LionX Dagger Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 No i skończyłem robić postaci do Lazer: Shoop da Whoop lub jak kto woli 4chan race for survive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 taki rysunek na zamowienie, troche musze odpimpowac, a i tak do uzytku pojdzie prawdopodobnie wersja czarno biala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Super,wreszcie ma dobre rysy twarzy;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 mógłbyś dodać więcej szczegółów faktury tego czegoś na czym ona się opiera, ale ogólnie pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 No i skończyłem robić postaci do Lazer: Shoop da Whoop lub jak kto woli 4chan race for survive Jeszcze boxxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Nie zapominaj o NO U! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ona ma brodę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Coś prawa ręka za bardzo zlewa się z tłem i wychodzi taka chuda :P Tak to fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Rękawica tu wyszła wielka jak głowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Za to przefajne odbicia na worku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ona ma brodę ?? kto? Nie zapominaj o NO U! Jego raczej nie będzie przykro mi Jeszcze boxxy jej też nie, boxi to byłą tylko krótka moda która zaistniałą na chwile by potem zniknąć. te up to all postacie jakie będą w grze, moim zdaniem są one poniekąd najważniejszymi postaciami i najbardziej rozpoznawalnymi z 4chan choć mogą być wyjątki jak z A (pełnej nazwy nie znam ale chyba dziewczyna sage-man), poza tym wzoruje się też na 4chn city 4chan nightmare flash jak chcecie te postacie to zróbcie je na wzur mega-man, te konkretne pozy to pewnie je zamieszczę w grze bo czemu by nie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 troche pozmieniawszy mi tam osobiscie sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 No dobra robota :) Nareszcie widać że to sierp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Nowa gra czy luźna pracka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 luzna pracka, a w zasadzie czesc serii o sportowcach rysowanej na zamowienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Najidealniejszy twój rysunek. No i zabawnie układający się napis na spodniach : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Włosy powinny się odchylić w drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 hmm czy ja wiem, nie no razem z fala uderzeniowa w ta strone co sierp powinny leciec o ile sie nie myle (masa mniejsza niz sam leb to i predkosc wieksza) Co do napisu faktycznie nie zczailem nawet ze uklada sie w CHAM :D (w stare wersji bylo champ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ten obity koleś nie ma oczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 To są tzw. powieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 phonix on w tej chwili juz mysli czy dom zamknal albo czy wylaczyl kuchenke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ja nie mam się do czego przyczepić, rysunki propaganji jak zwykle na 1 miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 wersja poprawiona (leciutko) drugiego obrazka: http://www.digart.pl/zoom/6205311/a_co_sie_tyczy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 obrazek nr.2: od łokcia do dłoni prawa ręka jest zbyt krótka, poza tym bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 CYTAT(Morti @ 6.03.2011 - 19:18) Ona ma brodę ?? kto? >>><<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 propa, Ty musisz jechać na jakichś dobrych prochach, nic tylko skrobiesz coś - szacun :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Jakim zadnych prochow same naturalne skladniki ;) Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 radziłbym troche wyprostować tą prawą rękę, żeby zachować proporcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Taki projekt tekstury okładki książki do menu z tytułem gry poprawiam parę rzeczy w swojej starej gierce :P ciekawe jak to na modelu będzie wyglądać wszystko poza darmową czcionką jest mojego autorstwa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi