Yoda Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Tak samo jak ja, Yoda emot11.gif . Tylko jakim cudem mam czwóry i piątki blink.gif Ale ty chodzisz do podstawówki. W 5 klasie to ja miałem średnią 5.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Tak samo jak ja, Yoda emot11.gif . Tylko jakim cudem mam czwóry i piątki Ale ty chodzisz do podstawówki. W 5 klasie to ja miałem średnią 5.6. W podstawówce dobra średnia to nic trudnego :P Sam miałem średnią 5,5 (Bez uczenia się. Teraz miałem średnią 4,75 i musiałem się na nią napracować :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 W mojej szkolę posiadanie średniej 3.0 byłoby czymś rewelacyjnym. Więcej takich szkół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Ja w podstawówce miałem 5.1, a teraz 4.3... ;) To się nazywa "upaść"... :P BTW. Nigdy się nie uczyłem, jbc... ^^ EDIT: Żeby nie brzmiało dziwnie: "Nigdy się nie uczyłem. Wszystko zawdzięczam skrajnej wiedzy z lekcji (i łapówkom, lol <joke> :P)." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Ja w podstawówce miałem 5.1, a teraz 4.3... ;) To się nazywa "upaść"... :P BTW. Nigdy się nie uczyłem, jbc... ^^ EDIT: Żeby nie brzmiało dziwnie: "Nigdy się nie uczyłem. Wszystko zawdzięczam skrajnej wiedzy z lekcji (i łapówkom, lol <joke> :P)." O kurczę, to samo (ba, średnie też się zgadzają, ale teraz mam 4.4). :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Wygląda na to, że oceny w dużej mierze zależą od nauczycieli. Yoda, czy tylko ty miałeś tak dużą średnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Yoda, czy tylko ty miałeś tak dużą średnią? W klasie? Nie. W mojej klasie było 15 pasków bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 W klasie? Nie. W mojej klasie było 15 pasków bodajże. O.o. Same kujony w twojej klasie chyba, Yoda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 O.o. Same kujony w twojej klasie chyba, Yoda tongue2.gif Na jakiej podstawie tak sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 To, że ktoś ma pasek nie oznacza, że jest kujonem. Ktoś taki albo potrafi przyswoić wiedzę, albo ma dobre ściągi, albo ma dużo kasy ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 To, że ktoś ma pasek nie oznacza, że jest kujonem. Ktoś taki albo potrafi przyswoić wiedzę, albo ma dobre ściągi, albo ma dużo kasy ;p . ... albo jest kujonem :] Raczej potrafi przyswoić wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Akurat pasek to IMO żaden wyczyn, zważywszy na próg 4,75. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 I od nauczycieli... W jednych szkołach naciągają, w drugich zaniżają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zonaimad Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ocena ocenie nierówna, wszystko też zależy od poziomu szkoły. W jednej szkole wystawia się uczniowi oceny za to, że estetycznie zrobił kolorowankę, w innej - za kujoństwo, a w jeszcze innej nauczyciele kujoństwa nie tolerują i wymagają od uczniów ROZUMIENIA posiadanej wiedzy, furtkę do paska otwierając tylko w miarę inteligentnym ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 To Damianoz żyje? (O_O) Panie, noc żywych trupów normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ranmus nie offtopuj. Maximal ma rację - 4,75 to żaden wyczyn. Poza tym gimnazjum to sraka. łatwe rzeczy. W ogóle się uczyć nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ranmus nie offtopuj. xD Poza tym gimnazjum to sraka. łatwe rzeczy. W ogóle się uczyć nie trzeba. Po za tym co racja to racja , wystarczy sie zachowywac przyzwoicie to i na koniec mozna liczyc na łaskę nauczycieli . ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Po za tym co racja to racja , wystarczy sie zachowywac przyzwoicie to i na koniec mozna liczyc na łaskę nauczycieli . ;P Fajna szkoła :P U nas w szkole łącznie w trzecich klasach (których było 4) było 9 pasków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Wow, to u mnie w mojej trzeciej klasie było tyle xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Hmm... Aż specjalnie świadectwo wyciągnąłem, także poświęcenie jest :) . Język polski - bardzo dobry Historia i społeczeństwo - d**** (cenzura by mnie nie wyśmiano) Język niemiecki - bardzo dobry Matma - bardzo dobry Przyroda - wzorowy Muzyka - bardzo dobry Plastyka - wzorowy Technika - wzorowy Informatyka - bardzo dobry WF - bardzo dobry Religia / Etyka - wzorowy Zachowanie - wzorowe Smutna sprawa z histą, no ale cóż. Pozdro pseudo - kujony ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 wzorowy To jest taka ocena? Poza tym ty chodzisz do 4 klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 II gim -> 5,28 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja w tym roku planuje bardziej się przyłożyć, bo chce dobrze wypaść na koniec gim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Pozdro pseudo - kujony ;) . Tiaa jak pójdziesz do gimnazjum albo do 6 klasy to zobaczysz czy będzie taki dowcipny jak będziesz jak same 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja też, chociaż najbardziej pragnę zostać laureatem jakieś olimpiady (skuterek dostanę i dobrą szkołę), btw. w tym roku miałem średnią 5.0 i dostałem laptopa =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Tiaa jak pójdziesz do gimnazjum albo do 6 klasy to zobaczysz Tiaa zobaczycie co liceum dopiero robi z ludźmi;/ skuterek dostanę Yeah kochamy polskie olimpiady ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 a ja nie mam szkoły. musze sie gdzies zapisac bo mnie do woja zgarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 @Propa: Dawaj do cosinusa do łodzi na informatykę :D będziemy razem popylać :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 w tym roku miałem średnią 5.0 i dostałem laptopa =] No ku**a :/ Tez tak chce! Mialem srednia 5.0 (chyba :P) Historia i społeczeństwo - d**** (cenzura by mnie nie wyśmiano) Nie boj sie nikt cie nie wysmieje - poza tym przeciez duzo osob sie strasznie chwali, ze pale dostalo itp. - szczerze powiem: zaden wyczyn :P - dobra, co dostales? stawiam ze dobry (sadzac po pozostalych ocenach i 5 znakach :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 @Propa: Dawaj do cosinusa do łodzi na informatykę :D będziemy razem popylać :F a zebys wiedzial ze o tym myslalem. chociaz sadze ze jesli sie tam pojawie raz na miesiac to dobrze bedzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi