baca Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam, chciałbym wam zademonstrować kilka moich projektów które wylądowały w markecie: Zegar Cyfrowy Zegar Analogowy Kalendarz Bateria Proszę o komentarze --------------------- (Zapewne gnysek okrzyknie, że mają ohydny styl, no ale innego nie będzie.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 No czegoś takiego szukałem! Piąteczka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Dam piatke jak powiesz skad sie tego nauczyles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Razem ze mną będzie dycha! Zegar cyfrowy jest w porządku, chcę wiedzieć ile baterii zżera i przydała by się opcja bezpośredniego włączenia ekranu z alarmami po kliknięciu na widget. Konfiguracja powinna być dostępna tylko raz, przy postawieniu nowego zegarka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Świetne, ale proszę tak jak reszta, powiedz gdzie się tego nauczyłeś ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Nauczyłem się z sampli i dokumentacji. A bezpośredniego włączania alarmów nie zrobię w oczywistych powodów, nie mógłbym wyświetlać reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam! Chciałbym się wam pochwalić dziwnym zjawiskiem, otóż widżet baterii jest w markecie od 2dni a zdobył najlepszą popularność. W ciągu tych dwóch dni bateria została zainstalowana 2842 razy(1536 aktywnych). Aplikacja została oceniona 66! razy (54 piątek), w tym 50 w ciągu 1h i cały czas rośnie! Najwięcej zainstalowało koreańczyków, no i oczywiście na ich telefonach, w tym liderem jest samsung galaxy s2, a brąz zdobyła galaxy s. podobnie jest z innymi moimi aplikacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Gratulacje. Z tego co wiem, średnia instalacji aplikacji z Marketu jest o wiele niższa. Widżety są naprawdę ładne, a ten z baterią zagościł już u mnie na stałe ;) . No i konkurencję imo także zostawia w tyle (do tej pory jedyny jaki miałem to 1 x 1 z brzydkim wyglądem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Widget baterii najlepszą moją aplikacją! 14041 total installs w 6 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Albo się nie znam albo błąd zrobiłeś (bateria): https://market.android.com/details?id=com.b..._from_developer Na ostatnim zdjęciu pisze: Battery state: dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 @up faktycznie, już poprawiam thx. edit: poprawiłem i wrzuciłem do marketu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 otÓż :) Pobrałem ten zegar i rzeczywiście fajnie wygląda oraz działa, ale szału nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Statystyki po 1/2 miesiąca: Bateria - 52808 installs Kalendarz - 12659 installs Zegar analogowy 5868 installs Zegar Cyfrowy - 3485 installs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No, no, no... Gratuluję :) Jak będę miał nowy telefon to też pewnie nie odmówię twojemu zegarowi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 52808 * reklamy = ._. I to sama bateria :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Podaj jaki masz z tego dochód :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Podaj jaki masz z tego dochód :> To przyślemy do cebie urząd podatkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Powiem tylko tyle że da się wyżyć i w tej chwili jest ponad 65 tyś. pobrań :) A moja druga bateria ma 65 razy mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 UPDATE: Bateria 1.4 Poprawiłem grafikę. Aplikację pobrano > 100.000 razy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Twoja bateria jest na #8 w najpopularniejszych nowych darmowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 O nie wiedziałem. Ale Jest SUPER! Dla tego tyle na niej zarabiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 UPDATE: Bateria 1.5 Dodałem wyświetlanie baterii w pasku statusu! Dodałem Pomoc, opis krok po kroku jak zainstalować widget. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Znalazłem błąd :P Mały zegar LCD aktualizuje się później niż duży ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Nie wiem dlaczego bateria, która po prostu wygląda lepiej niż defaultowa ma większą popularność niż ta gra w króliczki, która coś dodaje nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Też nie wiem. Teraz wolę robić programy, ponieważ stosunek czasu do zarobku jest ogromnie duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Update: Battery 1.7 Jak widać zmieniłem widok aktywacji. Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi