Nikas Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 taki sobie ludzik, 20 minut robiony razem z kanapką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko13 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nawet dobry ,ale najlepiej zawsze umieszczaj mniejszy obrazek ,ponieważ tak nie za ładnie wygląda z bliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 No to tak... nie wiem, z której strony pada światło. Każdy element ubioru jest potraktowany jakby innym światłem. Oczy są nieproporcjonalne do głowy. Zaś na rękach ma na środku jakieś ciemne paski. A więc końcowo powiem, że ten ludzik jest taki sobie. :/ @Niko13: To zabieg celowy :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 on ma zeza :P Podoba mi się dobór kolorów, ale tak jak napisał Zero - cieniowanie kiepskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 taki sobie ludzik, 20 minut robiony razem z kanapką :) tak poza tym to miałem go tu nie dawać, ale dawno tego nie robiłem więc trafił tu przypadkiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Oczy są nieproporcjonalne do głowy. Bo on nie ma proporcji właściwych człowiekowi? Ogólnie nawet niezły, szczególnie kolorystycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby po ulicy łazili ludzie, którzy mają głowę wielkości swojego tułowia... Gostek jest fajny. Ciekawe tylko, co jest napisane na jego koszulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby po ulicy łazili ludzie, którzy mają głowę wielkości swojego tułowia... Powtarzam: On nie ma mieć proporcji człowieka chyba, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Przecież wiem o tym chyba, nie? Nie twierdzę, że każdy gość narysowany na komputerze powinien od razu wyglądać super-hiper-ekstra realistycznie. Ważne jest to, jak całość wygląda. A całość wygląda przyjemnie. E: Z innej beczki: obrazek, który zrobiłem w Blenderze, a zedytowałem w GIMP-ie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Hehe, nudziłem się na muzyce :D 20min. roboty, zeskanowałem i daje takie jakie jest :P http://img5.imageshack.us/i/scan0001be.jpg/ No i tutaj takie pracki na kompie: Tamto dałem linka, bo zajmuje 1.7 MB XD @Edit: http://img709.imageshack.us/img709/5093/oko.th.png <-- Nie pokazuje w BBCode, daje link xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 przecież to 2 tutoriale do gimpa ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Nom, ale ładne, nie? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 http://www.gimpuj.info/index.php/topic,4665.0.html http://www.gimpuj.info/index.php/topic,1002.0.html Rzeczywiście ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Nom, ale ładne, nie? XD Ochydne. A to drugie to można zrobić nawet w jakimś generatorze :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A co do pracki ręcznej to się nawet wypowiadać nie ma po co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ot taki bazgrołek na kółku informatycznym rasta.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 nienawidze rastów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 uczę się robić ludzików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 te kontury strasznie wyglądają :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko13 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Lenin ma wielką racje Bardzo Strasznie zmień je :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zamiast rysować mnóstwo nowych postaci naucz się je animować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 @Nikas: Niezłe. Kurcze, robisz postępy. Tak jak powiedział japan: zarzuć jakąś animacją, co? d; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 A tu taki mały make up w paint'cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 wow, fajnie to wygląda tylko trochę pusto na mapce :D No i cienie - na tych 'kołach' (?) cień pada z innej strony niż przy ludkach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 e postaci wyglądają jakby zostały zrobione z kulek, ogólnie nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 ćwiczymy, ćwiczymy EDIT: tu był obrazek, nowa wersja niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zdecyduj się, ciemna ramka (ziemia) albo bez ramki (trawka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 a teraz? edit: sorry jeśli kolory są za jasne, bo na moim lapku jest mniejszy kontrast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 a teraz? edit: sorry jeśli kolory są za jasne, bo na moim lapku jest mniejszy kontrast To zmień kontrast... lol. Trawa trochę za jasna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi