Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 szykujcie się, nadchodzi geniusz długopisu B| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Kratki zawsze psują wygląd rysunku a czasami dają mu uroku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Gdybynie dachówki na prawym skrzydle byłoby nieźle:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Bo to pół anioł - pół człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 a tutaj link do wszystkich http://imgur.com/a/3UR41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 a tutaj link do wszystkich http://imgur.com/a/3UR41 naprawdę świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 a tutaj link do wszystkich http://imgur.com/a/3UR41 Co to jest??? Jak Ty to zrobiłeś? Po prostu mowę mi odjeło :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 To tylko powiem, że najmniej fajnie, wyszedł dach tej chałupki. Ale no, generalnie wysuwiste ;d Robisz to do jakiejś swojej produkcji, czy tak o, cosik rysujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 pierwsze próby szkicu kobiety bliskiej menopauzie. Bez wspomagania się jakimiś zdjęciami *juhu* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Nawet fajne proporcje, tylko dziwne wrażenie sprawiają włosy, jakby wyrastały z czoła xD Bo tam są takie małe kreseczki (zmarszczki?) które wyglądają jak cebulki włosów. To tylko powiem, że najmniej fajnie, wyszedł dach tej chałupki. Ale no, generalnie wysuwiste ;d Robisz to do jakiejś swojej produkcji, czy tak o, cosik rysujesz? tak, z tym dachem mam ciągle problem bo niektórych powierzchni nie chce mi zimportować ze sketchupa do blendera. Produkcja to na razie jest gra planszowa z kartami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wojzax, masz moje propsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Piękne prace WojZax Domek jest świetny a statek jeszcze fajniejszy w sensie subiektywnie czuje ze trudniej ogarnąć. Jedyna to ta strzecha, właśnie, przy połączeniu ze ścianami jest płaska, brakuje trochę cienia? Ale jak pisali poprzednicy naprawdę świetna robota, modele są super dopieszczone, te cegiełki mmm... Szkoda ze nie ma możliwości polubienia przy postach, ciągle mi tego brakuje, bo czasem ma się ochotę Pokazać że coś się po prostu podoba, bez sensu dublowax posty typu super itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Jakiś rok-półtora temu aplikowałem na stanowisko graphic designera. Jako część aplikacji należało stworzyć broszurę sklepu spożywczego od zera (ale można było zżynać niezbędną grafikę ze stocków etc). Postanowiłem, że moja praca będzie się wyróżniać. Bardzo wyróżniać. Zdecydowanie nie dla tych, którzy nie lubią brytyjskiego humoru w oryginale :D Nie zadzwonili. Być może obawiali się o moją stabilność psychiczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie to nie z tego powodu. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Metal Slugowe tło dla treningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Metal Slug wymiata. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Przestań rysować tak dobrze. Upokarzasz wszystkich innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Team: A gdzie mie wezmo raczej każdy by cię wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 tylko znajdź mu takiego programmera, co by faktycznie coś legit robił i kończył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Przestań rysować tak dobrze. Upokarzasz wszystkich innych. Nie no, fajniej ostatnio rysuję ale nie przesadzajmy. zrobiłem z tego gifa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 biedny ten gif, wiecej elementów poanimuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 tło robocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 no, no, kozacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Gdyby jeszcze kółka się kręciły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 tło robocze Powinien wybuchnąć pod koniec. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Powinien wybuchnąć pod koniec. czy twoje prawdziwe nazwisko to Bay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 pixelki moje (wiem, nie umiem, ale tak se usiadlem i zrobilem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Nigdy tu nie postuję, bo uważam że nie umiem rysować i nie mam co pokazać, ale chyba coś tam walnę: Parę tygodni temu: Ponad 2 lata(i 4 miesiące, tak windows twierdzi) temu: Kijowe recolory bez animacji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi