze swojego braku szynszyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 nie macie szynszyli w sygnie wiec jestescie gorsi, koniec tematu swoja droga kazdy frajer moze wziac szyle z internetu, moja zrobila shil \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja mam też szynszyle, tylko w klatce, 5 :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Wolę mój cytat z Ogniem i Mieczem... I Goliatha. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Szynszyle śmierdzą! Odnotowuję.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Szlachta nie bawi się w szynszyle Fervi I jak szlachta nie umie rysować to ma grafe z dupy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 No ej ej, a do mnie linka nie dałeś :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 No ej ej, a do mnie linka nie dałeś :c Nie martw się, Helm wszystko widzi, o wszystkim wie i wszystko osądza...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 a ja pierwsze słyszę o jakichś szynszylach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Chwile mnie tu nie bylotak powinno było pozostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Nie martw się, Helm wszystko widzi, o wszystkim wie i wszystko osądza...biggrin.gif Chwała Mrocznej Królowej! Swoją drogą jakoś mi nie przeszkadzają sygny i avki z szynszylami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To jedyna dziewczyna na forum,nic dziwnego że pewna część panów chce na siłę się jej przypodobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To jedyna dziewczyna na forum,nic dziwnego że pewna część panów chce na siłę się jej przypodobać. O tak. Zwłaszcza na pewno 13 letnie dzieci jakimi są Chell i karolo chcą się przypodobać 20 letniej kobiecie. Twoja dedukcja jest strzałem w dziesiątkę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To jedyna dziewczyna na forum,nic dziwnego że pewna część panów chce na siłę się jej przypodobać. Damn! Zostałem zdemaskowany! Zarządzam taktyczny odwrót! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 O tak. Zwłaszcza na pewno 13 letnie dzieci jakimi są Chell i karolo chcą się przypodobać 20 letniej kobiecie. Twoja dedukcja jest strzałem w dziesiątkę. ;) Jeśli uważasz że to przeszkoda dla popędu to się grubo mylisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Uderz w stół a nożyce się odezwą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jeśli uważasz że to przeszkoda dla popędu to się grubo mylisz Och, popęd to pewnie, że jest. Ale cóż, mnie w tym wieku interesowały jakoś tylko moje rówieśnice. A już na pewno nie dziewoje, których na oczy nie widziałem. Do popędu potrzebne jest coś miłego dla oka. Uderz w stół a nożyce się odezwą.. Dzięki, otworzyłeś mi oczy. Ona zawładnęła naszymi umysłami i jądrami. Musicie nas uwolnić spod władzy tej złej kobiety. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Twoje zachowanie tylko potwierdza całą tą tezę,ale już nic nie mówię,może ja się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Twoje zachowanie tylko potwierdza całą tą tezę,ale już nic nie mówię,może ja się nie znam. Ale przecież ja nie przeczę poprawności twojej tezy. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To jedyna dziewczyna na forum,nic dziwnego że pewna część panów chce na siłę się jej przypodobać.czy to że mimek ma logo alien territory w sygnaturce znaczy, że jest gejem? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Um... Wolę swoją Marysię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 czy to że mimek ma logo alien territory w sygnaturce znaczy, że jest gejem? :o Po co ta ironia..dobrze wiesz że chodzi mi o to że skaczą wkoło niej jak nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 I tak w końcu sobie pójdzie, jak każda dziewczyna do tej pory. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi