Matthew Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 zachowanie: 5 religia / etyka: 5 j. polski 4 historia 5 wos 5 j. angielski 5 matematyka 6 fizyka 5 chemia 5 biologia 4 geografia 4 plastyka 5 muzyka 5 technika 5 informatyka 6 w-f 5 j. rosyjski 4 HUMANISTYCZNY: 36 MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZY: 45 W SUMIE: 81 Po przeliczeniu na punkty do szkół średnich: 159/196 A, i wg. mnie egzaminy gimnazjalne to jakaś ściema. Głąby miały więcej punktów niż ci mądrzy. Egzaminy gimnazjalne są jak Media Markt - powinni tego zabronić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 zachowanie: 4 religia / etyka: 5 j. polski 3 historia 3 wos 4 j. angielski 4 matematyka 3 fizyka 3 biologia 4 geografia 3 plastyka 4 muzyka 3 technika 3 w-f 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Polski = 4 Historia = 4 Matematyka = 4 Angielski = 6 Informatyka = 6 Plastyka = 6 W-F = 5 Religia = 5 Przyroda = 5 Muzyka = 5 Technika = 5 Zachowanie: bardzo dobre Średnia: 5.0 Może wyręczę Pusię... Polski = 4 Histroia = 3 Religia = 6 Wos = 2 (Rotfl!!) Angielski = 4 Matematyka = 4 Fizyka = 3 Chemia = 4 Biologia = 4 Geografia = 4 Plastyka = 4 Muzyka = 5 Technika = 4 Informatyka = 0 (nie ma :( ) W-F = 4 Zachowanie: bardzo dobre(215 pkt.) Średnia: 3.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 J.Polski:4 J.Angielski:5 J.Rosyjski:3 Matematyka:4 Fizyka:5 Technika:5 Informatyka:6 Geografia:4 Sztuka:5 WOS:4 Historia:4 Chemia:3 Biologia:3 WF:4 (bo biegać mi się nie chciało :P ) Zachowanie:ndp :) Średnia:4.21 EDIT: Próbne eagzaminy :P : Humanistyczny:36 Mat.-przyrodniczy:37 J.Angielski:39 112/150 - myślę że za rok będzie podobnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (w kolejności byle jakiej) Język angielski - 4 Historia - 4 Polski - 4 Fizyka - 3 Technika - 4 W-F - 4 Geografia - 3 Matematyka - 2 Biologia - 4 Religia - 4 WOS - 5 Chemia - 4 Muzyka - 6 (chyba jako jeden w klasie nie słucham techno-szajsu ;p) Średnia: 3.92 Zachowanie: bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Odnośnie egzaminu human - 43 matma - 27 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 No dobra, dam te oceny: Język angielski - 6 Historia - 5 Polski - 5 Fizyka - 5 Technika - 6 W-F - 6 Geografia - 6 Matematyka - 6 Biologia - 5 Religia - 6 WOS - 5 Chemia - 5 Muzyka - 5 Język niemiecki - 5 Informatyka - 6 Plastyka - 6 Zachowanie - wzorowe bez komentarzy proszę xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 WF: 6 :P Historia: 6 :P Technika: 5 Religia: 5 Informatyka: 5 Fizyka: 4 WOS: 4 Chemia: 4 Biologia: 4 J.Angielski: 4 J.Polski: 3 J.Niemiecki: 3 Matematyka:3 Geografia: 3 Sztuka: 3 O to moje ocenki :P Edit: Zachowanie: B.Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Wułef: 5 Historia: 5 Technika: 5 Religia: 5 Infa: 5 Przyra: 4 Anglik: 5 Plasta: 4 Matma: 5 Muza: 5 Zachowanie: dobre :rolleyes: Plus dyplom za udział w samorządzie uczniowskim i świadectwo (bez czerwonego paska za zachowanie :P) No dobra, dam te oceny: Język angielski - 6 Historia - 5 Polski - 5 Fizyka - 5 Technika - 6 W-F - 6 Geografia - 6 Matematyka - 6 Biologia - 5 Religia - 6 WOS - 5 Chemia - 5 Muzyka - 5 Język niemiecki - 5 Informatyka - 6 Plastyka - 6 Zachowanie - wzorowe bez komentarzy proszę xd Łoł, Marmot, ty masz same 5 i 6 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Skoro wszyscy piszą to ja też: Język angielski - 5 Historia - 5 Matematyka - 5 Biologia - 4 Religia - 6 WOS - 4 Język Polski - 4 Fizyka - 5 Technika - 6 W-F - 5 Geografia - 5 Chemia - 6 Muzyka - 4 Język niemiecki - 5 Informatyka - 6 Plastyka - 6 Zachowanie - wzorowe Egzaminy: human - 42 mat - 47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Religia 5 Niemiecki 4 Angielski 4 Polski 4 Geografia 4 Matematyka 5 WF 6 Historia 3 WOS 4 Biologia 4 Muzyka 5 Plastyka (a właściwie historia sztuki) 6 Taniec towarzyski (tak, mam takie coś ^^) 5 Informatyka 6 Technika 6 Chemia 4 Fizyka 5 A Marmot to po prostu cudowne dziecko i tyle. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nie, po prostu słucham na lekcji i umiem ściągać, a do tego uczę się matematyki xP . Ot cała recepta mojego sukcesu ;p . Sądzę, że teraz w liceum już nie utrzymam tej passy 5 i 6, ale i tak matura jest najważniejsza a nie jakieś bzdetne oceny jak w gimnazjum ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zachowanie: 5 Religia: 4 Polski: 3 Matematyka: 3 Angielski: 4 Niemiecki: 4 Geografia: 3 Biologia: 4 Muzyka: 4 WOS: 5 Informatyka: 6 Chemia: 3 Technika: 4 Plastyka: 3 WF: 4 Fizyka: 4 Historia: 4 ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ja się nie wypowiem xP bo bym się zbłaźnił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Polski: 2 Niemiecki: 2 Francuski: 5 Chemia: 3 Technologia informacyjna: 3 Matematyka: 3 Fizyka: 2 Geografia: 3 Biologia: 3 WOS: 3 Historia: 3 Wychowanie fizyczne: 3 WOK: 3 Praca biurowa: 5 Prawo i postępowanie administracyjne: 2 Przedsiębiorczość: 3 Funkcjonowanie przedsiębiorstw: 3 PO: 3 Rachunkowość: 2 (w drugiej klasie miałem 5 :/) religia: 3 zachowanie: Nieodpowiednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 umiem ściągać Bueh, ja też, ale nie korzystam z tej umiejętności. @Max: Gdzie fizyka? U mnie w szkole jest jeden ktoś, nie będę mówił kto, co w ogóle się nie przykładał do nauki (ba, nawet miał 2 z zachowania), a nauczyciele mu naciągali oceny. Nie wiem po co, bo nic mu to nie da, a druga osoba, która ma wzorowe i się przykładała i poprawiała, mogłaby mieć pasek, ale jeden nauczyciel jej nie podniósł oceny. Ten sam nauczyciel podniósł tej pierwszej osobie ocenę jeszcze przed poprawą. O czym to świadczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A ja wykorzystuję, bo niektórych rzeczy nie umiem zapamiętać z biologii i z chemii, a do tego jestem noga w zapamiętywaniu dat z historii, więc potrzeba czasami napisać małą ściągę ;p . Zresztą, jak się samemu pisze ściągę, to potem się nawet pamięta to xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Religia: 4 Angielski: 6 Polski: 4 Geografia: 4 Matematyka: 4 WF: 5 (w tym roku niestety nie 6 ;<) Historia: 4 WOS: 3 Biologia: 3 Muzyka: 5 Informatyka: 5 (;<) Chemia: 4 Fizyka: 4 W tym roku w ogóle się nie uczyłem... <_< Edit: Zachowanie bardzo dobre! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zachowanie 4 Ze wszytkich przedmiotów dostałem 4 No tylko z anglika dostałem 3 bo o wielki i straszny satanista-nauczyciel który cały czas łazi obieszony z amuletami i pierścionkami z pentagramami, nie dał mi możliwości poprawy oceny... No i dlaczego wszędzie go widze... uhuhuh Może dlatego że behemota już nie słucham... ;x I pomyśleć że jeszcze rok temu miałem same 3 i 2 ;o Czyli sukces :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zachowanie: Wzorowy Angielski: Celujący Informatyka: Celujący Matematyka: Bardzo dobry Polski: Bardzo dobry Geografia: Dobry Sztuka: Dobry W-F: Zwolnienie lekarskie WOS: Dobry Historia: Bardzo dobry Chemia: Dobry Biologia: Bardzo doby Fizyka: Bardzo dobry Religia: Zwolniony, sługa szatana No, jak na kujona przystało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 zachowanie nieodpowiednie religia 4 j. polski 2 j. angielski 4 j. niemiecki 3 historia 2 matematyka 4 fizyka 3 chemia 3 biologia 2 geografia 3 w-f 4 PO 3 systemy operacyjne i sieci komputerowe 5 programowanie strukturalne i obiektowe 6 oprogramowanie biurowe 5 urzadzenia techniki komputerowej 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 polski - 2 angielski - 3 historia - 2 WOS - 3 matematyka - 3 informatyka - 6 WF - 4 religia - 2 (######scie ze sie zalicza) chemia - 2 biologia - 2 fizyka - 3 plastyka - 3 technika - 4 geografia - 3 Przykład wzorowego ucznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Polski = 4 Historia = 4 Matematyka = 4 Angielski = 6 Informatyka = 6 Plastyka = 6 W-F = 5 Religia = 5 Przyroda = 5 Muzyka = 5 Technika = 5 Zachowanie: bardzo dobre Średnia: 5.0 Może wyręczę Pusię... Polski = 4 Histroia = 3 Religia = 6 Wos = 2 (Rotfl!!) Angielski = 4 Matematyka = 4 Fizyka = 3 Chemia = 4 Biologia = 4 Geografia = 4 Plastyka = 4 Muzyka = 5 Technika = 4 Informatyka = 0 (nie ma :( ) W-F = 4 Zachowanie: bardzo dobre(215 pkt.) Średnia: 3.9 To u Was są jeszcze punkty? Ja miałem taki badziew jak chodziłem do podstawówki, teraz idę do 2 klasy gim :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 zachowanie wzorowe religia 6 j. polski 6 j. angielski 5 j. niemiecki 5 historia 6 matematyka 5 fizyka 5 chemia 5 biologia 6 geografia 6 w-f 5 PO 6 B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 To u Was są jeszcze punkty? Ja miałem taki badziew jak chodziłem do podstawówki, teraz idę do 2 klasy gim :sp_ike: U nas w gimnazjum tez byly punkty. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ranmus, o kuźwa, to ile razy w szkole już zostawałeś na następny rok? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 zachowanie wzorowe religia 6 j. polski 6 j. angielski 5 j. niemiecki 5 historia 6 matematyka 5 fizyka 5 chemia 5 biologia 6 geografia 6 w-f 5 PO 6 B) lol nub. Nie pamiętam swoich ocen, ale większość to jakieś 2 i 3 (z większym naciskiem na 3 i 2). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 lepiej też by było jakby każdy do ocen podawał też klasę do której chodzi. Bo nie wiadomo czy to pierwsza gimnazjum, czy np. liceum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 @Ranmus: Ile razy nie zdałeś? ;D 3? Takie dobre oceny - kto by pomyślał... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nie no to był żart oczywście. Wiem tylko tyle, że na koniec podstawówki (system ośmio klasowy) miałem średnią 5.2, w liceum techiczne 4.2, a jeśli chodzi o studia to będzie tak około 3.5 - 4 (zależy kiedy i na jaką ocenę napiszę w końcu tą magisterkę + obrona). ps. I nie kiblowałem nigdy, w przeciwieństwie do wielu znanych i cenionych gmclanowiczów. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi