Konrad-GM Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Sory Gnysek, pomyliłem się poniewarz przeczytałem: Ranmus Fajny ten nowy wygląd nie ma to tamto Już wiem gdzie pisze że to twoje, przy opcji "Schowaj" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jak tak fuczycie o tym DA, to ja przypomnę, iż również mam tam konto: http://patryslaw.deviantart.com/ Czekam na favy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Fajna ta tapeta http://www.deviantart.com/deviation/317986...me+-in%3Ascraps ustawiłem se ją na pulpit :P A moja tapeta to "Trochę Chaotyczna" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 I ja! I ja! teenice.deviantart.com Paciu, przecież Ty dawno nic nie wrzuciłeś. :3 Konrad-GM, Rammstein rox. Gorillaz też. x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Rammstein sux hard, Gorillaz też. :] Dawno nic nie wrzuciłem, bo czasu nie mam, ale może w trakcie Wielkanocy coś skręcę. :D Zresztą to, co już stworzyłem jest tak genialne, że nie trza więcej. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Cierpisz na kompleks twórcy - stworzyłeś jedno/dwa dzieła i popadając w niesłychaną euforię nie masz ochoty tworzyć nowych dzieł sztuki. Można to też nazwać lenistwem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ew. słomianym zapałem. :P Ale obiecuję poprawę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mam nadzieję. Pietrus, Marmot, Fire, Little i Skell też się obijają. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ja czekam na przypływ chęci i inspiracji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Widzę, że dev ostatnio modny się zrobił... Chyba założę sobie konto, tylko najpierw coś nabazgram, żebyście od razu mogli podziwiać moje bohomazy. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zrobiłem obrazek rysowałem to trzema długopisami o różnych grubościach i odcieniach oceniajcie. Tu macie link do pełnuch rozmiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 no ladne a to posrodku to duch czy baba z wielkim tylkiem?? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Rysowałem to bez żadnego ołówkowego szkicu więc się nie dziw że troche ten duch krzywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tylko ten płomień nie pasuje zbytnio. Reszta jest git... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 : jeszcze nie skonczony, ale to moj pierwszy robiony komercyjnie plakat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 propaganja coolowy ten plakat ! :) wydrukuje i powiesze sobie ładnie w ramce na ścianie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Yeah, wbijam do Pabianic xP (gdziekolwiek to jest :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No plakat ładny, ale razi brak polskich liter. Dorobić ogonków się nie chciało? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Laserom po lewej stronie na dole brakuje antyaliasingu :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 to tylko wersja robocza ;) wszystko pod kontrolą ;) \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Tylko ten płomień nie pasuje zbytnio. Reszta jest git... ta tak mi wyszło bo pierwszego narysowałem ducha potem ogień jako osobny rysunek (po prostu nie wiedziałem że wyjdzie z tego coś ekstra)a na końcu wszystko połączyłem. Jak by się przyjrzeć tam na pajęczyne pod ogniem to widać że i ten szczur jest oddzielnym obrazkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Moja pierwsza pracka "po nic" w GIMPie...i w ogóle w życiu. Oceńcie to... Miało być 2x dłuższe, ale uznałem, że nie dam póki co rady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Historyjka z moralem... a jakim to musicie sie sami domyslec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Morał: Życie jest bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Całkiem sympatyczne, Dangon (jednak trochę mało klatek animacji) Ej-mój mieczyk jest tak żałosny, że nie chce go nikt komentować czy jak? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Mieczyk fajny tylko troche za ciemny. Moglbys troszki rozjasnic, ale ogolnie wyglada wporzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 http://firemark.deviantart.com/ kilka nowych prac,jest ich tak dużo że nie ma co opisywać ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Czy ten miecz stracil rekojesc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dangon, po co zapisywałeś klatki do JPG :P . Widać, jak coraz to kolejne klatki są coraz to bardziej skompresowane xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Oj nie przesadzaj xD No w bmp na pewno nie zapisze bo za duzo by zajmowalo. A tak w ogole to da sie w jakims programie zrobic cos takiego: x--X----x----x----x--xX ------------------------> czyli zeby samo lecialo z jakas tam predkoscia w prawo? No bo tak ciagle zapisywac kolejny ruch obrazka no to lipa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi