Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Śliczniaste gnysek, aż dziwne że to ten sam obrazek co w drugim punkcie tworzenia. Co do Shilowej kobitki to rzeczywiście cień strasznie spłaszczył tę rękę, nadaj jej więcej głębi to i dłoń wyjdzie dobrze. Co do brwi to nie wiem czy miało być takie oświetlenie, ale ja bym przyciemnił lewą żeby wyglądała jak prawa. Jak zrobisz już włosy będzie fajniusio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 woodstockowa pamiatka Mój człowiek! :twisted: :twisted: Spitfire! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Pare ulepszen. dreadziochy i reka jeszcze nie skonczone, ale powoli zaczyna byc blisko konca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dalej to ..dziwnie wygląda..fotek nie możesz lepszych podesłać to gdzie ty to robisz:D W jakiej części kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Adriann a tam gdzie mieszkasz dobre aparaty rosna na drzewach? Albo dodaja je gratis do bulek w spozywczaku? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Tak z ciekawości - jaką część ciała to zdjęcie przedstawia :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 @Gnysek - no niezłe, naprawdę niezłe :) @Shil - zbyt jaskrawe włosy biorąc pod uwagę resztę postaci :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 O ludzie, te włosy to na razie rudy zarys, naprawdę uważacie że są skończone? : /// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Nie, bedziom po prostu powtarza po wszystkich byleby cokolwiek napisać. Co do reszty, to raczej nie są na tyle kumaci żeby to dostrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Bo na dobrą sprawę ciało też nie jest skończone, a wygląda ok. Dlatego też prosiłbym o utrzymanie głowy w podobnym, pasującym i nie odbiegającym od reszty stylu :) . Niczego nie stwierdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Shil, ogólnie twój styl mi się podoba, jak inni powiedzieli dopracuj cienie i włosy przede wszystkim. Spójrzcie ile jest postów w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 trzeba to hucznie oblać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ze swej strony ofiarowuję ciepły mocz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Lol, nowa era. Ze swej strony oddam resztę Mirindy ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 tja. ja mogę zaoferować tylko trochę wody mineralnej :/ Chowam się w Waszym cieniu i idę spać :x Dooobbbraaanocc (zieew). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 w lepszej nieco jakosci to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Nie potrafię rysować w miarę porządnych skrzydeł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Spędziłeś więcej czasu na wgrywaniu i sklejaniu zdjęcia niż nad zarysem smoka, to źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Wciąż nie rozumiem, dlaczego ten smok ma trzy łapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Miałby czwartą, gdybym znalazł ostrzejszy ołówek :/ Upewniłem się przynajmniej, że przede mną długa droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Nie jest źle. I pamiętaj, że smok nie jest łatwy do narysowania ;x Takie moje przeżycie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Interface dla kolegi i jego gry webowej. Dwa przykłady, żeby przybliżyć o co mi chodzi. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 @Exigo NICE :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Exigo znowu wszystkich zgasił swoimi grafikami :D Cudne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jak dla mnie - to trochę za 'tłoczne' te okienka są :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 @Exigo: Deshan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Wpadłem dziś na szalony pomysł nauczyć się obsługi blendera, a że były tutoriale pionka więc zrobiłem sobie koniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 może tu popatrz i sprzedaj coś :P http://www.the-blueprints.com/shop/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zdjęcie to też praktycznie grafika :P Cena wywoławcza 1000zł. Kto da więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 kogo to podpis?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi