Bosu Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Jak na moje to koła też do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 koła też w złym rzucie, jeśli o to Ci chodzi bosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 oto Benito, sługus Rodriga Borgii. coś wszystkie ludziki mi wychodzą strasznie małe, teraz pracuję nad poprawkami po powiększeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 @up 3 minuty pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Która bardziej się nadaje na achievement? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Mógłbyś mu jej prawe ucho poprawić, upodobnić trochę do lewego. Poza tym - gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 jej, starej babie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 @Threef: Ta biała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Aaaa, sorry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Która bardziej się nadaje na achievement? Żadna :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Która bardziej się nadaje na achievement? Musiałbyć cały achievement pokazać, ale chyba ta druga tak w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ooo ten (?) mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 On celowo wygląda jak zombie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 On celowo wygląda jak zombie? Propa już wystarczająco fabuły nam zdradził. A to pewnie część zakończenia gry. Chyba że to w ogóle nie jest reTrip!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 To dalej Trip (re wypieprzyłem z tytułu), a dwie postacie wyżej narysowane są kompletnie nieistotne dla fabuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Mało potworzasto (w porównaniu z poprzednimi), no i lewe oko jest chyba wyżej, niż prawe. Poza tym - super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 poszarp trochę ubiór - za gładki jest, zbyt taki Gimpowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Co ma program do tego jak obrazek wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Co ma program do tego jak obrazek wygląda? Chodziło mi o to, że często można napotkać różne amatorskie dzieła, gdzie wszystko wygląda właśnie tak (w sensie jednolity kolor z gładkimi cieniami), a takie obrazy najczęściej powstają w GIMPIE z oczywistych powodów. I właśnie w ten sposób został zrobiony jego ubiór, tak jakby "na szybko". Wolałbym by dodać mu trochę nierówności, zadrapań, plam, ogółem więcej detalów i wyrazistości. Ogółem świetnie, gut dżop :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Ale to jest obrazek zrobiony "na szybko", propa przecież powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 tiaa jeszcze w grze jest dużo dużo pomniejszony. Zostaje jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 dla odmiany rzecz nieco bardziej pracochłonna przy której dłubie drugi dzień. Jeszcze pozmieniam pare spraw, zapaćkam troche i dodam tło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 dla odmiany rzecz nieco bardziej pracochłonna przy której dłubie drugi dzień. Jeszcze pozmieniam pare spraw, zapaćkam troche i dodam tło To mi się bardzo podoba. Zwłaszcza perspektywa tej sprężyny jest mile zaskakująca oraz ościsty kręgosłup u góry. Kości czaszki są mało kontrastowe jak dla mnie, ale raz rzecz gustu, dwa mój monitor jest ohydny!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 epickie! kolorystyka dopasowana idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Te biotechnologiczne czy jakieś macki są najlepszym fragmentem pracy zdecydowanie, nie pasują może stylem tak bardzo do tripa, ale jako samodzielny twór (chociażby wzór na koszulkę) są idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Propa poprostu zaje*iste :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dzięki ; Spróbje dzisiaj wrzucic skonczone @Wojzax wlasnie w tripie też są tacy wykręceni przeciwnicy, symbolizujący dyskretnie daną ludzką cechę, którzy teoretycznie nawet nie powinni istniec w postapokaliptycznym świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi