Borek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ludzie, to beta. Nie oczekujcie miliona serwerów ;x Btw, zrobisz lobby? Będzie, jak każdy będzie mógł zakładać serwer, to wtedy takie coś musi mieć miejsce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mam nadzieję, że osoby co brały udział w testach zamkniętych teraz nie grały... @Borek: To te błędy miałem ci raportować? Moim zdaniem to prostu błędy wywołane chwilowym brakiem połączenia i operacji na niezdefiniowanych zmiennych... ERROR in action number 1 of Step Event for object connection_menu_Step: In script sc_Data_PowerUpTake: Error in code at line 48: if ( _player == global.myid ) at position 33: Unknown variable myid ERROR in action number 1 of Step Event for object connection_Step: In script sc_Data_AlienDie: Error in code at line 34: a.sprite_index = global.apperance_person[global._race,round(random(8))] at position 38: Unknown variable apperance_person or array index out of bounds game_errors.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Gra świetna, tyle powiem. Poza lagami i sporadycznymi spadkami płynności to na żadne błędy nie trafiłem, zawsze mnie ładnie respiło gdzie trzeba i ogólnie chodziło wyśmienicie. Jedyne co mi trochę przeszkadzało to ten znikający czat - tzn. rozumiem że to zamierzone, ale często chował mi się kiedy próbowałem coś przeczytać. Zaraz zuploaduje kilka screenów. https://gmclan.org/up4422_5_granaty.html - czyli zastosowanie granatów na co dzień ;D https://gmclan.org/up4422_5_dfg.html https://gmclan.org/up4422_5_blib.html https://gmclan.org/up4422_5_bleb.html https://gmclan.org/up4422_5_blab.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Step Event for object connection_Step: In script sc_Data_Shot: Error in code at line 10: n = instance_create(net_x,net_y,global.weapon[net_weapon,2]); at position 45: Unknown variable weapon or array index out of bounds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Kur***a mac i sie nie zalapalem no :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Kur***a mac i sie nie zalapalem no :/ Spokojnie, jak się załapiesz, to już na bardziej poprawioną wersję :) Ja mam taką jedną fajną fotkę SCREEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Skrinszoty robiłem print screenem, bo F9 włącza mi frapsa, którego nie chce mi się wyłączać. Śmieszny glitch spowodowany awarią serwera Borek odlicza sekundy do wyłączenia serwera, ale ma za miękkie serce :) Literówka, lol spawn w ścianie KONIEC :0 System 'odkrywania' trochę niedokładny moim zdaniem, ale Borek twierdzi, że tak ma być. :o Co do błędów, to tylko brak hp nad graczem w trybie co-op, literówka o której już dawno wiedziałeś, spawn w ścianie i ktoś tam twierdził, że wyszedł za mapę. RÓB, RÓB! >=D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 łeeee, serwer został wyłączony :jezor: , ale zdążyłem trochę pograć, i zostać zabitym 15 razy przez Borka :D heh strasznie dziwaczny ten system pokazywania fragmentów mapy z kwadratów, ale gra się na nim zarąbiście. Spodobało mi się oznaczenie amunicji (wszystkie skrzynki takie same, tylko numerki broni inne). Przydało by się, żeby na tej liście posiadanych broni, (tam po lewej), był obok/przed każdą, jej numer, znacznie by to ułatwiło grę, przynajmniej na początku, bo potem to już wiedziałem który jest shotgun, czy uzi xD. Raz mi się poza plansze udało wyjść przez jakiś lag, bo potem mnie cofnęło wprost na kosmitę ;p, a raz nie zrespawnowało mnie i wszystko było czarne, za to widziałem graczy, ich paski życia i strzały. ED: heh Flaque dokładnie pamiętam ten błąd serwa xDDD ED: Flaque twój dopisek "znów" w nicku fajnie się komponował z komunikatami ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mi się najbardziej podobają takie sytuacje jak spotyka się trzech graczy, każdy wyciąga granaty (żeby nabić jak najwiecęj fragów :P), granaty się kończą i każdy wyciąga broń :D Śmiesznie to wygląda (taka pazerność :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Graliście coop gracze vs obcy? :( Ja też chcę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Graliście coop gracze vs obcy? :( Ja też chcę... Raczej gracze na obcych i gracze na graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 UP@ czyli prawie każdy na każdego :) kurcze nie załapałem się wczoraj na testy Borek wrzucaj tą nową wersje jak najszybciej <zły> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 W sumie też, mam nadzieje pograć odrobinkę, czekam na tę grę od dawna ;) Gdy komuś się znudzi, zrobi mi miejsce nie ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 O właśnie, jeżeli ktoś zapyta mnie o to co już napisałem, to wstawiam Warna Gdzie mój warn za zapytanie czy w grze jest lista graczy? :( Muszę przyznać, że te testy pod względem reklamy zadziałały bardziej zachęcająco niż trial czy trailer >; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Potrzeba nam parę osób do dzisiejszych wieczornych testów Aliensów gdzie będziemy testowali klasy postaci, które są powiedzmy w fazie "alpha" bo zostały zrobione na dniach, oraz początki edytora map - trzeba ocenić tzw. usability. Jak ktoś jest chętny, to niech się zgłasza w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja się zgłaszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jeżeli po godzinie 21.00 to ja się zgłaszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a ja się nie zgłaszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłaszam się! każda godzina, każda pora ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jeśli tak na oko od 19 -20 to ja też jestem gotowy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ja też się zgłaszam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 I ja! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja też się zgłaszam :thumbsup: (będę od 21:00 do 22:00. Może uda mi się od 20:00 ale to zależy od brata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 /me jest chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja bardzo chętnie poświęcę trochę czasu na sprawdzenie co tam knujecie ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 moge pograć od 22 w góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja też ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ha, już chce zobaczyć jak to będzie z myszką, 19.00-02.00 ED: lol, zaraz okaże się że to primaaprilisowy żart xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 lol, zaraz okaże się że to primaaprilisowy żart xDNiestety masz rację, nie ma dzisiaj żadnego testowania ani nowych ficzersów o których wspomniałem w poprzedni poście... lulz :P Chamski żarcik z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 F U :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi