Marmot Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Może nie mówię tu o czymś nowym, ale powiem. Otóż użytkownik Game Maker Community - Blijbol, zrobił quiz w którym możemy sprawdzić jak jesteśmy zaawansowani w Game Makerze. Ja się poddałem temu quizowi którego wynik widzicie w sygnaturze :] . Program sam generuje sygnature po zdaniu testu. Bardzo polecam. Oto link: http://gmquiz.blijbol.nl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Ten test jest do pupy! Cały czas jestem Newbie :twisted: Choć sprawdzałem to dawno, bo quiz już stary :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 lol, niektóre pytania są trudne; niektóre tak łatwe, że aż... np. jaki jest kolor piłki w ikonie GMa? :] A btw, jestem nowicjusz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) lol, niektóre pytania są trudne; niektóre tak łatwe, że aż... np. jaki jest kolor piłki w ikonie GMa? :] A btw, jestem nowicjusz :P<{POST_SNAPBACK}> Tu się zgodze. Niektóre pytania są bez większego sensu O_o Co ma kolor ikony GM'a do znajomości GMLa i samego użytkowania programu? To że np. pomyliłem kolory czerwony z zielonym znaczy, że jestem newbie? Wtf? ;] Edytowane 28 Października 2005 przez Pietrus_paN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Ja jestem novice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Czyżbym tylko ja miał wyższe od Novice xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Heh, jestem New :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 I am a in the GM Quiz! :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Października 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Ja też mam novice. Być może chłopek który to robił nie zna się dobrze i pomylił odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Ja niestety niezrobie sobie quizu bo mi błąd wyskakuje-coś o sound czy jakoś tak. Apropo quizów, to kiedyś , dawno temu zrobiłem jeden Quiz , choć dotyczył on bardziej GMCLAN niż GM, chyba dałem go nawet Marmotowi do przetestowania :) Miałem zamiar dać go do klasyki bigsharka ale jednak nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Taaa, fajny quiz zrobiłeś Bigshark. Same przekłamania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Października 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 (offtop) A ja ostatnio odkryłem jak przerobić Painta na Corel Draw, i chcialem to opublikować na tej stronie, ale potem stwierdziłem, że nie warto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Sorki że zaoftopicuje, ale jestem zdumiony. Gnysek , porszę , pokasz efekty swej pracy, bo mało kto umie przerobić painta na Corel Draw. Chciałbym to zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Co do Quizu, to robiłem, praktycznie na ślepo i mi wyszło "Brand - New" czy jakoś tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Hehe dosyć trudny był quiz. I am a in the GM Quiz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Heh, ja miałem rangę "Novice" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Quiz jest trudny ale nie które są zbędne. Po co śie uczyć na pamięć wszystkich komend, od tego jest Help! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Heh! Łatwiutki ten Quiz miałem "Nowice"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie masz się co szczycić, bo Novice jest od 20% poprawnych odpowiedzi, do 40% ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 A ty marmot nie masz co się cieszyć że masz wysoką range ;P Większość pytań dotyczy strasznych dupereli. No bo niby po co mi wiedzieć ile argumentów ma dana komenda jak gdy się ją wpisuje Game Maker od razu wyświetla (tam na dole)? No i niby co mnie obchodzi co ostatnio zostało dodane do Game Makera? :| No i dzięki temu wyszło mi Novice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja się w takich rzeczach właśnie interesuję. W starszych wersjach GM nie było takiego podpowiadania (bodajże w 5.3 dodane jest) i trzeba było to znać na pamięć, a nowinki w Gm 6.1 wiem, bo zacząłem się uczyć particle w Gm 6.0, a tu w Gm 6.1 inny kod kompletnie i układ tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Listopada 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 A ja też jestem Novice, zmierzymy się Marmot na pisanie skryptów? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 A ja miałem New jak ostatnio patrzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 heh, ja też miałem przed chwilą New :D I am a in the GM Quiz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Jestem w GM Quiz. xD EDIT: Ja mam więcej gwiazdek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 @Ranma: Nie, thx ;p . To tylko quiz ;p . Ja tam z pół roku temu ostatnio w GML siedziałem :D . @Radsun: Oszukujesz ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 heh, też tak umiem :D I am a in the GM Quiz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja zara dam moje logo tylko przerobie dam z 10 gwiazdek i napisze "Perfect user" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 @Ranma: Ale to jest quiz na temat GMa(czyli niczego bezpośrednio związanego z algorytmizacją =]), a nie algorytmizacji =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 I am a in the GM quiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi