TheMarcQ Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 @rapper: pierwszy budynek po prawej wydaje sie wklesly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 jeszcze wygladzic krawedzie cienia i bedzie bosko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Grafiki do tej piosenki: a tu maine dwa nowe dzieła: http://img834.imageshack.us/img834/4161/zdjcie1655p.jpg http://img32.imageshack.us/img32/8408/zdjcie1698j.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Pierwszy rysunek świetny, na drugim jej prawe oko jest trochę za daleko od drugiego oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 @wojzax no no robi wrażnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Autoportret :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Jeśli to jest efekt końcowy to z całym szacunkiem ale mi się nie podoba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Pierwszy rysunek świetny, na drugim jej prawe oko jest trochę za daleko od drugiego oka. Nie wszyscy mają symetryczne twarze. Wręcz przeciwnie, prawie nikt nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Świetne prace, Wojzax :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Pablo moj ryj nie jest stworzony zeby sie podobac facetom. Taka fizjologia taki autoportret :) Ogolnie to koniecznie musze skolowac nowy aparat. Tym sie nie da sfotografowac dziary zeby wygladala tak jak w rzeczywistosci. Tutaj znowu nic nie widac bo sie blyszczy i goi i krwawi i w ogole nadal nie skonczone Wojzax te dwa rysunki olowkiem ######ste. Naprawde bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Pablo moj ryj nie jest stworzony zeby sie podobac facetom. Taka fizjologia taki autoportret :) Myślę, że chodziło mu raczej o sam tatuaż niż o ryj. Nie wiem czy faktycznie tak w realu jest ale na tatuażu podobny jesteś według mnie do Mameda Khalidovaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Propa - Wspolczuje widoku klat niektorych klientow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 tiaa z klatami klientek sie lepiej pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 taki jakiś pseudo-mockup, ta ryba jasniejsza potrzebuje jakiejś faktury na sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 @anty: nie wiem co to moze przedstawiac, ale mi pasuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Pablo moj ryj nie jest stworzony zeby sie podobac facetom. Taka fizjologia taki autoportret :) Ogolnie to koniecznie musze skolowac nowy aparat. Tym sie nie da sfotografowac dziary zeby wygladala tak jak w rzeczywistosci. Tutaj znowu nic nie widac bo sie blyszczy i goi i krwawi i w ogole nadal nie skonczone Wojzax te dwa rysunki olowkiem ######ste. Naprawde bardzo dobre Przecież ja nigdzie nie oceniałem Twojej twarzy T_T Poza tym moje zdanie przy tym tatuażu jest takie , autoportret ok , nawet bardzo ale efekt końcowy spierdzieliły zwierzaki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Mi te zwiarzaczki skojarzyly sie z souljah(tak to sie pisze?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masło Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 jakiś spodeń jakieś tło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 aaale super! Prawie niewidzialny!tylko kawałek spodnia!Super A tło..takie...nawet nawet..myślę że powinien być ostry granat zamiast różu w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ekran tworzenia postaci: https://gmclan.org/up4385_6_creating.html. Co poprawić co zmienić? Obrazek człowieka to tylko tak na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Kanał alpha do chmur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 @Dawka: hmm, jakos te wszystkie elementy do siebie nie pasują, poza tym dodać polskie znaczki w czcionce by się przydało. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Taka tam biomechanika z dzisiaj. do rozbudowania jeszcze @Pablo A pod tym wzgledem to wiele brakuje do efektu koncowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ano trzeba było mówić tak od razu : D Co do biomechanika to wygląda na prawdę kozacko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Załóż studio tatuażowe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Mi się nie podobają twoje tatuaże..jakoś..nie mają tego czegoś:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Adrian te zdjecia nie oddaja 1/10 prawdziwego wygladu (ta biomechanika wyglada na zdjeciu jak blada plama, na zywo jest czerniutka a te wszystkie rozmazane krztalty to mnostwo szczegolow i detali ktore wyostrzaja tatuaz jak brzytwa. No i sam fakt ze to dopiero 50% calosci), a juz szczegolnie te gdzie zdjecie jest robione w trakcie gojenia. Nie wiem czym jest to cos ale klienci wychodza szczesliwi a niektorzy sikaja z radosci :) Dla mnie to sie liczy nawet jesli dziaram komus cos co mi osobiscie sie niezbyt podoba. Ale musze patrzec na dziare obiektywnym okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Dobrze. Mam nadzieję że dodasz lepsze zdjęcia,bo na tych wypada to słabo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 @dawka: zrob tak, zeby ten czlowiek stal na trawie, taki wiszacy w powietrzu jest kiczowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi