Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 No właśnie, po co ten apostrof? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Proszę nie spamować mojego tematu;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Adriann masz może jakieś nowe screeny? Jedna z niewielu gier którą tak na prawdę wypatruje. Demo za pewne się szybko nie ukaże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Screeny nie. Jak zrobię ten system walki to wracam do grafy i będą nowe screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tak trochę do tyłu to nie spamowałem kurde Bardziej ogólnie,jak ta Gruba Kreska,tylko że bardziej reprezentacyjnie Zabrzmiał całokształt jakby on miał tak na imię. :P A dużo masz już poziomów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Poziomy to jak silnik będzie w 100% gotowy. Będzie ich 5-7 A nazwa to chodzi o to bym mógł nazwać kolejne części jako costam 2,3 etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Mam tylko nadzieję że rzeczywiście gra nie będzie się ograniczała do duszenia strzałki w prawo i kilku klawiszów wyprowadzających ciosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Moim zdaniem grafika jest ######sta tylko że ta kreska nie jest taka gruba. Mam nadzieje że poprawisz trochę ten ogień. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zdecydowanie do poprawy,dużo zmian będzie jeszcze graficznych,jak mowiłem,to nie jest jeszcze zapowiedź nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Uwaga! Potrzebuje osób które mogą podłożyć głos,narazie szukam odgłosów orków podczas walki,osoby zainteresowane proszę o kontakt na gg z próbkami głosów. Próbki głosów orków.odgrażanie się w stylu 'giń!' 'wypruje ci flaki' 'czas coś zjeść'...etc etc. Możecie mnie zaskoczyć pomysłami co do tekstów,ważne by pasowało do mrocznego klimatu. (prosze nie przesadzać z przekleństwami);d moje gg:444054 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Podeślę twój numer do znajomego który mi podkładał głosy :) Edit: I może sam coś nagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Imo moj glos by sie nadawal na tego po lewej w twojej sygnie, zara ci podesle probke glosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jak dotrze do mnie POD studio to coś nagram :) i dobrze jakbyś użył do dźwięków DLLa SinBass, według mnie działa o wiele lepiej od np SuperSound, chyba że uzyjesz FMODa. I w jakim formacie będziesz używał dźwięków? Jak dla mnie to najlepsze są w ogg, mało zajmują i przyzwoita jakość. I czy można gdzieś zobaczyć jak te orki wyglądają? Może wtedy lepiej głos się podpasuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jeszcze nie wiem w jakim formacie,przetestuje ogg właśnie,jak to wyjdzie. Co do DLLa to..nie myślałem nad używaniem,nigdy nie próbowałem,nie wiem czy dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jeszcze nie wiem w jakim formacie,przetestuje ogg właśnie,jak to wyjdzie. Co do DLLa to..nie myślałem nad używaniem,nigdy nie próbowałem,nie wiem czy dam radę Jak chcesz używać formatu ogg to DLL jest tutaj wymogiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 No to będę się musiał nauczyć jak z tego korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja używałem XeAudiere i bardzo przejrzyste jest. Tylko kilka funkcji do opanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nioch nioch nioch , czekam z klawiaturą w ręce , gra zapowiada się super i jeszcze wystąpią gmclanowicze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 bardzo ładnie to wygląda i ciekawie się zapowiada :) I mam nadzieję ze animacja ludzika będzie ciut szybsza:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Adriann, jak zrobiles takie plomienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 emmm...słabe są wiem ale wystarczyło narysować w gimpie i poprawić w anime studio. A dym to zwykłe kółko szare z alpha 0.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Podoba mi się grafika, ma swój kilmat :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Mi nie bardzo..;d Musze sporo poprawić i zmienić bo efekt mnie jeszcze nie zaspokaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Od razu ujrzałem w tym projekcie interwencje GIMPa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 To miłe;) Wielu osobom spodobała się moja grafika i piszą jak to zrobiłem,proszą o pomoc,dzięki wam:D nie spodziewalem się. Projekt ciągle żyje ale zwolniłem bardzo tępo z wielu przyczyn ale dalej wszystko idzie do przodu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nie wiem czy tylko mi nie podoba się trawa/podłoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Mi też sie nie podoba;p Ale podłoża wszelkiego rodzaju to moja graficzna pięta Achillesa;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 I jak tam Ci idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Powoli,chwilowo bez większych zmian przez brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BATOREX Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 i tak umiera 95 % gier na GM clan :( RIP xD Nie odkopujemy starych tematów... Tym razem małe ostrzeżenie tylko. Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi