Wojo Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Izometria ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Czasami warto się pomęczyć:D śmiechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 słabe, a nawet bardzo baca nad czym się męczyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 NIEEEEEE, teraz wszyscy wiedzą, że mam imię. O NIE! TO SHIL MA IMIĘ?! :o @Baca - ja nie widzę nic ładnego ani ciekawego w Twojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 shil gdzie są cycki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Nikas gentlemen wie jak rozmawiac z kobietami. Co sie dziwic ze ciagle gadasz o seksie i podrywach ; P @Baca, jest dosyc ladnie. W blenderze sie uczysz? To zrob np ostrzejsze nozki, i ciensze, bo takie szesciany niezbyt pasuja. Ale lepiej zostaw takie prace dla siebie : P Tutaj wrzuc jak juz bedziesz wiecej potrafil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Punkcik dla tego kto poda nazwę któregoś z ostrzy! 1. 2. 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 2. Dildoblade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Po polsku/angielsku, artefakt czy pospolity przedmiot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 @Baca, jest dosyc ladnie. W blenderze sie uczysz? To zrob np ostrzejsze nozki, i ciensze, bo takie szesciany niezbyt pasuja. Ale lepiej zostaw takie prace dla siebie : P Tutaj wrzuc jak juz bedziesz wiecej potrafil. Tak, to blender. A praca to tylko ikonka do aplikacji zrobiona w godzinę wraz z nauką :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Brzydko Wojzax... nie podoba mi się to,poprzednie prace 100 razy lepsze,stać cię na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 czyżby 87my nieskonczony na 100% projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 DEADPOOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 DEADPOOL Piękne! Ale naprawdę znajdź kogoś kto cię wykorzysta, wyrucha i zrobi z tobą jakąś grę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Super, mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Mi też się obie prace podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Deadpool miodzio!:D o to mi chodzilo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 równiez popieram, kawał świetnej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 jezu wojzax ale Ty masz skilla teraz chory skuhwysynie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 daj mi to wykorzystać : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 daj mi to wykorzystać : D zależy czy masz jakiś fajny pomysł : D fajnie też jakby ktoś wiedział coś o Deadpoolu i machnął jakąś fabułę ale na razie mam trzy gify i pewnie znudzi mi się w ciągu 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 chodzi o to że Twoje prace są wyczupiste, a nie są wkorzystywane to aż boli :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 kto ma je wykorzystać, skoro mi się nudzi dany temat w ciągu mniej niż tygodnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To zrób dużo spritów o tej samej tematyce w ciągu kilku dni i może ktoś coś z tego sklei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 nie mogę, muszę kiedyś spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Wojzax widze że nie jestem sam z tym zaangażowaniem;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Moja pierwsza zabawa z pikselkami. Wiem że brzydkie i że w ogóle, tego nie musicie mówić. Podpowiedzcie raczej jak to poprawić. cholera to naprawdę wygląda okropnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi