karolo320 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 co ty, w demko duzo osob by zagralo, w tym ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 co ty, w demko duzo osob by zagralo, w tym ja. Mówie o osobach, przy których jest szansa, że później grę kupią jak im się spodoba :/ Nad demkiem jeszcze pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 TeeGee wydał demko dopiero z 2 tygodnie temu, i to też nie publiczne ;) A pre-ordery już od dawna ma, problemw tym, że w te nasze demko nikt by nie zagrał, tak samo jak teraz nikt nie kupi :/ A tak nawiasem mówiąc to były zamknięte testy, z opiniami graczy :P Miałem raczej na myśli MAGI ( najpierw było demo ), TeeGee w Cinders mógł sobie pozwolić na pre-order ponieważ miał już na koncie MAGI i profesjonalnego grafika. Dlaczego twierdzisz że nikt by nie zagrał? Szczerze? Wolałbym najpierw demko żeby zobaczyć czy mnie wciągnie gierka :) To nie Half-Life 3 że kupuje się w ciemno, bo dwójka była zaje***a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Pamiętam jak kiedyś dostałem od kolegi mojego starszego brata płytę(chyba z czasopisma, nieważne) i na niej była taka postać małpy z takim gówienkiem i bodajże po lewej na dole płyty była glowa wilka. Gry były wypisane: -Pełna wersja: ------ -Demo ----- -Demo Stronghold Od razu spodobało mi się tylko to demko strongholda i niezwłocznie zainstalowałem go na swoim komputerze po czym kilka tygodni probowalem przejechac demo na najtrudniejszym. Gierka mi się tak spodobała, że potem miałem demo Strongholda: Crusadera, tata mi kupił na urodziny pełną wersję krzyżowca, a teraz mam wszystkie części twierdzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Pamiętam jak kiedyś dostałem od kolegi mojego starszego brata płytę(chyba z czasopisma, nieważne) i na niej była taka postać małpy z takim gówienkiem i bodajże po lewej na dole płyty była glowa wilka. Gry były wypisane: -Pełna wersja: ------ -Demo ----- -Demo Stronghold Od razu spodobało mi się tylko to demko strongholda i niezwłocznie zainstalowałem go na swoim komputerze po czym kilka tygodni probowalem przejechac demo na najtrudniejszym. Gierka mi się tak spodobała, że potem miałem demo Strongholda: Crusadera, tata mi kupił na urodziny pełną wersję krzyżowca, a teraz mam wszystkie części twierdzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Pesymizm szkodzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Cool story bedzie jak ktos kupi puzle za 10$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 to nie sa puzzle, to RPG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 co ty, w demko duzo osob by zagralo, w tym ja. hipokryta >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 aj tam 10$ cena na poczatek calkiem znosna, nie takie gry sie widzialo w cenie rownej lub wiekszej. Druga sprawa czy cena dobra na polskie zarobki, ale polskie zarobki sa takie ze... cuz ;) ciezko dla nich znalezc dobra cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Niby casual, a jednak tak hardkorowy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 http://www.cdaction.pl/news-25035/rune-mas...uest-wideo.html Komenty ofc flejm i hejt ale to cdaction.pl ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 News na stronie CDA? Jestem pełen podziwu : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Nie wiem czy wiesz ale ich stara gra ,której tytułu nie pamiętam była dołączona na płytce. Ale patrząc na niektóre komentarze na CDACTION ludzie mają rację. Ale tak czy tak zbyt wcześnie wyruszyłeś z pre orderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Komenty ofc flejm i hejt ale to cdaction.pl ^^ Ludzie są głupi, nie przejmuj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Ludzie są głupi, nie przejmuj się. Chyba jednak to tym 'Ludziom' chce grę sprzedać, więc przejmować się jak najbardziej musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Chyba jednak to tym 'Ludziom' chce grę sprzedać, więc przejmować się jak najbardziej musi. Not true ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Sprzedaj grę zwierzętom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Sprzedaj grę zwierzętom. Wolę sprzedawać normalnym graczom, a nie ignorantom z cda community :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Tylko że tutaj każdy cię ocenia przez pryzmat GMowych standardów, a gracze z poza GMC? Patrzą na to jak na każdą inną grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Po 3 dniach mogę powiedzieć, że może do poziomu bacy daleko ale jakoś to idzie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie wiem czy wiesz ale ich stara gra ,której tytułu nie pamiętam była dołączona na płytce. Strange World: Castaway? :) Komenty ofc flejm i hejt ale to cdaction.pl ^^ Flejm i hejt? To już większe są tutaj ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 ANtY, ile pieniążków uzbierałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Z pewnością nie powinno cię to interesować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Z pewnością nie powinno cię to interesować. Myślę jednak że powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Myślę jednak że powinno Może nawet to jego obowiązek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Hahahhaha, ktoś nagrał gameplay z gry + gadanie przy tym, szkoda, że do magii nie doszedł ale i tak zwała: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Oja dobre:D "Chodzi o to, żeby zbijać te fajne bajery" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Fraps mu obniżył fpsy i miał łatwiej bo więcej czasu na rozglądanie a ten i tak słabo ogarniał :D EDIT: Myślałem że nie ma w tej grze dźwięków bo u mnie nic nie słychać oprócz muzyczki która to gra tylko jednorazowo ale teraz widzę że ten typek ma dźwięk więc chyba jakiś bug? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Lutego 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 A ja nie będę hejtował, tylko życzę sukcesu :) Reszta ma problem zrobić kacz-de-klołna to i hejtuje, bo zazdrosci :) W końcu ktoś zrobił porządną grę i inni powinni iść tym śladem, zamiast sobie szydzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi