Ignis Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Przerażające. :( Zwykle ludzie nazywają mnie idiotą już po pierwszej rozmowie. To forum okrzyknęło mnie ów zaszczytnym mianem dopiero po półtorej roku. Jestem już za starym modelem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To chyba znak , że czas się pożegnać : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Mówisz o emeryturze? Nigdy w życiu tawariszczu. Jak miałbym dostać za 50 lat pracy 600 zł w rękę to jakbym w mordę dostał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Zdecydowanie za dużo wrestlingu . Kończę offtop - chciałem cie uświadomić , że przejście z trolla na pyskatego cwaniaczka to nienajlepsze rozwiązanie . Uwierz , było już sporo takich przypadków na forum . PS Większość pracy jest wykonana przez Wojzaxa na rzecz mojego projektu : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Pablo, robimy K1 : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Och. Trochę więcej empatii tawariszczu. Ja nie zaatakowałem cię nigdzie ;x Nie wymieniłem nicku twej skromnej osoby dosłownie nigdzie a tu? Gruch...! 'Idiota!' 'Troll!' 'Pyskaty cwaniaczek!' Tak mnie to zasmuciło, że aż modlę się do Czcigodnych Cyckoczu o zbawienie dla ciebie. Serio. Raport? :( To mnie dopiero smuci :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ah to dojrzewanie w głowie tylko kobiece piersi ... Spokojnie na wszystko przyjdzie czas , uwierz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Hmrh. Te zdradzieckie kule. tak. Zależy ci na nich i porównujesz Czcigodne Cyckoczy do nich...! Tak! Widzę to w twoim awatarze! Żałujesz że tam nie ma cycków... Ja to wiem... Czuję obecność Belzebuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Irytujesz mnie, to było zabawne na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Dla mnie tam w ogóle to nie było śmieszne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ignis, skończ. Jestem w twoim wieku, ale takich przypałów jak Ty nie mam. Raz śmieszyło, drugi raz śmieszyło, teraz to już jest porażka. Żeby nie offtopować, dam jakiegoś screena ze skradanki. Na razie sam poziom (maska), ale w grze, jest podłoże, chyba dwie kamery i główna postać. Nie wrzucę screena z gry, bo mam projekt na innym komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Kto tu mówi o śmieszeniu? A rewolucja francuska czym była jak nie erupcją dobra i porządku? Skoro was tak to irytuje to ok, ok żuczki. Ale idiotę moglibyście sobie darować? Ku państwu zadowoleniu też dodam coś nie-z-branży-off-top. Mianowicie fajnie się zapowiada. (gra) :x Raport raport, raportem pogania. Szkoda. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 @anty wróc do zwyklych ludzi i ich jeszcze poćwicz - a "mniej ludzki monster" wygląda jak gruby drwal ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Jestem za. W sumie dobra kreska ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 taki mały koncept pomieszczenia dla jednej gierki którą mam nadzieje zacząć wraz z nauką Ogre3D :P wciąż jednak nie wiem pod jaką kamerę tpp ala Resident Evil, tpp czy fpp hmm :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ja bym zrobił fpp. Prezentuje się świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 No, pinkne! Ignis, zmień avatar na poprzedni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ale nikt nie lubi cyckoczu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Tpp jest w coraz mniejszej ilości gier - płyń z prądem, zrób fpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 tpp są lepsze..nie znacie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Coraz lepiej ci wychodza te tatuaże propra, chociaż nadal się dziwię, że tak lekkomyślnie zrobiłeś sobie coś co pozostaje na całe życie ;) Zacząłem jakiegoś mniej ludzkiego monstera: Anty skończ to twarz fajnie ci wyszła, myślę że jak dodasz kolory krew, to fajnie będzie to wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Właśnie twarz jakaś krzywa. Jak maska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Wygląda jak Hans Solo zamrożony w karbonicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 spasiony koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Z nowym natchnieniem biorę się za konceptarty.. Pierwsza próba, nawet szybko poszło, nie wiem czy się pokusić o przerabianie z wersji ze szkicem na taką tylko z pędzlami PS. (nie wiem jak zgrabnie to wytłumaczyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 dziwne włosy ma toto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Shil, nie chciałoby Ci się porobić paru promo-artów w klimacie heroicznego fantasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Shil, nie chciałoby Ci się porobić paru promo-artów w klimacie heroicznego fantasy? wszystko by mi się chciało, tylko kiedy? :) Ale no pewnie, tyle że nie dotrzymuję terminów :/ A heroiczne fantasy to jakiś konkretny termin? Tak po prostu rzekłeś, czy to jest ten styl takich kolesi w ooogromnych zbrojach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Oooogromne zbroje są fajne ale to niekoniecznie Fantasy ;x Zawsze można pomylić z chamerykańskim filmem o futbolu. A dziewczyna z arta fajna. Ale jakaś taka. Rzekłbym... Krzywa. Wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Bazgrołki wykonane w 45 minut + - oczywiście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi