Sernat Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 według mnie całość beznadzieja ; / Jak dotąd to się tobie nic w tym temacie nie podobało ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 A cóż to? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 zaliczył 1000 posta :D Sernat, jak dadzą coś dobrego to pochwale :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 A dziewka Wojzaxa Ci się nie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Buka - to jest TRS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 no antego i wojzaxa to można chwalić, ale Chella, nikasa czy bedzioma - nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Może dla odmiany wrzucę tu coś co nawet mi samemu się nie podoba (bo zazwyczaj własne prace mi się podobają o dziwo) Jak go zacząłem rysować to wszystko było fajnie ale później jakoś dziwnie się cieniowało, dziwne kontrasty, wszystko jakoś do dupy szło no i tak samo się zakończyło niestety :( A tu jakieś 20-40 minutowe pierdoły co wczoraj sobie rysowałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 w pierwszym odruchu przeczytalem The BITCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 no nieźle ANtY, ciśnij dalej, a niedługo wyrośniesz na jednego z naprawdę dobrych grafików na tym forum i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Niedokończony stalker praca zbiorowa (ja+jestemprawem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 ten drugi mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 @Explosivo - mi to przypomina... jakieś szare plamy, a nie cokolwiek konkretnego ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 zaciekawił mnie ktoś tam wyżej tym, że rysował używając tylko palety od nesa, więc ja też spróbowałem ew. wersja piksel motzno jeszcze nie skończone, po prostu trenuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 suabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Tutaj robotcik machnięty w Blenderze: https://gmclan.org/up539_6_robotPreview.html bez tekstur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 To jest imo bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 To jest imo bardzo dobre No nie wiem, ja np w tym nie widzę głębi żadnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Głębia jest właśnie w niebie, czego zrozumieć nie potrafię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 tzn ogólnie niebo jest brzydkie, ale wnętrze zamku fajne. Można by walnąć system cieni jeszcze i miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Tutaj robotcik machnięty w Blenderze: bez tekstur Nogi są dobre, reszta be. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zmień mu to pudło na wyrzutnię rakiet ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Albo zrób dwunożny czołg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nie miałem pomysłu na korpus :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 pierwszy obrazek jaki narysowałem na samym początku jak się zacząłem uczyć rysować w połowie sierpnia. Ten po prawej chyba kilka minut mniej mi zajął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jest różnica. Idziesz w dobrym kierunku Tylko czemu ten z lewej ma ostrze zamiast ręki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ten z prawej też ma, po prostu taki pomysł na postać >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Drugi jest super!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 ANty czemu nie zmazujesz tych lini pomocniczych/tych ktore nie wyjda? Brzydko to wyglada. Tak naprawde mam wrazenie ze tylko przy tym cesarzu co ostatnio wrzuciles sie porzadnie postarales a te inne takie na odwal sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 @Huder - zrób AT-ST z tego :P @Anty - ta po lewo jest do d... a ta po prawo lepsza, ale stać cię na coś lepszego w parę minut ;x @Nikas - poprzednie (to takie ciemniejsze) ładne, to nowsze jest takie fee landrynkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi