Maximal Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Liczba samobójstw wśród polskich nastolatków właśnie drastycznie wzrosła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nic nie mówcie, bo nawet ja się nabrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 PRZECIEŻ DUŻO MÓWIMY CZEMU KŁAMIESZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Literówka Ludzix, literówka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Depresja zaczyna atakować... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jak ja nienawidzę 1 kwietnia, ludziom do głowy głupie pomysły wpadają ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Akurat to nie wyglądało na żart, ale niestety nim jest :[ A ić ty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 sam robie poodobna gra. Fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Myślę, że w ramach zadośćuczynienia, wszystkie osoby które były chętne załapią się na testy, nawet jeżeli Borek zrobi je w późnych godzinach nocnych, postaram się wziąć od niego aplikację serwera i drugiego dnia pogramy nieco wcześniej w tą samą, testową wersję, już nie dla szukania bugów, ale dla samej zabawy :) Chyba, że będzie za dużo bugów. Ale testy najszybciej po świętach - o ile Borek nie zacznie wprowadzać znów czegoś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Myślę, że w ramach zadośćuczynienia, wszystkie osoby które były chętne załapią się na testy, nawet jeżeli Borek zrobi je w późnych godzinach nocnych, postaram się wziąć od niego aplikację serwera i drugiego dnia pogramy nieco wcześniej w tą samą, testową wersję, już nie dla szukania bugów, ale dla samej zabawy :) Chyba, że będzie za dużo bugów. Ale testy najszybciej po świętach - o ile Borek nie zacznie wprowadzać znów czegoś nowego. Heh, już dawno zgłaszałem - będę mógł uczestniczyć? Borek napisał na gg że da info o testach ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja mogę testować nawet w nocy :P Tylko mnie jakoś musicie poinformować ^^ Co do prima aprilis, ludzie bardziej by się nabrali, gdybyście np. wysyłali PW dotyczące zostania moderatorem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Hehe, a to pewnie teraz After Party Joke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja testować moge w środku dnia. :) Czyli około 15-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Chłopie o tej godzinie, to my pracujemy :) Wcześniej jak 20 rzadko zdarza nam się cokolwiek robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No to nie wiem już jak będą te testy. :P Mogą być testy Kampanii dla jednego gracza? Jeśli tak to moge odrazu testować. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tys to madry Oo. Zauwaz ze na razie caly czas sa dodawane pierdolki do gry, i kto w tej chwili by sobie zawracal glowe kampania? Obyscie sobie poradzili z mouselookiem tak jak copo, tzn ze jak sie podchodzi do sciany to sie nei wklada rak do scian, i sie nie da zablokowac obracajac, bo rece sie zginaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No wiem ale jak już zrobią jakąś kampanie to też ją będą testować. :P Niech oni teraz jeszcze powiedzą o jakiej godzinie testy będą to będzie OK. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 O żal, to jest Prima Aprilis, dlatego takie błędy lol xD Znowu się nabraliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dni przed wolnymi dniami jestem całą noc wolny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A ja w dni wolne od 15 do 20. Jeśli to nie będzie Prima Aprilisowy 2 kwiecień to tu macie sposób komunikacji ze mną: gg 11420198, PW lub ten temat. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czlowieku, akoro gra bedzie juz dokonczona i dodadza tylko kampanie to co bedzie do testowania Oo Do tego pamietaj ze 1 kwietnia nie ma 2 kwietnia. 767 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (..) a testy Alienów zostały wyssane z palca przez Ranmusa. Prima Aprilis! nóby .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jak dla mnie pozne godziny nocne to idealna pora, bo rzadko sypiam przed 5 a.m, a chetnie bym zobaczyl co i jak i moze cos doradził ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 propa, to niezdrowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 zdrowo zdrowo, za to sobie nadrabiam i wstaje o 13 :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 GTFO ;/ plx... dałem się nabrać ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi