szpaq99 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Klik1 Klik2 Klik3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 pierwsze 2 fajne, ostatni jak z podstawówki porównując :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 hit sezonu czyli rysowanie animacji gumką w tablecie: masakra :D czy ktoś wie jak przestawić ową gumkę w piórku żeby photoshop czytał ją jak zwykły pędzel? bo dosłownie biore czarną warstwę, pod nią białą, i wymazuję.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Klik1 Klik2 Klik3 No ten ostatni mogłeś sobie darować, ćwiczyć perspektywę ok, ale nie publicznie. Propa, wychodzi ci to szybciej niż pędzlem? Moim zdaniem trochę pod górę kombinowanie. Animacja jest niezła jak się na nią patrzy dłużej, ale pierwsze wrażenie jednak słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 No ten ostatni mogłeś sobie darować, ćwiczyć perspektywę ok, ale nie publicznie. Propa, wychodzi ci to szybciej niż pędzlem? Moim zdaniem trochę pod górę kombinowanie. Animacja jest niezła jak się na nią patrzy dłużej, ale pierwsze wrażenie jednak słabe. nie szybciej i nie wygodniej, rysik w tablecie zatarłem i zanim nie wymienie to rysuje 'gumką' (chodzi o drugą stronę piórka, przypisana jest na twardo do gumki w photoshopie więc kombinuję pod górkę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Nie miałem internetów and this happened. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 perspektywa głowni(?) się lekko nie zgadza z perspektywą rączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 and then pod spodem był trybal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 pod spodem był trybal uratowałeś ramię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Spartan 2? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 może kiedyś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 archer.jpg hmm coś nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Propa..powiedz Ty mi...czy Ty rysujesz 24\7?;d Ciągle ddajesz coś nowego;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Adriann - siedząca praca + skłonność do niespania w nocy, tak rysuje całkiem sporo ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Nie rysowałem ołówkiem od kilku lat. Jestem zadowolony z cieni, ale szczegóły i linie wyszły mi słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Szczegóły akurat wyszły ok ale..sam kształt obiektu jest skopany. Jest płasko i ta rączka jest zdecydowanie za daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 nom, z rączką coś zdecydowanie nie tak skończyłem niby archera mojego ale po długim okresie nierysowania nadal stwierdzam, że rysowanie jest do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 @ANtY może dlatego że to nie archer a szermierz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 nom, z rączką coś zdecydowanie nie tak skończyłem niby archera mojego ale po długim okresie nierysowania nadal stwierdzam, że rysowanie jest do dupy ANtY, wiem, że stać Cię na dopieszczenie tej pracy tak aby opadły wszystkim kopary! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 archer W waszej grze strzela się z miecza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 W waszej grze strzela się z miecza? i wali z aksa @nikas: dobra zmotywowałeś mnie, żebym jeszcze to ścierwo pomęczył ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Herbaciana Rewolucja + Thief + KAG (tło kradzione) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 <3 wygląda przepięknie, szczególnie wnętrze domku :* i wip designu tym razem prawdziwego archera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 anty, kopara opadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Herbaciana Rewolucja + Thief + KAG (tło kradzione) dobra rzecz :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Herbaciana Rewolucja + Thief + KAG (tło kradzione) Niesamowite. Skończ to, bo umrę, a nadzieja jeszcze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ANtY, teraz jest pięknie :D Dziwne jest to co pani-łucznik ma na szyi ale i tak mi się podoba. A Wojzax nie skończy tej gry. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Dlatego muszę zabić nadzieję, żeby nie umrzeć pierwszym. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi