Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Piczer napisał(a): gnysek, a mógłbyś wywalić albo przyśpieszyć te creditsy przy włączaniu almory? Strasznie to wkurza jak almora mi się włącza pół godziny. Tak, to jest już poprawione po części :) @TakeThis - ja znam sposób, na przechodzenie przez wszystkie ściany i drzewa :D A raczej ich przeskakiwanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 gnysek napisał(a): Tak, to jest już poprawione po części :) @TakeThis - ja znam sposób, na przechodzenie przez wszystkie ściany i drzewa :D A raczej ich przeskakiwanie :P Jak, jak =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Cytat Dlatego nazwaliśmy to "Samobójstwo" smile.gif Miał być po prostu powrót do miasteczka, ale stwierdziliśmy, że by to było nadmiernie uzywane To może zwój powrotu do miasta? Taki jak w Diablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 TakeThis napisał(a): Jak, jak =D Musisz mieć Speed 1000 :P Wtedy przeskakujesz przez budynki :P Bez modyfikacji konta nie jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Cytat Miał być po prostu powrót do miasteczka, ale stwierdziliśmy, że by to było nadmiernie uzywane Ale czemu nie? ;p To dajcie jakiś czas który trzeba odczekac przed ponownym użyciem. Takie coś by się przydało. O, albo spell teleportacji ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Yoda napisał(a): O, albo spell teleportacji ;D Właśnie, będzie kosztował conajmniej 100k =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przecież Almora to, jakby nie patrzeć, mała gra - przejście z jednego końca do drugiego to chwilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Cytat Przecież Almora to, jakby nie patrzeć, mała gra - przejście z jednego końca do drugiego to chwilka. Czy ja wiem. Jak jesteś w dungeonach i każdy nieprzemyślany ruch lub też nieoczekwiwany lag może sie skończyć padnięciem to nie jest tak ciekawie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 gnysek napisał(a): Musisz mieć Speed 1000 :P Wtedy przeskakujesz przez budynki :P Bez modyfikacji konta nie jest to możliwe. Możliwe bo, jest w dungeonach pewna dziura, musiałbyś ją załatać. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przy tym systemie map co jest w Almorze, nie ma już sensu :) Triberian - to co innego, tam mapy się edytuje znacznie szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A tam, wystarczy postawić pewien obiekt solid w kliencie i po sprawie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Dajcie mi plik *.gm6, ja wszystko zrobie XD I bede sprzedawał te pliki po 50 zł =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 TakeThis napisał(a): Dajcie mi plik *.gm6, ja wszystko zrobie XD I bede sprzedawał te pliki po 50 zł =) Ale nie ma pliku gm6 Almory :P Poza tym, i tak prawa autorskie są Borka, wiec musiał byś oddać tą kasę :D @Co do dungeonów - popatrzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A co z serwerem gnyska? :P Czemu nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nobody napisał(a): A co z serwerem gnyska? :P Czemu nie działa? gnyskowi padł net =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Gdy pisałem tego posta widziałem gnyska na liście online forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Bo gnysek jest w pracy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 W pracy i na forum sobie siedzi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nom, a powiem Ci jeszcze lepiej, komputer z którego piszę znajduje się w Holandii :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Kurde, jakiś koleś mi zabierał loot z potworów... Niech tylko go zobaczę jeszcze raz, to zabiję :D Na szczęście zabrał tylko trochę kasy... A akurat chwilę po tym wypadł mi War Bow z wilka :P Tylko muszę ci powiedzieć Blejd, że masz czasami straszne lagi na serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A gdyby zrobić tak, żę loot nalezy do tego kto pierwszy uderzył potwora? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Albo do tego, który zada mobowi najwięcej obrażeń :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nie, to już Yody pomysł jest lepszy. Ale ja nie będę aż tak rozszerzał gry. Btw.: do serwera dodałem rano konsolę i teraz opcja /kick name wywala gracza z serwera :P Co prawda muszę to dopracować jeszcze, ale jest już na dobrej drodze - będzie to dobierane jako Disconnect, tak jakbyście sami zrezygnowali z gry. W grze konsoli nie przewiduję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 gnysek, ta dziura o której wspomniałem znajduje się na pozycji X: 9931 Y: 11214, żebyś nie musiał szukać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 O i takie coś to ja rozumiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nobody napisał(a): W pracy i na forum sobie siedzi :]E tam, ja też tak robię, np. teraz, bo mam dzisiaj na drugą zmianę do około północy, lul. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Może by tak skompilować Almorę pod GM7.0?? Bo mi na Viście nie działa.... (Do XP nie mam zamiaru wracać :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nie wiem co masz za wersję, ale moja jest spod GM7.0... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Gnysek, może zabezpieczenie nie jest kompatybilne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A, może być :) To niech sprawdzi, czy Hidden Swords mu działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi