Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 gnysek, a mógłbyś wywalić albo przyśpieszyć te creditsy przy włączaniu almory? Strasznie to wkurza jak almora mi się włącza pół godziny. Tak, to jest już poprawione po części :) @TakeThis - ja znam sposób, na przechodzenie przez wszystkie ściany i drzewa :D A raczej ich przeskakiwanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Tak, to jest już poprawione po części :) @TakeThis - ja znam sposób, na przechodzenie przez wszystkie ściany i drzewa :D A raczej ich przeskakiwanie :P Jak, jak =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Dlatego nazwaliśmy to "Samobójstwo" smile.gif Miał być po prostu powrót do miasteczka, ale stwierdziliśmy, że by to było nadmiernie uzywane To może zwój powrotu do miasta? Taki jak w Diablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Jak, jak =D Musisz mieć Speed 1000 :P Wtedy przeskakujesz przez budynki :P Bez modyfikacji konta nie jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Miał być po prostu powrót do miasteczka, ale stwierdziliśmy, że by to było nadmiernie uzywane Ale czemu nie? ;p To dajcie jakiś czas który trzeba odczekac przed ponownym użyciem. Takie coś by się przydało. O, albo spell teleportacji ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 O, albo spell teleportacji ;D Właśnie, będzie kosztował conajmniej 100k =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przecież Almora to, jakby nie patrzeć, mała gra - przejście z jednego końca do drugiego to chwilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przecież Almora to, jakby nie patrzeć, mała gra - przejście z jednego końca do drugiego to chwilka. Czy ja wiem. Jak jesteś w dungeonach i każdy nieprzemyślany ruch lub też nieoczekwiwany lag może sie skończyć padnięciem to nie jest tak ciekawie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Musisz mieć Speed 1000 :P Wtedy przeskakujesz przez budynki :P Bez modyfikacji konta nie jest to możliwe. Możliwe bo, jest w dungeonach pewna dziura, musiałbyś ją załatać. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przy tym systemie map co jest w Almorze, nie ma już sensu :) Triberian - to co innego, tam mapy się edytuje znacznie szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A tam, wystarczy postawić pewien obiekt solid w kliencie i po sprawie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Dajcie mi plik *.gm6, ja wszystko zrobie XD I bede sprzedawał te pliki po 50 zł =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Dajcie mi plik *.gm6, ja wszystko zrobie XD I bede sprzedawał te pliki po 50 zł =) Ale nie ma pliku gm6 Almory :P Poza tym, i tak prawa autorskie są Borka, wiec musiał byś oddać tą kasę :D @Co do dungeonów - popatrzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A co z serwerem gnyska? :P Czemu nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A co z serwerem gnyska? :P Czemu nie działa? gnyskowi padł net =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Gdy pisałem tego posta widziałem gnyska na liście online forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Bo gnysek jest w pracy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 W pracy i na forum sobie siedzi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nom, a powiem Ci jeszcze lepiej, komputer z którego piszę znajduje się w Holandii :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Kurde, jakiś koleś mi zabierał loot z potworów... Niech tylko go zobaczę jeszcze raz, to zabiję :D Na szczęście zabrał tylko trochę kasy... A akurat chwilę po tym wypadł mi War Bow z wilka :P Tylko muszę ci powiedzieć Blejd, że masz czasami straszne lagi na serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A gdyby zrobić tak, żę loot nalezy do tego kto pierwszy uderzył potwora? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Albo do tego, który zada mobowi najwięcej obrażeń :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nie, to już Yody pomysł jest lepszy. Ale ja nie będę aż tak rozszerzał gry. Btw.: do serwera dodałem rano konsolę i teraz opcja /kick name wywala gracza z serwera :P Co prawda muszę to dopracować jeszcze, ale jest już na dobrej drodze - będzie to dobierane jako Disconnect, tak jakbyście sami zrezygnowali z gry. W grze konsoli nie przewiduję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 gnysek, ta dziura o której wspomniałem znajduje się na pozycji X: 9931 Y: 11214, żebyś nie musiał szukać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 O i takie coś to ja rozumiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 W pracy i na forum sobie siedzi :]E tam, ja też tak robię, np. teraz, bo mam dzisiaj na drugą zmianę do około północy, lul. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Może by tak skompilować Almorę pod GM7.0?? Bo mi na Viście nie działa.... (Do XP nie mam zamiaru wracać :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nie wiem co masz za wersję, ale moja jest spod GM7.0... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Gnysek, może zabezpieczenie nie jest kompatybilne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A, może być :) To niech sprawdzi, czy Hidden Swords mu działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi