Morro Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Będę miał na co się patrzeć. ;) Creepy :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Co w tym odrażającego? Przecież od patrzenia nic złego się nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 THAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ale ja mam więcej tych grubych takich, to chyba nie wyglądam tak źle. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Może o spojrzenie chodziło? :) Wróciłem wczoraj z Berlina i mam parę słit foci z dziewczynami :D (Nie. Uchowaj-Boże nie z Niemkami :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ignis, który nie chciał Niemki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Całe szczęście w tych czasach nie trzeba się topić w ramach odmowy ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Niektórzy to i tak dalej praktykują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Owal to. Jestes za mlody. To ze ci sie dziewczyna podoba jest naturalne, ale I tak w tym wieku nic z tego nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Różnica jednej klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Z tym, że nic z tego nie będzie to może i trafił, ale olewanie jest bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ignis - bardzo dobra firma wkładów do zniczy, wczoraj miałem okazję wypróbować i naprawdę polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ignis - bardzo dobra firma wkładów do zniczy, wczoraj miałem okazję wypróbować i naprawdę polecam. ja zakupiłem lampki diodowe LED w biedronce "Ignis" jakiś czas temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 no i wiedźmini mają ten swój cały znak "Ignis" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 O zniczach to wiem. Kolega mi wysłał szyld na GG ;) Za to ciebie, Caporegime wyprzedził pewien pan w 1884 r. :P Ach. 'Ignis' to przecież nie wytwór mojej wyobraźni, hm? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Listopada 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Więc teraz tak robię, podchodzę co jakiś czas, jak mam jakiś pomysł na rozmowę i staram się rozśmieszać ją bez robienia z siebie pajaca. W czwartek i piątek jadę na wyjazd do Warszawy ze szkoły, a ona też jedzie. Będę miał na co się patrzeć. ;) Tylko Ci cycki w głowie, co? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A ja byłem niedawno w Berlinie ze szkołą :D Potwierdzam. Kobiety brzydkie w cholerę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Więc teraz tak robię, podchodzę co jakiś czas, jak mam jakiś pomysł na rozmowę i staram się rozśmieszać ją bez robienia z siebie pajaca. W czwartek i piątek jadę na wyjazd do Warszawy ze szkoły, a ona też jedzie. Będę miał na co się patrzeć. ;) wydało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Caporegime? Nie wiem kto mnie aż tak dawno wyprzedził, wiem tylko że to tytuł nadawany "oficerom" mafijnym według struktury stworzonej przez Salvatore Maranzano po wygraniu wojny kastelmaryjskiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Nieee. Mi nie chodziło o nick :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Caporegime? Nie wiem kto mnie aż tak dawno wyprzedził, wiem tylko że to tytuł nadawany "oficerom" mafijnym według struktury stworzonej przez Salvatore Maranzano po wygraniu wojny kastelmaryjskiej :D aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Caporegime? Nie wiem kto mnie aż tak dawno wyprzedził, wiem tylko że to tytuł nadawany "oficerom" mafijnym według struktury stworzonej przez Salvatore Maranzano po wygraniu wojny kastelmaryjskiej :D Wzruszająca ciekawostka historyczna. Wykładasz na uczelni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Wzruszająca ciekawostka historyczna. Wykładasz na uczelni? Wiek: 15 lat Wszystko na to wskazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A Chell to tytuł nadawany obiektom testowym którym usunięto nazwiska ze względów bezpieczeństwa. Jest to według struktury obiektów testowych Aperture Science. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A Ignis? O kurde, dużo... Ale przynajmniej mam ładną, rudą dziewczynę w google grafika :)) I samochód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Listopada 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A Ignis? O kurde, dużo... Ale przynajmniej mam ładną, rudą dziewczynę w google grafika :)) I samochód... No jak podniecają cię laski z anime... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ładne to niekoniecznie podniecające. No i cecha gustu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 No jak podniecają cię laski z anime... Ciekaw jestem, czy ciebie nie podniecają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Na świecie jest wiele rzeczy ładnych ale niekoniecznie podniecających :) Wyidealizowany styl ale popatrzeć można ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Podał w końcu ten link do zdjęcia? Bo nie chce mi się całego tematu czytać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi