Threef Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wiesz chyba jak sprawdzać pozycję myszki na ekranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 No niby wiem, ale jak sprawdzać pozycję myszki po kliknięciu w dany kwadrat? ( obszar oznaczony np. literką 1 ) Przecież nikt nie będzie klikał w piksel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 odrobina pomyślunku. przecież możesz sprawdzić, czy dana wartość jest mniejsza lub większa od drugiej, prawda? a gdyby taką procedurę przeprowadzić 4 razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 wiem ze masz wlasne zycie itp ale nie musisz stawiac tu takiego shitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Pozostawię to bez komentarza. Przecież to nawet nie jest żadna beta, ani alfa. Ja tę grę zacząłem tworzyć wczoraj. Tworzę ją w wolnych chwilach, mam też swój czas i życie. TO PO CO DAJESZ TO W ZAPOWIEDZIACH? PIERW COŚ ZRÓB, POTEM PISZ! :D PS. sorki, capslock :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgadzam się ze skowronem. "Tworzysz" od wczoraj, to po co wstawiasz od razu download? A poza tym, to nie usprawiedliwiaj się tym że robisz od wczoraj, Pozostawię to bez komentarza. E: ale w jednym się zgodzę, kompletnie bezużyteczna wersja. Druga też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m97 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Czy zastosowałeś jakąkolwiek optymalizację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja nie mogę, najpierw upierdoliliście się shota, a teraz tego, przestańcie krytykować i sami coś zróbcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja nie mogę, najpierw upierdoliliście się shota, a teraz tego, przestańcie krytykować i sami coś zróbcie. A pomyślałeś może, że jest jakiś ku temu powód? Wbija koleś, temat z jakimiś fancy kolorkami, wszystko ładnie, a tu się okazuje, że on zaczyna gre robic tuż po jego napisaniu. Czego oczekujesz, że wszyscy będą go chwalic i poklepywac po plecach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Oczywiście że nie, ale przecież napisał na to nawet alpha nie jest więc wogóle nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A pomyślałeś może, że jest jakiś ku temu powód? Wbija koleś, temat z jakimiś fancy kolorkami, wszystko ładnie, a tu się okazuje, że on zaczyna gre robic tuż po jego napisaniu. Czego oczekujesz, że wszyscy będą go chwalic i poklepywac po plecach? No a co! W końcu to GMClan - stronka na której głaszczemy 12letnie dzieci za stworzenie ruchomego spriteya! ZAPAMIĘTAJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 yhhyy... Rozreklamuj swoją jeszcze nienarodzoną grę No ale racja - pierwsza wersja oryginalnego Minecrafta miała więcej funkcji niż wiele gotowych klonów (mówię o tych czysto amatorskich). Moe, zrób coś, by właśnie Twój klon przyciągał, a nie czyjeś inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja nie mogę, najpierw upierdoliliście się shota, a teraz tego, przestańcie krytykować i sami coś zróbcie. skoro mamy powód to się "upierdalamy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 skoro mamy powód to się "upierdalamy". Hmm... jak bym mame słyszał, tylko zamiast "u" daje "o" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 2xbłąd wywala :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 A maski na prostokąt mu nie zmienię, dzięki temu, że on "się zahacza" o końcówki bloków, można będzie tworzyć ciekawe mapy "skakające" Przykre. Jeśli chcesz żeby się zachaczył, to zrób animację łapania się rękami, bo nie wiem czy zauważyłeś ale gdy skaczesz na coś wysokiego to łapiesz się rękami a nie mordo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Przykre. Jeśli chcesz żeby się zachaczył, to zrób animację łapania się rękami, bo nie wiem czy zauważyłeś ale gdy skaczesz na coś wysokiego to łapiesz się rękami a nie mordo. OFICJALNIE MÓJ ULUBIONY POST NA TYM FORUM :'D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Przykre. Jeśli chcesz żeby się zachaczył, to zrób animację łapania się rękami, bo nie wiem czy zauważyłeś ale gdy skaczesz na coś wysokiego to łapiesz się rękami a nie mordo. Haha, Dobre :D Przeoczyłeś tylko jedną sprawę - on nie potrafi czegoś takiego zrobić, a jak już się sam głową chwyta to autor ma raj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Haha, Dobre :D Przeoczyłeś tylko jedną sprawę - on nie potrafi czegoś takiego zrobić, a jak już się sam głową chwyta to autor ma raj :P I chodziło tylko o to, żeby mnie wkurwić i nabić posta grze, o której już zapomniałem. Takie zachowanie mnie dobija. Weź się do roboty człowieku, a nie oceniasz innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pozwól... grze, o której już zapomniałem. Weź się do roboty człowieku, Mnie natomiast dobija wstawianie zapowiedzi projektu który zaczyna się robić tego samego/dzień wcześniej, a później napinanie się że ktoś się czepia. Skowron ma moim zdaniem rację - na 100% gdybyś umiał zrobić chwytanie się ścian to postać nie robiłaby tego mordo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pozwól... Mnie natomiast dobija wstawianie zapowiedzi projektu który zaczyna się robić tego samego/dzień wcześniej, a później napinanie się że ktoś się czepia. Skowron ma moim zdaniem rację - na 100% gdybyś umiał zrobić chwytanie się ścian to postać nie robiłaby tego mordo. Chwytanie się ścian jest "bugiem" wynikającym z nie ustawienia przeze mnie hero prostokątnej maski. Chwytanie się ścian nie było z góry zamierzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 A maski na prostokąt mu nie zmienię, dzięki temu, że on "się zahacza" o końcówki bloków, można będzie tworzyć ciekawe mapy "skakające" Twoje własne cytaty rozbrajają twoje argumenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 wiem dlatego zamykam oficjalnie ten temat bo gadam bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nie ma to jak robić z buga feature :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 I chodziło tylko o to, żeby mnie wkurwić i nabić posta grze, o której już zapomniałem. Takie zachowanie mnie dobija. Weź się do roboty człowieku, a nie oceniasz innych. Po to jest ten temat żeby oceniać ^.^ To czy ja coś robię nie ma tu chyba znaczenia, a dla świętego spokoju powiem ci że coś robię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Moe, zapomniałeś w końcu zamknąć ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 To nie bug, to ficzer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 wiem dlatego zamykam oficjalnie ten temat bo gadam bez sensu mimo wszystko chłopak się przyznał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 mimo wszystko chłopak się przyznał. Ten "chłopak" jest rok starszy od ciebie, więc nie fikaj mi tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jesteś starszy o jakiś miesiąc, a poza tym to że mówię na ciebie "chłopak" nijak ma się chyba do wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi