propaganja Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 to jest prawie sam początek gry :) końcówka prologu. będzie w demie. BEdziom to nie animacja, to normalna lokacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ciekawa interpretacja, nigdy bym do tego nie doszedł bez ciebie o.O kieszonkowy Bedziom często zaskakuje :thumbsup: @up kahrka jakim cudem :blink: daj już to demo, bo nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 czy demo zdąży wyjść dzisiaj w nocy to zależy ile zdąrze zrobić zanim mnie zabierze do spania, brakuje baaardzo mało, ale przy takiej dużej grze nawet mało to całkiem dużo edit. http://warsztat.gd/screen/12273 albo ja działam w przyspieszonym tempie albo to świat zwolnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Make up z innym rzutem i prototypowym HUDem http://www20.speedyshare.com/gBBFE/download/make-up.PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Regres imo. Albo brak postępów, ale to w sumie to samo. Tibia już mi się znudziła :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Make up z innym rzutem i prototypowym HUDem http://www20.speedyshare.com/gBBFE/download/make-up.PNG Osobiście wolę poprzednie wersje graficzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Regres imo. Albo brak postępów, ale to w sumie to samo. Tibia już mi się znudziła :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 a mnie się bardzo podoba :D ale to pewnie dlatego, ze nie widzialem poprzedniej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Make up z innym rzutem i prototypowym HUDem http://www20.speedyshare.com/gBBFE/download/make-up.PNG niestety nie podoba mi się. losowa grubość konturów i zupełny brak cieni powoduje, że to wygląda jak wyklejanka jakaś ...chyba że tak miało być a ja o tym nie wiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 6 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Przyjemnie to wygląda, nie powiem, ale bohater w ogóle nie pasuje do dizajnu reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dzisiejsza sesja zbrush z playlistą growych soundtracków high fantasy. Po paru h. Jak jutro nie zapomnę, zrobię polypainting. Przy odrobinie szczęścia wykonam l-poly i wypalę wszystkie mapki. Jeśli natomiast stanie się cud wrzucę to do jakiegoś skyrima, czy coś w tym stylu. Btw. zna się ktoś na w.w. modowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 http://www20.speedyshare.com/UBgQd/download/make-up.PNG Lekkie poprawki, ale cieni dalej nie widać bo na paincie bym sie zachlastał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Wygląda to bardzo dobrze, ale to wciąż dużo ładniejsza wersja Tibii (przynajmniej graficznie) i jeszcze nie jest w stanie się wybić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Wiem, że wyjadę z tym poraz setny, ale dobrze by było jakbyś dodał takie zacieniowania dookoła ekranu, albo gdyby HUD rzucał cień na ekran gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Exigo, imo ######ste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Drzewa nadal tak samo płaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 @up because czrna obwódka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 stawiałbym na brak głębi i płaskość jednak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A jednak nie zapomniałem. ^^ @raperr. Faktycznie, drzewa wyglądają jak makiety. Cień rozwiązał by problem. Reszta jest super, lubię te piksele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A jednak nie zapomniałem. ^^ @raperr. Faktycznie, drzewa wyglądają jak makiety. Cień rozwiązał by problem. Reszta jest super, lubię te piksele. Rękojeść fajna, ale góra to porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Proszę, rozwiń. Konstruktywna krytyka, wartość merytoryczna - wiesz o co chodzi. (Chodzi o strukturę czy kolor? Z pierwszym będzie problem bo zacząłem już robić z tego trójkąty. Teksturę można poprawić.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Zdecydowanie nie podoba mi się geometria właśnie... Jest za bardzo pofałdowana i wygląda... własnie to nie wygląda - kowal bez skilla ^^ Bardziej przypomina ogon Aliena (tego z filmu), w ogolę gdybym zobaczył coś takiego w grze to bym trochę się uśmiał. Dlaczego musiałeś dodać te wypierdki?! Początek jest nawet fajny (ostrza), ale reszta to w ogóle nie powinna się pojawić... Zatem jak na mój gust to nie wygląda na broń, nawet jak na fantasy. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Prawdopodobnie jeszcze nie widziałeś skyrimowego uzbrojenia. Tam dopiero są wypierdki, szczególnie z grupy "starożytne", czy niektóre artefakty. Niepraktycznie wyglądające. Mniejsza z tym. Generalnie na tym klimacie się wzorowałem. Ale ok, absolutnie cię rozumiem, dlatego też postaram się następnym razem opanować z frędzlami. I tak nic nie powstrzyma mnie przed ukończeniem tego axe-a. ; ) Po za tym niezmiernie ci dziękuje za wysiłek włożony w treść posta, co jest rzadkością w tym temacie jak coś wrzucam. Plus. ; D @Edit: Btw. faktycznie, krew zalewa próbując zrobić sensowną topologję z tymi wywijasami. - Tak z technicznej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Prawdopodobnie jeszcze nie widziałeś skyrimowego uzbrojenia. Tam dopiero są wypierdki, szczególnie z grupy "starożytne", czy niektóre artefakty. Niepraktycznie wyglądające. Mniejsza z tym. Generalnie na tym klimacie się wzorowałem. Ale ok, absolutnie cię rozumiem, dlatego też postaram się następnym razem opanować z frędzlami. I tak nic nie powstrzyma mnie przed ukończeniem tego axe-a. ; ) Po za tym niezmiernie ci dziękuje za wysiłek włożony w treść posta, co jest rzadkością w tym temacie jak coś wrzucam. Plus. ; D Nie grałem w Skyrima i jakoś mnie do niego nie ciągnie. :P A co do axe'a, kończ - przynajmniej portfolio ozdobisz o nową prackę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Po za tym niezmiernie ci dziękuje za wysiłek włożony w treść posta, co jest rzadkością w tym temacie jak coś wrzucam. Bo twoje prace są epickie a tu tylko hejtują :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 nie rozumiem konrada i tyle konrad rozwiń swoją myśl bo gadasz bez sensu dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 chodzi mu o to, że jest tu tyle frędzli i dupereli, że przy uderzeniu rozleciałoby się to na kawałki. A TAK TO PIĘKNE CHŁOPIE <3 <3 <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 12 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Dokładnie. Piękne, ale bezużyteczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Exigo wyślij playlistę ;) Mi toporek się podoba, jest w właśnie w stylu Skyrima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 a moze jest zrobiony z super wytrzymałego materiału xyxoxyxexexe wystepujacego w swiecie jego gry, jest tak wytrzymaly ze mozna na nim grzmocic duperele naprawde nie macie sie czego czepiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi