Ignis Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Polecicie jakieś filmy o wojnie w Wietnamie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Przecież połowa amerykańskich filmów wojennych o tym traktuje. Powiedziałbym 90%, ale kino niezależne pewnie jest bardziej oryginalne a, nie ma co ukrywać, takowe istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Powiedziałbym 90% Błąd. A te o koszykówce/baseballu? :) Wiem wiem. :) Dużo takich filmów. Ale jakiś lepszy np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 W filmie Forrest Gump był wątek z wojną w Wietnamie, ale chyba nie o to Ci chodzi ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Czas Apokalipsy. Jeden z lepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zobaczę. Opis fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Pluton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 To ja zarzucę mniej znanym, aczkolwiek jednym z lepszych tytułów o tej wojnie, jaki miałem okazję oglądać: Kula w łeb I przy okazji uprzedzę post z tytułem, który prędzej czy później by się tu pojawił: Full Metal Jacket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Full Metal JAcket znam ;) Obecnie oglądam Pluton. Zarąbisty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Rambo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 czas apokalipsy (!) łowca jeleni full metal jacket (i rolling stonesi na koniec http://www.youtube.com/watch?v=3S7WGfoBa3I) pluton pisałem o nich prezentację na maturę o ile pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Wszystkie obejrzę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 full metal jacket (i rolling stonesi na koniec http://www.youtube.com/watch?v=3S7WGfoBa3I) Mnie poruszyla scena z tym kawalkiem :D http://www.youtube.com/watch?v=ruei3y9O1BI...;feature=fvwrel A Czas Apokalipsy to zdecydowanie dobry i gruby film ale juz niekoniecznie rozrywkowy :D tak samo zreszta jak lowca jeleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 RAMBO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 rambo znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 TO RAMBO REANIMACJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Przecież połowa amerykańskich filmów wojennych o tym traktuje Błąd. A te o koszykówce/baseballu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Wcześniej było o samych amerykańskich. Tak... Raczej tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nie było. No ale nie chciałem się już czepiać :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nie? A więc zwracam honor. :) Pomyliło mi się ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Błąd. A te o koszykówce/baseballu? :) Znasz jakiś amerykański film wojenny o koszykówce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Już to sobie wyobrażam, wokół wybuchają bomby w tle słychać strzały a alianci są ojeżdżani w kosza przez Japończyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Znasz jakiś amerykański film wojenny o koszykówce? Powiedziałem, że się pomyliłem. Każdemu się zdarza. A dla ścisłości kiedyś widziałem jakiś gdzie ojciec był na wojnie a dzieci w coś tam grały. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi