mallo Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Tytuł: Zenek de Murzyn Kanibal Gatunek: Mieszanka różnych gatunków. Opis: Zenek de Murzyn Kanibal (To jego imię i nazwisko), to największa przygoda roku. Przeżyje przygody w mnóstwie miejsc, jak np. Podniebny pałac. W swojej wędrówce będzie walczył POKEMONAMI, podkładał bomby, jeździł na Yoshim i wiele innych! Gra jest bardzo trudna, długa i skomplikowana. Wkrótce wyjdzie wersja na 3DS, NDS, iOS, PSP, NGP, Javę w telefonach, i wszystkie inne platformy! Główny bohater ma czarny kolor skóry żeby pokazać że czarni też mogą uratować świat. Fabuła: Zenek de Murzyn Kanibal żył sobie spokojnie w Wiosce dzikusów wielkiej metropolii, kiedy pewnego dnia zły czarodziej Frajer porwał jego Dziczyznę dziewczynę. Zenek de Murzyn Kanibal musi wyruszyć w wielką podróż i po drodze skopać tyłki kilku śmierdzielom. Download: https://gmclan.org/up4962_3_Zenek_de_murzyn.html Rozmiar pliku: 3538KB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja. Grafika: Nintendo, Game Freak, Capcom, Ja oraz kilka innych firm. Muzyka: Nintendo, Game Freak, Capcom i TADADADAM!!! Ja. Screeny: PRO TIP: Kiedy już się włączy obrazek tytułowy trzeba wcisnąć spację żeby otworzyć menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 jutro będę u ciebie i zabiorę twój mikrofon dla dobra reszty ludzkości painta też i gma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Da fuck? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 jutro będę u ciebie i zabiorę twój mikrofon dla dobra reszty ludzkości painta też i gma Że co? Po pierwsze się wcale nie nagrywałem, głosy pokemonów są z neta. W paintcie zrobiłem tylko obrazki do cutsceny po 6 poziomie. A gm to 6, nie zabieraj mi go :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Myślałem, że to gnyska dzieło lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 WTF!? Po tytule sądziłem że to IamTheLaw znowu se jaja robi :D A tu... Gnysek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ładny awatar sobie ustawiłeś. A sam żart (tzn. gra) niestety nieudany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 rzeczywiscie :D gra beznadziejna edit: fajny av'ek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Myślę, że konto mallo zostało opanowane ;). On się tak nigdy nie zachowywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 do skasowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 10/10 goty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Projekt, jak i sam użytkownik powinien trafić do kosza :bash:. Skoro dla siebie nie ma szacunku, to dla innych będzie miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nie zgadzam się z tym zdaniem. Ja też nieraz żartuje sam z siebie, ale rzadko, a praktycznie to prawie wcale nie obrażam innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nie zgadzam się z tym zdaniem. Ja też nieraz żartuje sam z siebie, ale rzadko, a praktycznie to prawie wcale nie obrażam innych. też mówisz o sobie że jesteś gejem? i ty chcesz mieć dziewczyne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nie, ale robię nieraz z siebie debila dla jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nie frasuj się ktcyferki. Poszukaj a znajdziesz :) Też nie jestem zbytnio urodziwy a mam dziewczynę ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Wreszcie znalazłeś kobietę z oczami na gruczołach mlecznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ciekawe :D Ale jeszcze nie sprawdzałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 To się jej spytaj, czy możesz sprawdzić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 A po co się pytać? "Pamiętaj Walduś - z babami to trzeba ostro i zdecydowanie!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ten temat miał potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Nie offtopujcie :(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 jakże nie offtopować skoro twoja gra to spam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 @mallo Widziałem Cię już na paru forach i na większości miałeś napisane "Zbanowany". ;) Ciekawe czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Bo go zbanowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 bo to spambot. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 @Explosivo Dzięki, w końcu poznałem odpowiedź na tę odwieczną zagadkę. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Takk wreszcie po tylu kobietach z uszami na cyckach znalazłem tą upragnioną z oczami *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Ej no nie spamcie mija gra jest naprawde fajna będem ja sprzedawal na stimie cieżcie sie ze macie za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Ale ja się cieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi