Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Niebo ci wyszło ######bi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Propa.. nie wiem co powiedzieć;d Po prostu osiągnąłeś maksymalny poziom ######stości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 po prostu... o ja, to jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 To dzieło zasługuje umieszczenia na wykopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ło stary :o rozpierdziel level 9000, zajerąbiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 jeszcze 1000 levelu i bedzie super sajan 3! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 większa rozdziała jak kto chce druknąć:http://img844.imageshack.us/img844/1158/pf7o.jpg Mówisz tak, jakby 2055x1111 to jest mało. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Propa, jesteś MISTRZEM ! To jest idealny obraz na puzzle na ścianę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Mówisz tak, jakby 2055x1111 to jest mało. :P rysowałem w 16000x8000 i w takiej bede drukował:D Puzzle faktycznie były by niezłe, ale też ładnie hardcorowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Nie chce wyjść na marudzę bo praca naprawdę niezła ale zauważyłem drobny błąd a przynajmniej na taki wygląda przy głowie króla To też rzuca się lekko w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Racja, teraz mi się nie podoba:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 ta, propa spieprzaj z czymś takim :/ wstydu nie masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 ta, propa spieprzaj z czymś takim :/ wstydu nie masz? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 :( też właśnie zauważyłem po wrzuceniu ale myślałem że się nie skapniecie :) Poprawie tam to kiedyś, ale nie dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 To kiedy animacja? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 przecież już jest: http://www.digart.pl/wideo/film/481/Przema...ml#.UodMTNI2arI :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ciekawe jak byś to teraz zrobił;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 jedną z najsmutniejszych konsekwencji stawania sie w czyms lepszym to to ze im lepszy jestes tym wiecej widzisz rzeczy ktorych jeszcze brakuje do perfekcji (w konsekwencji słabszy się czujesz, wiedząc że jesteś lepszy), reasumując, chyba bym sie dziś nie podjął :) Ale kto wie może jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 LEPSZE OD BITWY POD GRUNWALDEM!!! Propa, nie słuchaj ich, nie znają się na sztuce po porstu, a te cosie, co wskazał nam LionX to takie smaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 brzydkie to, tylko miecz ladny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Co mu się w żebra dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Bardzo ładna animacja, podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Bardzo ładna animacja, podoba mi się. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Chwalącemu serduszko dał, a innych zignorował. :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Typowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 brzydkie to, tylko miecz ladny :/ nie zaskoczył mnie ten komentarz Co mu się w żebra dzieje? nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Tak lepiej. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 nie zaskoczył mnie ten komentarz nie wiem :) XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi