Pablo-GM Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Kuba powiem ze mi sie to nie podoba. Jakies takie dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Co do ikonki Kuby, lepiej by wyglądała bez tego tła ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ikonka do gierki... Jeszcze świeża. zbyt mała. Kto ma ikony 64x64 będzie widział pixelart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 zbyt mała. Kto ma ikony 64x64 będzie widział pixelart Może on zrobił ikonę do pliku? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Co nie zmienia faktu, że jak się robi ikony, to najlepiej 256x256, bo wraz z rozdzielczością, ikony się zwiększają, a mamy już coraz wyższe rozdzielczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Tak, wiem, animacja biegu kuleje. I coś, z czego jestem dumny slowmo, lulz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 No bieg cienki, ale ogół fajny :) Mi się podoba. W grze zostawisz taką postać, czy przerobisz ją na bardziej realną? ( czyt. nie prostokątną ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 fajny ten kwadraciok ;x a szczególnie ostatnia animacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Tygrysss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 @kuba-Taka sobie, usun to szare tlo @wojzax - zielony, a tak naprawde, nie brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 mieczyk w 3ds maxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 TAk, szachowo wyglada :( rekojesc zbyt krotka i dluga znaczy sie gruba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 rekojesc zbyt krotka i gruba :P Nom i jeszcze to na samym dole o ile się nie myle jest płaskie, a raczej nie powinno. Pozatym to fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Za gruba rekojesc i troche zbyt okrągła, ostrze troche za chude i takie troche krzywe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wojzax - Badziewww, za ciemny, za pudelkowy, beznadziejna proba zaakcentowanaia jasnym kolorem trojwymiarowosci obiektu, no i te naspreyowane kropeczki ktore na pierwszy rzut oka mozna wziasc za detale, po czym nastepuje niemile rozczarowanie... Markuz - takie sobie, trzon beznadziejnie gruby, jelec moglby byc, ale glownia jakas dziwna.... i ta bulwa ktora udaje glowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 @Copoconaco - Wiem ze jesteś już pro wiec nie będę miły :D. Strasznie cienka rękojeść, również gdyby ktoś na prawdę takie coś wykombinował, miecz złamał by się przy pierwszym machnięciu, czyli źle przymocowane jest ostrze do rękojeści. Anyway, to było robione w 3D? Bo na takie nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Poxi a ty wiesz dziecko jak sie robi miecze? nie, nie zlamal by sie, a rekojesc nie jest za cienka, obejzyj sobie jakis prawdziwy miecz i tak, w 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Nie bylem pewny czy w TszyDe, bo tak dziwnie cartoonowo wyglądało :D Hmm, widziałem miecz nie jeden, ale od kiedy to na rękojeści, nie dość (nadal się będę kłócił :)) ze za cienkiej, to do tego jest wgniecenie w środku? Jak się robi nie wiem, ale jak wyglądają wiem :) i tak to tylko twoja wyobraźnia, no chyba ze się na jakimś mieczu bazowałeś, prze pana, to wtedy zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Może i rękojeść nie jest za cienka( a nawet wg. mnie bardzo poprawna), ale jak już się czepiamy technicznych szczegółów, to po światłocieniach na ostrzu widzę, że owe jest definitywnie za grube ( i troszeczkę też za szerokie). Taki miecz ważyłby przynajmniej ze 4kg co wyklucza go z użytku bojowego. Ale mimo wszystko świetna praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 A mi sie tam miecz copy podoba, rekojesc ma dobrą, lepsza juz chudsza niż grubsza. A co do połączenia ostrza z uchwytem/rekojescia/klinga to nie jest zła, troche taka chuda ale przez to iz zaraz potem kierując sie w gore mamy "zabki" to wcale a wcale nie wyglada źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 cala zabawa plega na tym ze glownia w miejscu gdzie przestaje byc ostrzem a zaczyna byc rekojescia jest poprostu stosunkowo cienkim pretem na ktory naklada sie dopiero jelec i cala reszte. o tu jest dobry przyklad: a co do grubosci mecza ten musi taki byc bo bylby jeszcze mniej widoczny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Nowe zwierzę juczne? :D Ogólnie fajne, jak to zwykle grafiki copa. ;> @Markuz: Ceramiczny miecz? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Może i rękojeść nie jest za cienka( a nawet wg. mnie bardzo poprawna), ale jak już się czepiamy technicznych szczegółów, to po światłocieniach na ostrzu widzę, że owe jest definitywnie za grube ( i troszeczkę też za szerokie). Taki miecz ważyłby przynajmniej ze 4kg co wyklucza go z użytku bojowego. Ale mimo wszystko świetna praca :) Hm a jesli to miecz 2-reczny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Pablo, właśnie o miecz dwuręczny mi się rozchodzi. Masa takich rzadko przekraczała te 3 kg. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Teraz to sie szczegołow czepiacie. Po to miał 4 kg zeby zaden z nas nie mogł go podniesc i kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dobra, miecz dla elfa... :] @topic: http://south-lemon-studio.com/v45/images/news_beta.png http://south-lemon-studio.com/v45/images/news_christmas.png http://south-lemon-studio.com/v45/images/news_death.png http://south-lemon-studio.com/v45/images/news_done.png http://south-lemon-studio.com/v45/images/news_idea.png http://south-lemon-studio.com/v45/images/news_inprogress.png http://south-lemon-studio.com/v45/images/news_team.png http://south-lemon-studio.com/v45/images/news_www.png Grafiki okienek na newsy. http://south-lemon-studio.com/v45/ - chwilowo tutaj w użyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jak na mój gust, to tylko tą graficzkę mogłeś dać w PNG, a tą ramkę zrobić w HTML+CSS, by było bardziej porządnie. btw. z tą zmianą języka trochę dziwnie zrobiłeś. Zrób, że automatycznie wchodzi na polską i jest przełącznik na angielską w widocznym miejscu. @Markuz: W sygnaturze masz, że wykonujesz "layle". Co to są "layle"? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Chodzi o layouty, ale skąd Markuz bierze takie skróty :D ? Solmis, Marmot ma imo rację :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Taa lepiej to wyglada niz takie 2 małe znaczki po wejsciu na strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Chodzi o layouty, ale skąd Markuz bierze takie skróty ? Pierwsze słyszę, żeby skrótem od słowa "layout" było słowo "layla", serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi