4tk Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 ----- Original Message ----- From: eb.arslonga@vp.pl To: Grażynka Kołek Graziako ; Parkitny ; Renia Szloser Renata Ryszard ; Jan Szewczyk ; Janina Szloser Ninka ; Piotr Dębski Dębski ; Gadacz Grzegorz ; Janik MichaŁ ; Ela i Wiesiek Kowalczyk rodzina ; Stanisław Jasionek ks Jasionek ; Babczak Majka ; przewoznikanna@gmail.com ; Marysia Szloser Marysia Jurek ; Grabara Zbyszek Sent: Friday, October 15, 2010 10:34 AM Subject: Fwd: Ostrzeżenie abdb@interia.pl napisał(a): Dzień dobry ! Dostałem informację od znajomego który został ostrzeżony przez swojego kolegę przed niebezpiecznym wirusem. Treść tej informacji zamieszczam poniżej. Pozdrawiam     Andrzej Koniecznie to przeczytaj i prześlij do wszystkich znajomych. OSTRZEŻENIE !!! Wyślij to ostrzeżenie przyjaciołom, rodzinie i firmom z którymi masz kontakt. W następnych kilku dniach nie próbuj otwierać maili wysłanych z tytułami *"POCZTOWKA Z HALLMARK"* niezależnie od kogo je dostaniesz. Jest to pocztówka ze zdjęciem, które "spali" cały twardy dysk C na twoim komputerze. Ten wirus możesz otrzymać od każdego kto ma Twój adres E- mailowy w swojej liście z kontaktami. Dlatego powinniście zawiadomić wszystkie osoby, które macie w skrzynce kontaktowej i z którymi mailowo wymieniacie korespondencję - lepiej jest dostać to ostrzeżenie nawet 25 razy niż raz otworzyć mail z tym wirusem. Jeśli dostaniecie wiadomość nawet od przyjaciela z pocztówką nie otwierajcie go. Wymażcie go natychmiast i natychmiast wyłączcie komputer. Według CNN jest to najgorszy wirus jaki znano. Przez Microsoft oceniany jako najbardziej niszczący wirus do tego czasu. Wirus ten został odkryty przez McAfee przedwczoraj i nie istnieje jeszcze program do naprawy po zniszczeniu danych przez ten wirus. Wirus ten niszczy twardy dysk w miejscu, gdzie kompletuje się najważniejsze dane. Prześlij to ostrzeżenie wszystkim. Pamiętaj, wysyłając to ostrzeżenie - skorzystają z tego wszyscy. Pozdrawiam-Krzysztof Kaczmarek GoldSystem www.gorzowwlkp.pl  www.goldsystem.gorz.pl biuro@gorzowwlkp.pl    tel. 095 781 00 69 tel. 0602 350 898 tel. 0792 77 15 77 Moja mama dostała tego maila od swojego kuzyna. Uważajcie na maile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Pięknie zakamuflowany spam - reklama tego całego gold systemu. Moja matka też to dostała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Pozdrawiam-Żanetkaleta pierwsze skojarzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Do viagry się nie umywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 http://atrapa.net/chains/hallmark.htm Dla tych, którzy wciąż mają wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Jakim ta twoja strona to na pewno twórcy tego wirusa, którzy teraz próbują się wykpić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Te wirusy są cwane, na jednym kompie w pracowni szkolnej jest Brontok :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Według mnie ta "Pocztówka z Hallmark" to jedno wielkie gówn0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Ja nie mam dysku C, u mnie stacje zaczynają się od H, niech zwalają bo mi sie nic nie spali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Faktycznie coś takiego może spalić kompa, w Majce było że gościu podłączył pendrive i potem cały komp się zapalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 w Majce jeśli chodzi ci o to guffno z tefaenu, to z pewnością wiarygodne źródło więc mam nadzieję, że chodzi ci o coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Faktycznie coś takiego może spalić kompa, w Majce było że gościu podłączył pendrive i potem cały komp się zapalił. chyba za czasów windowsa 95 i dosa, teraz wirusem być nie spalił kompa, lub nie zniszczył dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Faktycznie coś takiego może spalić kompa, w Majce było że gościu podłączył pendrive i potem cały komp się zapalił. Nie ma co się śmiać, jakieś 2 miesiące temu jeden z tych syfów przetaktował mi procesor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 A mi wiruch zżarł skarpetki ze stołu w salonie. Trzeba ostrożnie podchodzić do komputerów, bo można boso skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Da się zrobić wirusa, który spala kompa. Przetaktować procesor,ram i kartę graficzną utworzyć 1'000'000 procesów i temperatura wytworzona w skrzynce spala biórko i potem cały dom, następnie trawą idzie do pierwszego lepszego rowu ogień leci do rzeki potem wpada do morza, oceanu a na końcu cały świat wybucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 [...] skarpetki ze stołu w salonie. [...] Kto normalny trzyma skarpetki na stole? Przy gościach przykładowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ty nie pokazujesz swoich skarpetek gościom? :blink: Gdzieś ty się wychował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 jeśli chodzi ci o to guffno z tefaenu, to z pewnością wiarygodne źródło więc mam nadzieję, że chodzi ci o coś innego Weź wyjdź, będę bronił Majki krzesłem, to najlepszy serial od czasu 'W labiryncie' A Hallmark spoko, ślepy na jedno oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Spadaj, BrzydUla była lepsiejsza! Ja będę Uli bronił aksem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 pajace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi