karolo320 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 boże święty.. witoldyn trolluje i se jaja robi, MXQ drze ryja i wyzywa go jak dziecko.. Dajcie ten rygor już ;( warna wannie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 dlatego mówię ROZEJM 3x :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 nie, nie jest. Skoro wiesz, że nie jest brzydki, to po kij wrzucasz go tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 kocham to forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 w zasadzie takie troche nie skonczone,glownie plecy, "tyl" ktorego nie widac itp. troszke brakuje cieni, ale to szczegol. Wszystko bedzie tez kolorowe jak sie zbiore i zrobie :) Strasznie wymagajaca dziara jako ze ciezko siegnac w niektore miejsca (polowa dziary zrobiona na stojaca) no i dlatego ze piszczel to cholernie bolesne miejsce,a smocze luski to cholernie meczace detale :) A czerwone bo swieze, jeszcze sie nie zagolilo i nie moge nogi wyprostowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Jak to widzę to mnie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No utrudnia troche spanie i chodzenie ale to normalka, jutro bedzie juz duzo lepiej, pojutrze przestanie bolec calkowicie, a potem raz czasem zaswedzi :) Ale zdarzylem juz polubic caly proces robienia tego. Zreszta kiedy robie sobie sam - sam ten bol kontroluje i wiem kiedy zaszczypie kiedy bedzie laskotalo, domyslam sie ze duzo bardziej wkurzajace musi byc siedzenie tam kiedy kto inny jezdzi po skorze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 O, czerwony smok z Warcrafta :D . Chyba było już to pytanie, ale: co robisz, jak coś spieprzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 nie spieprzam :) Ale nie no jakies niedociagniecia jak sa to po prostu poprawiam juz za free, to samo jak ktos zaniedba gojenie i tusz powylazi w paru miejscach, to juz leb moj w tym zeby efekt finalny byl elegancki. No i trzeba byc ostroznym przedewszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 wip i o ile kogoś to obchodzi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zarąbiste :D Mi się skojarzyło z jakimś królem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ale dół straszliwie brzydki. Chyba że to nie skończone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zarąbiste :D Mi się skojarzyło z jakimś królem ;) TO JEST JULIUSZ CEZAR, ĆWOKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 za szerokie bary ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 powiem krotko bardzo ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Powiem tak, Anty to jeden z niewielu gmclanowiczów, który zaczynał od brzydkich prac, a poprzez ciągły trening zaszedł tak daleko. Każda jego kolejna praca to widoczny postęp, co jest zdumiewające. Aż mnie korci żeby samemu zacząć próby z rysunkiem. Co mnie martwi, to fakt, że nie mam się w chwili obecnej do czego przyczepić :/ . Troszkę nie podoba mi się tylko cieniowanie po obu bokach - na lewej "płytce" widać odbicie światła, co czyni ją strasznie wypukłą, a na prawej z kolei płytka światła nie odbija prawie w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 jakim cudem nikt nie zauważył że to joaquin phoenix? a robótka fest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 mi sie od razu skojarzylo z cesarzem z gladiatora :) tylko jaquin nie jest blondasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A mi z Ryszardem Lwim Sercem :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Dzięki wszystkim, a szczególnie Sernatowi :) Prawie skończony: Myślicie, że warto kolorować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Warto. Zdecydowanie Twoja najlepsza praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Oczy trochę jak misiu panda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ło kurde, ######ste, brak dłów po prostu :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Listopada 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 To jest w Photoshopie? Używasz podstawowych pędzli? Kurde, chyba też muszę więcej przysiąść do mojego tabletu - ta ostatnia praca jest wykurw*ście sta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 @up A ja muszę w końcu ten tablet kupić! Co do pracy to Cool! Chyba wszyscy się ze mną zgodzą, że anty jest najlepszym(jednym z najlepszych) grafikiem na forum! Ale jedno mi się nie podoba: oczy. Zrób coś z nimi bo psują cały rysunek. I mam pytanie? Ile robisz taką pracę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Exigo z tego co pamiętam o wiele lepszy. I Tymon :) Praca ładna, bardzo fajnie zrobiłeś cieniowanie i przejścia odcieni szarości, ale coś nie tak z proporcjami ;p Najlepsza Twoja praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 jak będziesz już takie robił bez zdjęć, zostaniesz moim mistrzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Niee, chyba nie Juliusz cezar. Inne rysy twarzy. Ale nie zmienia faktu że zaje...ste :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ślepi jesteście? To jest autoportret ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Anty..on mi kogoś z Gladiatora przypomina. Pozatym naprawdę super pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi