Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 głównie tuli się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 idzie, idzie, idzie, potem klęka i się zasłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Jak patrze na te animacje, to od razu się uśmiecham :) Czekam na więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Łał. Wojzi, to je fajne. Zrób oną grę fajną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 niestety bycie Wojzaxem zabrania mu skończenie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Ten helikopter krzywiutko wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 @Wojzax: tło nie powinno być tak samo wyraźne i rzucające się w oczy jak pierwszy plan ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A to chyba zależy od pogody i dystansu dzielącego pierwszy i drugi plan . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 @Wojzax: tło nie powinno być tak samo wyraźne i rzucające się w oczy jak pierwszy plan ;) no w sumie, troche sie zlewa : P Ten helikopter krzywiutko wygląda. a w sensie że co jes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Ladny jest, co gadacie No i masz ######sta wyobraznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A to chyba zależy od pogody i dystansu dzielącego pierwszy i drugi plan . IMO od tego, czy chcesz, żeby twoja gra była czytelna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Bardzo ładne prace Wojzax, trochę się rzeczywiście czołg zlewa, ale jak będzie się ruszał, to nie ma problemu - mi się podoba właśnie to, że stojący czołg będzie się maskował w otoczeniu, pewnie takie jest założenie kogoś kto go robi.^^ Dorzuciłam kolejne 3 godz pracy, już mi się tylko nie chciało strasznie tej korony robić... włosy są takie wełniane mam wrażenie... i muszę twarz doczyścić, ale już mi się nieee chce.:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 od razu fajniej włosy (te bliższe) trochę bardziej wyostrz jakimiś pojedyńczymi kosmykami o większym kontraście, bo na razie są jakby tłem no i fajnie wyszło światło na twarzy, jest takie podwodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 hm:) drobne poprawki: a tu dwie wersje potraktowane filtrem, teraz nie mogę się zdecydować, którą wersję zostawić: wersja 1 wersja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 wersja 2 spoko jest :) Korona najsłabiej wyszła z tego wszystkiego, możnaby ją poprawić Verthir's Mountain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 @Shil w Twojej nie podoba mi się tylko szyja. @ANtY skała lepsza po lewo, a kryształ po prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Chcialem napisac to samo, co Capo, w kwesti pracy ANtEgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 lol nie znacie się. Skała lepsza na prawo a kryształ na lewo. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Shil - szyja za długa i coś jej chyba zjadło ramiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Logiczne że skała i kryształ lepsza po prawej. W ogóle materiał skały to jakaś bajka i właśnie go analizuję piksel po pikselu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 wlasnie ta tekstura skaly mi nie pasuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Też się zgadzam z Huderlordem, skała po prawo i kryształ po lewo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Ta szczegółowość skały na prawo jest przepiękna no ale kryształ już mi się nie podoba bo imo powinien być właśnie gładki jak ten po lewej. Z kolei krawędzie tego kryształu na lewo są do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Prawe lepsze ogółem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 tekstura tej prawej skaly wyglada jak pogiety papier :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 tekstura tej prawej skaly wyglada jak pogiety papier :D "Gładka" skała też nie za dobrze wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Lol, sam wyglądasz jak pogięty papier Po prawo wszystko lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Racja, po prawej lepsze wszystko. tekstura tej prawej skaly wyglada jak pogiety papier Ładnie wygląda, realistycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 tekstura tej prawej skaly wyglada jak pogiety papier :D nie na darmo przy szopkach w kościołach robią skały z pogiętej tektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi