Will Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Hehe, konikowi tylko tyłek zmieniałam na drugim. I postawa ta sama, a więc peleryna wiele zmienia. A refferkę baardzo chętnie, zwłaszcza w takim ustawieniu jakby od przodu konia i najlepiej z jeźdźcem w siodle? korzystałam ze zdjęcia tego zacnego woja: mezczyzna na koniu ;D Genialna refka.. Dzięki za poprawę humoru. W nagrodę łap: http://tursiart.deviantart.com/gallery/?q=knight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Zła postawa na koniu. Łokcie musi mieć przy sobie, pięta musi być na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 ta zbroja wygląda jak rajtuzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 koń ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 IMO ten koń brzydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 koń dobry tylko prawa tylna noga wygląda źle, może zbyt zagięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 A po mojemu całe to brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ignis, we understand. Wciskasz nam swoja opinie do dupy, i wcale nie jest to mile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Najpierw napisałem że koń, potem że całokształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dzięki Will za fajną referkę, poprawiłam to i owo:) Jeszcze mi zostało kilka rzeczy, ale już większość jest, nogę muszę poprawić i uzdę oraz siodło. Pięta nie musi być bardzo z tyłu, ale rzeczywiście nogę dam na płasko. A łokcie, co do tego mają łokcie, na koniu trzyma się udami;) Postanowiłam zrezygnować z płaszcza i brody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Teraz jest bajerancko 100% lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 te krawędzi z lewej strony za bardzo rozmyte (krawędzi, nie sama zbroja), przez co wygląda jakby coś na niego było doklejone, a nie mieniło się w świetle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Wow wygląda super, ale te przednie nogi konia są chyba trochę za chude. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Podłoże w moim mniemaniu jest najsłabszą częścią pracy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A według mnie najsłabsza jest noga rycerza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Po mojemu za krótkie strzemię, nie wsiadłby na tego konia. Chociaż nie. Strzemię dobre... Ale coś tu nie pasuje. Ja nie jestem jakimś autorytetem w dziedzinie jeździectwa ale Marycha kawalerzystka doborowa zalała mnie słowotokiem o niepoprawnej postawie i takie tam... Ale po mojemu on tylko stoi więc nic takiego się nie dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 @Shil Dużo zyskasz jeśli przyjrzysz się bliżej książkom Dodson'a, szczególnie Keys to drawing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ale całość wygłąda świetnie, trza przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ale całość wygłąda świetnie, trza przyznać A według mnie pomijając głowę konia to najgorsza pracka Shil, mam dziwne wrażenie, że cieniujesz toolem burn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Haha, jakie sadło ma ten koń :D . Poza tym pracka wywiera pozytywne wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 najgorsza pracka Shil Niestety podpisuję się... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A według mnie jedna z lepszych, tylko te drobnostki psują efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ignis, albo Twoje posty zaczynają coś wnosić do dyskusji albo ja Cię z niej wyniosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Niestety tylko koń ratuje całość ,a szkoda bo fajny pomysł. Cieniowanie na kamieniach i rycerzu dziwne strasznie jakbyś cieniowała jakimiś brudami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 ja tam sie tylko moge przyczepić do granicy między nogą rycerza a koniem i wogóle coś z tymi krańcami nie tak : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ignis, albo Twoje posty zaczynają coś wnosić do dyskusji albo ja Cię z niej wyniosę. Ja już swoje powiedziałem o tym rysunku, a ile razy ktoś na tym forum podpisał się pod czyimiś słowami? Akurat ten rycerz siedzi jakby pierwszy raz go wsadzili na konia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ignis w 7 postach sie czepiasz jednego rysunku, Tymon dobrze gada, ogarnij ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Powiem Ci tak. Siądź. Przemyśl posta i wtedy dopiero go wyślij. Bo wszystkie posty które napisałeś... Zła postawa na koniu. Łokcie musi mieć przy sobie, pięta musi być na dole. IMO ten koń brzydki. A po mojemu całe to brzydkie. Najpierw napisałem że koń, potem że całokształt. Po mojemu za krótkie strzemię, nie wsiadłby na tego konia. Chociaż nie. Strzemię dobre... Ale coś tu nie pasuje. Ja nie jestem jakimś autorytetem w dziedzinie jeździectwa ale Marycha kawalerzystka doborowa zalała mnie słowotokiem o niepoprawnej postawie i takie tam... Ale po mojemu on tylko stoi więc nic takiego się nie dzieje... Niestety podpisuję się... :(... można było zamknąć w jednym. I uwierz mi. To wkurza jak się czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ach. Ale to po części że odpisałem komuś. Nie no. Przepraszam, już będę uważał ;x Ja jestem ugodowy i nie lubię się z nikim kłócić :) <Miałem jeszcze wrócić do sprawy łokci ale... ;)> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Dawno nic nie wrzucałem. Ten wyschnięty wampir powinien mieć jeszcze zęby i oczy, ale muszę się z nimi uporać. ;) (A bardziej technicznie to: 1432 trisy, 3x tekstury po 512x512 (diffuse, spec, normal). Zbrush, Softimage XSI, Topogun i xNormal. Screenshot realtime z Marmoseta.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi