Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Tytuł: Strange World: CastawayGatunek: PlatformówkaOpis: Strange World: Castaway to gra platformowa, w której najważniejszy jest klimat. W SW: C przejmujesz kontrolę nad zwinnym obcym dysponującym kilkoma ciekawymi zdolnościami. Może się ślizgać po ścianach, atakować przeciwników macką, potrafi wykonywać podwójne skoki, itp. Twoim głównym zadaniem jest znalezienie części do swojego statku kosmicznego w podziemiach obcej planety. Sterowanie: (jest w tutorialu, ale...) Z - atak X - skok C - otwieranie drzwi przełącznikiem Zgłaszajcie wszystkie bugi, błędy, opinie, itp. Jeśli dacie w opcjach na low to w grze nie ma deszczu i na ostatniej planszy ilość cząsteczek jest ograniczona o połowę.Download: http://swc.pigames.pl/play.htmRozmiar pliku: 25MB [exe] / 24.9MB [rar]Autorzy:http://pigames.plANtY - project manager, programmer, designer, visual artist, level designerLudzix - musicgn0me - musicMiya - HUD and menu artwaxx - programmer and level designer Animations of smoke and flash from http://powstudios.comScreeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 O super ! :) Mógłbym prosić o możliwość pełnego ekranu ? Niestety mam sporą rozdzielczość i słaby wzrok :( Uwzględnij to w następnej wersji. Teraz idę grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 jest już poprawiona wersja 1.0.5: http://pigames.pl/files/swc_v105.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 No jakoś mi nie idzie w to grać. :( Brakuje mi przede wszystkim pauzy, fullscreena i wyśrodkowania ekranu na graczu. :( Do grafiki nie można się przyczepić. Poziomy (jak do tej pory) nie podobają mi się. Mówię oczywiście o ich zaprojektowaniu. Brakuje też animacji wyskoku, przez co postać wygląda dość sztywno. Na razie jest średnio. Trzeba jeszcze trochę nad projektem popracować :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 No mi też się poziomy nie podobają, parę razy zdarzyło się że przyklejanie do ścian niepoprawnie chciało działać. Postać zmieniała co klatkę animację spadania i animację przyklejania i tak mrygała na przemian do puki nie skoczyłem. ( to się działo tylko przy końcówkach ścian ) Sama gra nie przekonała mnie, nie wiem pogram dłużej o ile się nie znudzę to może ujrzę coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 gra przeciętna, ale muzyka w levelu (przynajmniej 1 i 2) świetna najgorsze jest to, że chyba przez całą grę motyw grafiki jest ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 recenzja na victorygames.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 sam ja tam umieściłeś, czy może po znajomości?? co do gry to mi sie sterowanie nie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 sam ja tam umieściłeś, czy może po znajomości?? co do gry to mi sie sterowanie nie podoba tongue2.gif Oni recenzują sporo dupnych gier. Przykładowo mój stary Triplo Kugel. Wstydzę się go, a oni mi 4 dali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 sam ja tam umieściłeś, czy może po znajomości?? Pod recenzją jest nick recenzenta. Zobacz na stronę główną, że jest tam sporo innych słabych gierek (1,2 gwiazdki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Oni recenzują sporo dupnych gier. Przykładowo mój stary Triplo Kugel. Wstydzę się go, a oni mi 4 dali. pamiętam czasy, kiedy on był bodajże twoim wielkim osiągnięciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 pamiętam czasy, kiedy on był bodajże twoim wielkim osiągnięciem No i do tej pory jest największym, bo od tamtej pory głucho. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Trudne. Nie jestem w stanie przejść 2 poziomu. Programowanie - 5/5 Fabuła - 5/5 Grafika - 5/5 Muzyka - 5/5 Razem - 5/5 Gierka nic dodać, nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerus33 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Gratulacje ! Wasza gra spodobała się CDAction :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 "kosmiczna gąsienica" ale ma macki ośmiornicy i oczy ślimaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Jak ty To zrobiłeś Anty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Nic, nawet do nich nie pisałem, wczoraj się od znajomego dowiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Aż chyba jutro pójdę i kupie Cd-a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 <żart>Na pewno miałeś dziadka w... CDAction</żart> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 <żart>Na pewno miałeś dziadka w... CDAction</żart> Smugglera ;) W ten sposób wyciągneli ode mnie kasiorke na pismo, tak bym nie kupował w tym miesiącu. Sneaky CDA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Smugglera ;) I Mr. Jedi :) Co do gry, to nie taka trudna jak się wydaje. Brakuje mi tylko pełnego ekranu :< Dźwięk spoko, grafika świetna, sterowanie bez zrzutu... 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 dwoch dziadkow w jednym pismie? szacun... Nie chwalcie sie ze to czytacie i pamietacie pseuda tych recenzentow. a gra spoko :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 No cóż, gra nie przeciętna, ale także nie "wyczerpująca" co do programowania. Ale gratuluję zainteresowaniem się tą grą przez CD-action :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi